keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Surprise !

Puoltoista viikkoa sitten kun kävin ottamassa mun ekat lävistykset, käytiin myös Ninnin kanssa hakemassa tälläset kortit:

IMG_7569

Jotenkin aattelin, et tollaset ajat sais vasta tyyliin puolen vuoden päähän, mutta meillä kävikin tuuri ja tälle päivälle sattu olemaan peruutusaika! Tänään mentiin sit body ctrliin vähän ennen neljää ja puolentoista tunnin päästä kävelin ulos tän kanssa:

IMG_7599

Mulla on nyt tatuointi!! En todellakaan ois voinu vielä jokin aikaa sitten uskoa, että joskus uskallan ottaa tatskan. Oon monta vuotta ajatellut, että teksti "live, love, laugh" ois kiva, koska se kuulostaa kivalta ja se on sellanen "hyvä muistisääntö" elämälle, mutta mulla ei kuitenkaan sen syvällisempää ajatusta ollut sille. Tänä vuonna jotenkin tajusin ihan oikeasti sen, että mun pitäis lopettaa jahkailu ja alkaa tehdä asioita, joita oon aina haaveillut tekeväni. Kirjotinkin niistä ajatuksista teille itseasiassa tän postauksen. Nyt mulla on siitä muistutuksena teksti yläselässä ja rakastan tätä tatuointia!

IMG_7618

Otin tän tatuoinnin tosiaan Jyväskylän body ctrlissa ja mulla ja Ninnillä oli yhteinen aika, sillä meidän molempien tatskat oli niin nopeat tehä. Halusin, että teksti ois selkeä, siro, hieman käsinkirjotetun näköinen ja ei liian hienoa kaunoa ja musta tää on kaikkia niitä! Ensin koitettiin niin, että viimeinen kirjain ois jatkunut sellaisella kiekura-viivalla vielä n. sentin verran, mutta sitten teksti ois saattanut näyttää siltä, että siinä lukee "liver" ja koko ajatus ois menny ihan mönkään. :DD Sitä sanotaan, että tatuointeihin jää koukkuun, mutta saa nähä käykö niin mulle!

36 kommenttia:

  1. Ihana! Sulla on aika samat ajatukset, ku mullakin :) Jotain pientä ja siroa tekstiä. Tohon ihan niskaan aion kyllä vielä joskus ottaa jotain, vähän ylemmäs ku sulla. Mut ei yläselkäkään huono oo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) mäkin aattelin eka niskaa mut sit kattelin kaikkia weheartit- kuvia ja päädyin tohon kohtaan ;D

      Poista
  2. Voeeei tää ei nyt yhtään auttanut mun tatointiempimiskuumeeseen :D Ottaakko vaiko ei pläääääää.Tahtoisin myös jonkun pienen tekstin espanjaksi tai ranskaksi ja liittyen perheen tärkeyteen.Kuvat mua ei oikeastaan houkuta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ota ihmeessä! :) mäkin mietin eka espanjaks tota samaa kun oon opiskellut sitä, mut sit enkuks kuulosti hienommalta :D

      Poista
  3. Mulla on ihan samanlainen haave :) haluisin samaan paikkaan kirjoittaa "våga" eli uskalla. Mun pitää muistaa uskaltaa olla oma itseni, rakastaa itseäni sellaisena kuin olen, uskaltaa elää joka päivä täysillä, uskaltaa ottaa riskejä elämässä, uskaltaa rakastua, uskaltaa luottaa... Ton sanan merkitys vaan iskostui mun päähän, kun muutin Ruotsiin ja sitten taas kotiin. Ehkä jonain kauniina päivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kuulostaa tosi ihanalta! tosi kiva merkitys :) sun pitää vaan USKALTAA ottaa se ;)

      Poista
  4. vou iha sika siisti!! määki oon miettiny jotai pientä tatskaa jo pitkää, mutten vaa uskalla ottaa...ehkä nyt määkin uskallan! :) uskallanko kysyä, että minkälaisen tatskan ninni otti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa ottaa ja jos se on vaan siitä kivusta kiinni, niin en usko että pieni tatska sattuu missään kauheesti kun se on niin nopeesti ohi! :) ninni otti tekstin "amor vincit omnia" :)

      Poista
    2. oi mihin kohtaan ! :)

      Poista
    3. Kylkeen! Se on kyl tosi hieno ja haluisinkin sellasia kuvia missä meidän molempien tekstit näkyis mut en oo vielä oikeen keksiny et miten se onnistuis :D

      Poista
  5. Toi on kyllä ihana! Tollanen kivan siro ja kaunis..

    VastaaPoista
  6. ompa ihanan simppeli ja nätti!! :) tykkään tosta fontista kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) mustakin tosta tuli just sellanen mitä halusin :)

      Poista
  7. Mun piti ottaa vähän saman merkityksinen teksti espanjaksi jalkapöytään pari vuotta sitten, mut lopulta menin paniikkiin kun en ollut varma onko se sana kirjoitettu oikein, ja sitten valkkasinkin mun toisen idean ja otin ihan kuvan :--) Se teksti houkuttais kyl vielkin! Varsinkin tän sun kuvan näkemisen jälkeen, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten aattelit et se kirjotetaan tai miten meinasit sen ottaa? :) mä aattelisin et "vives" ois varmaan paras käännös kun se ois niinkun "elä" :) kiitos! :>

      Poista
  8. Kaikessa yksinkertaisuudessaan toi on ihana tatutointi :---)

    VastaaPoista
  9. Ihana tatuointi!!!:)

    VastaaPoista
  10. Mä kävin kanssa body ctrl:ssa ottamassa ensimmäisen tatuointini maaliskuun alussa, 4 tassua olkapäässä. Kellä kävit siellä ottamassa? :)

    Ja mitä tän blogin perusteella susta tietää ihmisenä, niin on kyllä juuri sulle sopiva tatuointi, mielettömän kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. apua en muista sen tatuoijan nimeä! sellanen tyyppi, jolla oli päässäkin tatskoja ;D kiitos ! :)

      Poista
  11. Toi on niiin kaunis ja ihan sun näkönen! :)

    VastaaPoista
  12. ig:ssä on kuva ilmeisesti teidän makkarista, voisitko esitellä koko kodin ja joka huoneen? :) ketttiö ja olkkari usein kuvissa vilkkuukin, mut kylpppäri ja makkari, eteinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin menee meidän ajatukset yhteen, sillä kun otin näitä tatskakuvia, kuvasin myös meidän koko asunnoneli sellasta postausta on tulossa pian! ;)

      Poista
  13. Ihana tatuointi! Kauniin yksinkertainen :)


    http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  14. toi on ihan sun näkönen vaikken sua tunnekkaan! :) tuli itelle kauhee tatskakuume kun oon pari v suunnitellu ottavani sitten kun siihen on "syy" ja nytkun siihen ois nien keksikkää mitää.. oisko sulla mitään vinkkaavaa ideaa millanen vois olla hyvä muistotatuointi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta sellaset roomalaisilla kirjaimilla kirjoitetut päivämäärät on tosi kauniita jos on esim joku päivämäärä jonka haluaa muistaa :)

      Poista
  15. Heippa, paljonko sun tatuointi maksoi?:) Oon jo niin pitkään ihastellut tätä sun upeeta tatuointia, että nyt oon päättänyt uskaltautua ottaa tämmöisen yhden sanan tatuoinnin! Ei vaan ole mitään hajua mitä nämä voisi ylipäätään maksaa, niin vertailen ensin eri paikkojen hintoja!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin pienet maksaa usein sen paikan aloitushinnan verran missä tatuoinnin ottaa eli tää oli 70€ ja se mun toinen maksoi 60€ :)

      Poista