maanantai 11. marraskuuta 2013

Tired Monday

IMG_3815 IMG_3821

Mulla on tässä pari päivää vuotanut nenä ja eilen tuli sit myös kurkku kipeeks, eih! Menin kuitenkin töihin, mutta jätin salin väliin, sillä en missään nimessä halua olla viikonloppuna kipeä kun ollaan menossa Indiedaysin blog awardsiin. Muistelin, että oon lukenut jostain, että pieni nuha ei estä liikunnan harratamista, mut kurkkukivussa treenaaminen voi nostaa kuumeen, no thanks. Käytiin illalla myös kaupassa, josta mukaan lähti paljon hedelmiä ja teetä! Eiköhän näillä pikku kurkkukipu selätetä. Jos teillä on jokin supervinkki, jolla flunssan saa selätettyä, vinkkejä otetaan mielellään vastaan! :)

31 kommenttia:

  1. Kurlausta suolavedellä ja sit nenä auki norsulla, nokkakupilla. Siis se missä keitetty haalee vesi kaadetaan nenästä sisään ja valuu toisesta sieraimesta ulos lavuaariin. Huuhtoo koko nenän. Ja sit viikonloppuna buranaa, että jaksaa bailata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua kuulostaapas aika pelottavalta :D tehtiin tota pienenä huvikseen tai sit se meni niin, että saatiin suuhun laitettu vesi tulee nenästä ja se tuntu kyllä inhottavalta... :D

      Poista
  2. Lämmintä vettä(ei kumminkaan kiehuvan kuumaa), tuoreen sitruunan mehua, tuoretta inkivääriä ja vähän hunajaa, toimii! :)

    VastaaPoista
  3. Suolavedellä kurlailu, kuuma mehu hunajalla, paljon c-vitamiinia (hedelminä ja tabletteina), reilusti lepoa, lämpöiset sukat ja lämpöinen viltti/peitto...Siinä kai ne parhaat taisteluaseet flunssaa vastaan :) Pikaista paranemista Sara!

    Erika

    VastaaPoista
  4. Unta, unta, unta ja lepoa! Keväällä mulla oli vastustuskyky tosi heikko ja sairastinkin flunssan kahteen kertaan. Kun se kolmatta kertaa oli tulossa, painuin töistä suoraan peiton alle ja nukuin päiväunet ja piiiitkät yöunet. Alkava flunssa väistyi ja uskon vakaasti, että levolla oli osuutta asiaan. :D Älä myöskään unohda vitamiinilisiä! :)
    http://neverontime1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun on pakko olla koulussa, tekis mieli kyllä olla vaan kotona peiton alla.. :/

      Poista
  5. Mulla oli kerran kurkussa tulehdus ja lääkäri neuvoi ottamaan buranaa ja panadolia yhdessä, on kuulemma tehokas yhdistelmä. Eli jos ei oo kurkkukipu viel poissa viikonloppuna niin kokeile tuota :) Mulla ainakin lähti kivut sillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei pitääkin säästää toi sit loppuviikkoon jos tuntuu ettei tää helpota! :)

      Poista
  6. Syö paljon mehujäätä(ei mitään maitopitoista jäätelöä)! Se laskee turvotusta ja kylmä mehujää tappaa tehokkaasti bakteereja. Kuumat ja lämpöset juomat vaan pahentaa kurkkukipua ja tulehdusta. Tätä neuvoo oon jakanu jokaiselle kaverille kun heillä on ollu kurkku kaktuksena ja kiitosta on tullu hyvästä vinkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton vinkin oon itseasiassa kuullu kans! :) mut oon kuullu myös et lämmintä kannattaa juoda sillä se vie niitä taudinaiheuttajia mukanaan :)

      Poista
  7. Hunajan jotku hyvät entsyymit tuhotuu yli 40C, elii kannattaa varmaan pelkältäänki syyä sitä!:):) (en toki tiiä vaikuttaako just ne entsyymit flunssaan)
    Valkosipuli on kans hyvä jos vaan sietää, puristaa vaik mehuun:)
    Onko tuo tee mansikkakuppikakku tee hyvää?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa ajatus hunajasta pelkästään vähän ällöttää mut niin sitä tuli syötyä pienenä! :D ja oli kyllä hyvää, sellanen raikas mansikan maku tuli esiin :) mut appelsiini-mandariini oli parempaa!

      Poista
  8. Mistä tuo ihana muki olikaan ostettu?:)

    VastaaPoista
  9. Onko tuota Mandarin-Orangeteetäkin jo täällä ?! Oon ihan jäljessä, pakko saada ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. missä muuallakin sitä on sit? :D

      Poista
    2. Virosta mun muistaakseni oli kaveri hommannut kuulemma :D

      Poista
    3. Niin no sieltä mäkin aina ostan kaikkia erikois purkkaa ja kurkkupastilleja ja sit ne tulee myöhemmin Suomeen! :D

      Poista
  10. Heippa! Oli pakko tulla heittämään kommentti, kun niin harvoin tulee vastaan Jyväskyläläisiä kivoja blogeja! Musta on jotenkin niin hauska lukea/nähdä kuvia kotikaupungista, vieläpä samanikäiseltä kirjoittaja-neidiltä!:) Jään seurailemaan sivusilmällä ;)

    VastaaPoista
  11. joku oli tehny susta suomi24:seen profiilin! se luki niissä uusimmissa käyttäjissä ja aattelin tulla heti kertoon sulle kun näin sen! nimimerkki fiiia ja tietoina Nainen, 22 vuotta, Sinkku Helsinki, Uusimaa, Suomi. sillä oli useampikin kuva sieltä, toivottavasti sen saa pois sieltä mahdollisimman pian! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo joku itseasiassa laitto mulle tästä sähköpostia ja kerto asiasta niin kävin laittaa viestiä sen sivuston ylläpidolle ja kuvat poistettiin :) täytyy toivoa ettei se lisää niitä uudestaan sinne, musta on jotenkin niin säälittävää käyttää muiden kuvia :D mut kiitos kun kerroit tästä! :)

      Poista
  12. Ihania kuvia! Erilaiset teet ja hedelmät on mun lemppareita. :) Oliko toi mansikka-muffaritee hyvää? En oo uskaltanut ostaa testiin viel itse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on se hyvää! :) mut emmä siinä mitään muffinssia maista, pelkän mansikan vaan :D

      Poista
  13. Hihii näinpäs sut tänään kaupungissa ja olit kyllä tosi nätti ja ilosen olonen :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi kiitos! :) ei ollu hehkeä olo tän stressaavan viikon jälkeen niin piristit :)

      Poista
    2. Hei tuo sun pikkukuva näyttää ihan yhden korukaupan myyjältä, et ois ollu sinä? :D

      Poista
    3. Juu kyllä oon ((:! Hauska kun tunnistit:p

      Poista
    4. Joo toi sun pikkukuva on yllättävän paljon sellanen et tunnistaa helposti! :D

      Poista