tiistai 19. marraskuuta 2013

Inspiration blog awards

id2 id

Kuten varmaan kaikki jo tiedätte, lauantaina oli Inspiration blog awardsit. Oli kiva päästä pitkästä aikaa laittautumaan hienoks! Ostin mekon Vilasta ja tykkäsin tosta paljon. Multa puuttuikin sellanen perus musta mekko, jota voi käyttää juhlissa kuin juhlissa, mutta nyt sellanen löytyy!

IMG_4221

Lähikuvaa vielä meikistä. Mietin pitkään, että laitanko huulipunaa vai tumman silmämeikin, mutta päädyin sit tummaan silmämeikkiin, sillä aattelin, että en kuitenkaan jaksa lisäillä huulipunaa koko ajan. :D Lisäks en saanut ripsihuoltoa ennen juhlia, joten täydensin noita mun ripsiä Kick'sista ostetuilla tekorupsitupsuilla. Musta ne sulautui hyvin tuonne joukkoon!

IMG_4178 IMG_4158

Ylemmässä kuvassa mun ja Ennan kanssa on ihana Anniina, johon lauantaina tutustuttiin. Oon lukenut Anniinan blogia jo tosi pitkään ja oli kyllä kiva tavata ihan livenä! :) 
Juhlissa oli kaikkia hienoja napostelu tarjoamuksia, mut mun harmiks melkein kaikessa oli kalaa tai pähkinää ja allergioiden takia en voinut syödä kuin hedelmävartaita. Paitsi tätä kuvaa katsoessa huomasin, että oisin voinut syödä myös noita suklaakuppeja, mutta mä en tajunnu et ne on tarkoitettu ihan syötäväks, luulin et ne on jotain minidippejä. :D

idba idba2
Kuvaaja Krista Luoma / Ready for Fashion, kuvat Indiedays

Musta tuntu, että tosi harvalla oli avecia mukana, tai ainakaan poikaystävää mukana, mutta musta oli kiva, että Niko innostui lähtemään mukaan! Meillä oli kyllä mukava ilta, mutta kun oltiin aamulla lähdetty jo seitsemän aikaan kotoa, alko juhlan jälkeen kaikki olemaan sen verran väsyjä, että jätettiin baarit suosiolla väliin ja mentiin mäkkärin kautta hotellille. Kivaa oli, joten toivottavasti ens vuonna olis kans blog awardsit! :)

26 kommenttia:

  1. Ihanasti olet laittanut hiuksesi! :)

    VastaaPoista
  2. Olit toosi nättinä! :) ♥ Oli kiva törmätä gaalassa ja nyt kun löysin tän sun blogisi, niin tykästyin heti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! :) ♥ kiva kun kommentoit niin nyt muistan kattoa myös sun blogin! :)

      Poista
  3. Haha, täällä poikaystävä harmitteli heti ettei tullu mukaan, ku sanoin että tuolla oli ilmasta ruokaa ja juomaa :D ehkä sen siis saa ens kerralla mukaan tämmösiin juttuihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh kyllä mäkin taisin ennen juhlia mainita, et siellä saattais olla ruokaa ja juomaa tarjolla ;D jos se sit houkutteli!

      Poista
    2. hah, pakko sanoo :D että ehkä niitä poikia kiinnosti myös kauniit tytöt siellä. voin ainakin sanoo että mun poikaystävä olis lähtenyt varmaan ihan sillä sinne. plus tietty ruoan ja juoman perässä kans. :D

      Poista
    3. Musta taas tuntuu hassulta et bloggaajien poikaystävät lähtis sinne kattomaan muita tyttöjä? :D ehkä sinkkupojat vois ennemmin olla siellä sen takia :D

      Poista
  4. oi miten kauniina oot ollu! tosi hyvin sopii sulle toi kampaus ja meikki :)

    VastaaPoista
  5. Oi miten super nättinä oot ollu! Tosi hyvin sopii toi mekko sulle ja toi kampaus on hurmaava! :)

    VastaaPoista
  6. ootpas ollu kauniina, ja ihanasti hiukset sulla! :)

    VastaaPoista
  7. Olit kyllä tosi nättinä, harmittaa etten nähny sua siellä ihan livenä!! Ja hei mulla kävi sama noiden suklaakuppijuttujen kans, paitsi että yritin muka juoda sen niinku shottilasista ja sit hajos koko homma käsiin....... hups :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä niin paljon porukkaa et ei ihme ! Eikä :D naurattaa kun kuvittelen tilanteen! :'D

      Poista
  8. Vau miten kaunis taas kerran! :) Oot kyllä jotenkin ihan erinnäkönen ku aikasemmin! :-D Kaunis kyllä molemmalla tapaa, mutta ehkä tuo nuttura saa vaan näyttämään erilaiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos se on tosiaan toi kampaus kun yleensä aina mulla on hiukset auki :) kiitos! :>

      Poista
  9. ootpas ollu nätti! ihana tuo mekko :) itsekin haluisin jonkun ''käy kaikissa tilanteissa'' mekon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) jep, uskon et toi pelastaa parilta asukriisiltä tulevaisuudessa ;)

      Poista
  10. Tosi kiva meikki ja kampaus sulla! :) On kyllä tosiaan tullut aika monesta blogista luettua tästä tapahtumasta, mutta siinä, vaikuttaa ihan huippubileiltä!

    Nomi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) heh mietinkin et tuleekohan tää jo kaikilta korvista ulos :D

      Poista
  11. Huomasin sut siellä lauantaina ohimennen - sun asu oli ihana! Saisinpa mieki mun tukkani noin nätisti ylös; en vaan osaa tehdä sille mitään. xx

    Voita ilmaiset ripsenpidennykset täältä!

    VastaaPoista