maanantai 18. marraskuuta 2013

Inspiration day

Kuten ootte varmaan jo monesta blogista lukenu, lauantaina oli Indiedaysin inspiration day- tapahtuma ja illalla inspiration blog awardsit. Lähettiin aamulla aikaisin Nikon, Ennan ja Miikkan kanssa ajelemaan kohti Helsinkiä, jotta ehdittäis Ennan kanssa 12 alkavaan päivätapahtumaan.
 IMG_4020 IMG_4022 IMG_4039 IMG_4047 IMG_4053

Tapahtuma oli suunnattu vain bloggaajille ja yhteistyökumppaneille ja oli kiva nähdä ihmisiä,  joiden blogeja on lukenut jo pitkään! Oli mukava päästä juttelemaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. 

IMG_4070 IMG_4087 IMG_4088

Päivällä oli mahdollisuus osallistua drinkki- ja valokuvauskouluun ja mennä kuuntelemaan bloggaajia paneelimaiseen tilaisuuteen. Itse osallistuin vain drinkkikouluun, jossa meille ensin näytettiin neljän erilaisen drinkin valmistus, jonka jälkeen tehtiin itse yhdet! Hyvää oli, vaikka vähän epäilinkin siinä vaiheessa kun sanottiin, että tuohon tulee mukaan inkivääriolutta.

IMG_4093 IMG_4108 IMG_4113 IMG_4112 IMG_4121

Päivätapahtuma ois kestänyt neljään asti, mutta meillä oli älytön nälkä jo kahdelta, joten lähdettiin suunnistamaan hotellille päin. Napattiin pojat mukaan ja mentiin syömään Vapianoon, jossa en ollut ikinä ennen käynyt! Ruoka oli ihan älyttömän hyvää, mutta johtui ehkä osaks siitä, että meinasin kuolla nälkään jo siinä vaiheessa kun saatiin ruoka eteen. Syömästä suunnistettiin muutaman kaupan jälkeen takaisin hotellille ja alettiinkin pienien päiväunien jälkeen valmistautumaan iltaa varten, mutta niitä kuvia ajattelin laittaa sit seuraavaan postaukseen! 

8 kommenttia:

 1. Sori jos tulee kahteen kertaan kommentti, puhelin sekosi enkä tiedä lähettikö aiempaa kommenttia :(

  Varmasti siis ollu ihanat juhlat! Oispa kiva joskus päästä itsekin:)
  Seuraavaa postausta innolla odottaen<3

  Ps.onko sun blogilla fb-sivuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä sit ens vuonna säkin pääset! :) hih ihana et ootat! <3 ei oo, oon kyllä miettinyt välillä sellasten tekemistä mut oon muutenkin aika huono päivittelee facebookia niin en tiiä, mitä laittasin niille blogin sivuille :D

   Poista
  2. Heh se ois kiva, mut en uskalla ees toivoo ;D

   Sinnehä vois päivittää blogin postauksia iha vaa, et sitäki kautta vois seurata :')

   Poista
 2. Miikka muuten taivutetaan "miikan" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää korjata kun meen taas koneelle! :) oon tottunu kutsumaan tätä miikkaa vaan sukunimellä niin en jotenkin osaa puhua saatika kirjottaa Miikka :D

   Poista
 3. ihanat posket sulla!!

  VastaaPoista