sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Tienaa rahaa shoppailemalla netissä!

Muistatteko kun tässä postauksessa kerroin, että tilasin Hunterin kumpparit Ostohyvityksen kautta Spartoolta? Eli, koska olen itse kokeillut kyseistä palvelua ja ollut siihen tyytyväinen, lähdin mielelläni mukaan Ostohyvityksen yhteistyökampanjaan kertomaan teille, miten palvelu oikein toimii!

ostohyvitys2

Ostohyvityksen perusideana on, että he maksavat tietyn prosenttimäärän takaisin tehdystä verkko-ostoksesta. Tiedän, tää kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta tässä ei ole mitään koiraa haudattuna! Sivustolle rekistöröityminen on helppoa: kuten ylläolevasta kuvasta näkee, tarvitaan vain sähköpostiosoite ja salasana tai sit voit kirjautua sisään facebook- tunnuksilla ja pääset heti tekemään ostoksia!

ostohyvitys3

Ostohyvitys tekee yhteistyötä yli 400 yrityksen kanssa, esimerkiksi yllänäkyvien! Takaisin saatavat prosenttiosuudet vaihtelevat, mutta esimerkiksi Nellyn ostohyvitys on 11,5 %, joka tarkoittaa sitä, että 100 eurolla tilatessasi saat takaisin 11,5 euroa! Ja kun ostohyvitys- tililläsi on vähintään 15 euroa, saat rahat tilisiirtona omalle pankkitilillesi. 

ostohyvitys1

Eli palvelu toimii niin, et kirjaudut sisälle, etsit haluamasi nettikaupan ja klikkaat "siirry kauppiaan sivuille". Tän jälkeen teet ostoksesi ihan normaalisti ja kun ostokset on tehty, saat sähköpostia, jossa kerrotaan hyvitettävä summa! Helppoa kuin mikä. ;) Liittyminen palveluun on ilmaista ja vaatii vähintään 16- vuoden iän. Nyt on vielä sellainen kiva kamppanja menossa, kun liitytte mun blogin kampanjasivun kautta Ostohyvitykseen, saatte ensimmäisten bonusten keräämisen eli ensimmäisen tilauksen jälkeen suklaalevyn! Kuka voi kieltäytyä suklaasta näin joulun lähestyessä. ;) Jos teillä on nyt jotain, mitä ootte suunnitellut tilaavanne jostain nettikaupasta, kannattaa ehdottomasti kurkata ensin, että kuuluuko kyseinen kauppa Ostohyvityksen yhteistyökauppiaisiin.


ps. Oon jotenkin ihan puhki tän viikon jälkeen, tänään mulla oli viikon ainoa päivä kun ei ollut mitään pakollista tehtävää ja silti tuntuu, etten rentoutunut ollenkaan.. Toivottavasti kiire helpottais pian. Kivaa alkavaa viikkoa ja "keep calm and pretend it's not monday"! :)

Postaus toteutettu yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti