tiistai 5. marraskuuta 2013

Synttäriruokaa ja shoppailua

Enna täytti vuosia pari viikkoa sitten ja lahjaks lupasin viedä meidät syömään ja tänään sit oli aika toteuttaa lahja!

IMG_3764

Oltiin ajateltu, että mentäis Sohwiin kanaleiville, mutta ei jaksettu sateessa ja tuulessa kävellä sinne asti, joten mentiin Foodiin. Ja alkupalaks otettiin tietty mozzarellatikkuja!

IMG_3766 IMG_3768 IMG_3769

Ruuat tuli nopsaa ja toi mun paahtopaistitoast oli yhtä hyvää kuin viimeks! Enna testas jotain kanaburritoa, mutta ei oikein tykännyt. Mustakaan se ei näyttänyt kauheen hyvältä.. :D Synttärilahjaan kuulu myös jälkkärit, mutta kummankaan ei heti tehnyt mieli syödä mitään, joten jatkettiin shoppailua. Molemmilla oli hieman asukriisi Inspiration blog awardseja ajetellen ja tarkotuksena olikin löytää sinne jotain päällepantavaa.

IMG_3773 IMG_3778

Yleensä kun jotain lähtee etsimään, mitään ei löydy, mutta meillä kävi tänään molemmilla tuuri ja mekot löyty! Vielä pitäis asusteet keksiä, mutta niistä en stressaa samanlailla kuin itse vaatteista. 

IMG_3779

Vielä ennen kotiinlähtöä käytiin hakemassa ne jälkkärit Spice icestä! Huh, nyt on masu täynnä, asukriisi puoliks selätetty ja jalat ihan kipeenä kaikesta siitä kauppojen kiertelystä. Vielä voisin kerrata vähän huomista tenttiä varten ja sit nukkumaan ! Öitä. :)

17 kommenttia:

  1. Ihana tuo sun neulepaita ! ♥ :)

    VastaaPoista
  2. ihanimmista ihanin päivä <3 kiitos sinä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ole hyvä :* mähän sanoin et tänään ei angstata ;D

      Poista
  3. Tämmöset herkkuruokapostaukset pitäisi kieltää - nyt tuli kauhee nälkä :D Mistä muuten toi sun valkoinen kaulahuivi on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh se näissä on kyllä vaarana! :D huivi on ginasta :)

      Poista
  4. Onpa tosi nätti tuo sun neulepaita! :) moni punainen vaate miellyttää silmää näin "joulun alla", vaikka taidan olla vähän ajoissa tän joulun kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niinpä, ei tulis esim keväällä ees mieleen laittaa tota paitaa päälle! :D

      Poista
  5. Nammms miten isot leivät! Mums!! ;) ja hyvä jos asukriisit on selätetty! Haha, vitsi en ees muista milloin oisin käyny Spice Icessä ku se on kadonnut Tampereelta! Eikä sitä kyl täälläkään tietenkään oo, haha ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sanoin just ennalle et mistä noi ees saa ton kokoisia leipiä?? :D

      Poista
  6. Enna on niin söpö! hyvä että sil on noin hyvä ystävä joka vie ajatukset muualle :) ootte molemmat onnekkaita <3

    VastaaPoista
  7. mmm, mozzarellatikut on kyl lemppareita!!! :) en ookaa koskaa käyny foodissa syömässä, pitäis varmaan joskus testata!

    VastaaPoista
  8. Vaikuttipa mukavalta päivältä, ja varmasti et se olikin sitä :) ja nättejä kuvia, ja tosiaan munkin mielestä toi sun neule on kiva! (:

    VastaaPoista