maanantai 24. kesäkuuta 2013

My midsummer

Perjantaina oli mun synttäripäivä ja juhannus aatto. Kun pääsin töistä, suunnattiin Nikon kanssa Kallen luokse, jossa vietettiin perjantaita Ninnin, Kallen ja Kallen kaverin kanssa.

IMG_7414 IMG_7424 IMG_7433

Kesässä parasta on kyllä grilliruoka! Mun ehdoton grilliherkku on pekoni-koskenlaskija-sienet ja ilmakuivattukinkku-parsat. ;) Vaikka en tykkää oikein perunasta enkä sitä koskaan syö, kesällä uudet perunat on vaan ihan parasta voin kanssa!

IMG_7429 IMG_7468 IMG_7486

Aika pian syömisen jälkeen mentiin paljuun, jossa vierähtikin loppuilta! Mukavaa oli ja välillä sattu ihan vatsalihaksiin kun sai nauraa niin paljon!

IMG_7513 IMG_7520

Lauantaina siirryttiinkin sitten Nikon ja Remin kanssa Keuruulle mökkeilemään. Säät suosi ja oli ihana viettää aikaa mökin rauhassa. Heitin talviturkin ja Remikin ui ihan oikeasti ensimmäistä kertaa elämässään! 

Kaikenkaikkiaan meidän juhannus meni aika perinteisissä merkeissä ja mikäs sen parempaa kuin hyvä ruoka, sää ja seura. :)

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä ihan täydelliseltä !:)

  VastaaPoista
 2. sun pitäis maistaa uusien perunoiden kansssa paahtosuolaa.. se on niinkun jotain niin parasta! ;) siinä on suolaa ja ruisjauhoja ja vähän voita paahdettu pannulla NAM!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho en oo ikinä kuullukaan! :D kuulostaa hyvältä ;)

   Poista