perjantai 15. marraskuuta 2013

Christmas feeling

IMG_3994 IMG_3960

Moi ! Nyt on flunssat selätetty ainakin suurimmalta osalta, jes. Muuten mulla onkin ollut aika kauhea viikko, oon ollut  välillä koulussa johonkin puoli kahdeksaan asti illalla ja lähes joka päivä kotona vasta just ennen salkkareita. Tänään sit kun oltiin saatu Larpan kanssa koulujutut hoidettua, kierreltiin vähän keskustassa ja voi vitsi, siellä on jo ihan joulu!
 takki IMG_4011

Ostin viime viikolla ylläolevan takin H&M:ltä. Olinkin pitempään jo haaveillut lyhyestä talvitakista, sillä mulla on kolme pidempää takkia ja ne on turhan lämpimiä keskustassa pyörimiseen ja kaupassa käymiseen. Musta toi oli ihanan värinen, vähän vaihtelua niihin ainaisiin tummiin ulkovaatteisiin.
 IMG_3978 IMG_3965

Yllänäkyvässä kuvassa vähän sneak peakia siitä, mitä ollaan Larpan kanssa tässä viime aikoina puuhailtu. Tää ois siis yksi meidän kouluprojekti ja lisää kuulette sitten sunnuntaina, stay tuned! Tai voitte vaikka käydä tuolla Vilassa bongaamassa tuon julisteen. :D
 IMG_4004 IMG_3943 IMG_3996

Huomenna ois sit odotettu Inspiration blog awards! Ninni teki mulle eilen aivan ihanat juhlakynnet, musta Ninni kyllä ylitti ittensä näitten kanssa! Mua vähän jännittää huominen, mutta hyvällä tavalla. En malttais oottaa, mitä kaikkea kivaa päivä tuo tullessaan! Hups, mun pitäis olla jo kyllä nukkumassa, sillä meidän pitäis olla Nikon kanssa jo seitsemän aikaan aamulla hakemassa Ennaa ja Miikkaa ja lähteä huristelemaan Helsinkiä kohti. Joten ei muuta kuin kivaa viikonloppua kaikille ! 

8 kommenttia:

  1. tulee niin kivaa <3 munkin pitäis olla nukkumassa mutta eipä väsytä :D

    VastaaPoista
  2. Ihana joulu! <3 Ja IHANAT kynnet hei! :) Oon niin kade kun oot niin nätti! Wau.
    Käyhän hei kurkkaamassa mun blogin arvontaa, siellä on kynttiläpakettia jaossa ;)

    h-ihanaelama.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Sun kuvista välittyy aina tosi ihana tunnelma :) ja ihan sairaan hienot kynnet !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :) jep, ninni kyllä onnistu hyvin! :)

      Poista
  4. Hienoja kuvia, ja noista kuvissa tosiaan on tunnelmaa! Oot myös kaunis ja on sulle on tehty myös kauniit kynnet! ((:

    VastaaPoista