tiistai 27. toukokuuta 2014

Kylmä kana-pastasalaatti

Innostuin taas kerran yhdestä ruuasta ja voisinkin syödä sitä vaikka joka päivä! Kyseessä on kana-pastasalaatti ja aattelin tulla jakamaan myös teille ohjeen. :) Musta tää on jotenkin tosi kesäistä ruokaa!

IMG_2134
IMG_2095

Tarvitset:

- kanasuikaleita
- kurkkua
- tomaattia
- paprikaa
- minimozzarellaa
- yrttituorejuustoa
- täysjyväpastaa
- kanaliemikuutio
- krutonkeja

IMG_2116 IMG_2118

Ruskista kana (ja mausta, jos käytät maustamatonta kanaa) ja keitä pasta. Kaada keitinvesi pois pastakattilasta ja vielä kun pasta on kuumaa, heitä kattilaan yrittituorejuustoa (reilu lusikallinen) ja sekoita. Tuorejuustosta tulee ns. kastike salaatille, jolloin pastasta ei tule kuivaa kylmänä.

IMG_2122

Kuutio kasvikset ja puolita minimozzarellat ja sekoita keskenään.

IMG_2127

Mä pesin kanat kylmällä vedellä ruskistamisen jälkeen, jotta ne jäähtyisi nopeammin ja saisin ylimääräisen marinadin pois.

IMG_2130

Kun pasta ja kana on jäähtynyt kokonaan, sekoita kaikki ainekset krutonkeja lukuunottamatta sekaisin. 

IMG_2134

Lisää krutongit salaatin päälle juuri ennen syömistä, jotta ne pysyvät rapeina. Nauti mieluiten aurinkoisessa säässä parvekkeella. ;) Älyttömän helppo tehdä, nopea ottaa annos jääkaapista, kun ei tarvii lämmittää ja tosi hyvää, suosittelen!

Millaisia salaatteja te syötte mieluiten? :)

ps. Muistakaa käydä äänestämässä Olympuksen katumuotikampanjassa! Ohjeet löytyy edellisestä postauksesta. :)

15 kommenttia:

  1. Näyttää tosi hyvältä ja helpolta, pitääpä kokeilla joku päivä! :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvälle! Pitää testata joku päivä :-)

    VastaaPoista
  3. Sul on aikas hienot patalaput ;)) ja näyttää kyl hyvältä ;p

    VastaaPoista
  4. mistä oot ostanu 'maustettuja' krutonkeja ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lidlistä! ne on sellasessa vihreä-beige paketissa :)

      Poista
  5. Oi nam kun näyttää hyvältä, pitäis kokeilla joku päivä! :-)

    VastaaPoista
  6. Nam, näyttää ihan sika hyvältä! Asiasta kukkaruukkuun haluisin kysyä tosta sun tatskasta. Kauan sulla kesti sen paraneminen? Ja tuntuko sulla vaatteet inhottavalta siinä päällä, saumat erityisesti? Ite kävin viikko sitten ottamassa samaan kohtaan vähän isomman tekstin ja kaikki vaatteet siinä päällä tuntuu inhottavalta! Lähtikö sulla väriä siitä, kävitkö vahvistamassa tekstiä? Ja kuinka usein rasvasit ja pesit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hauskaa et kysyt just nyt mun tatskasta kun oon itekin yrittäny muistella noita asioita, sillä huomenna ois uus tatska-aika ! ;D mut mulla parani muistaakseni reilussa parissa viikossa niin, että ei tuntunut enää röpelöiseltä, vaatteet ei tuntunut miltään, mutta pidinkin suurimmaks osaks sellasia toppeja ja t-paitoja, jotka ei ollut ton tatskan päällä (töissä mulla on sellanen pikeepaita, se välillä hankas mut tosi vähän). ja ei lähtenyt väriä ja on edelleen tosi tumman musta! nyt täytyy sanoa, että en muista tota pesemistä, oisko ollut sen pari viikkoa ja rasvasin niin kauan kun tuntu röpöläiseltä. välillä laitan vieläkin bebanthenia jos sitä kutittaa! :)

      Poista
  7. Kiitos hyvästä & helposta ohjeesta! Tein tänään ja oli kyllä toosi hyvää :p

    VastaaPoista
  8. Testasin tätä tänään, ja oli kyllä maukasta. Kiitos ohjeista, nami nami! :)

    VastaaPoista