maanantai 10. kesäkuuta 2013

Turkki, osa 3

TIISTAI

IMG_6023 IMG_6027 IMG_6028

Tiistai oli meidän viimeinen kokonainen päivä, joten herättiin jo tosi aikasin ottamaan aurinkoa. Niko oli hauskan näköinen kun se makas muuten varjossa, mutta kasvot auringossa, sillä se oli mennyt polttamaan itsensä.

IMG_6045 IMG_6051 IMG_6066 IMG_6098

Tiistai oli ehkä reissun kuumin päivä, joten altaassa oli pakko käydä vilvoittelemassa usein. Kävin myös vesijumpassa, joka oli hauskaa! Harmi kun meistä ei oo yhteisiä kuvia altaasta, sillä meitä nauratti kun muut pariskunnat oli vaan jossain altaanreunalla pusuttelemassa ja mä mm. ratsastin Nikon reppuselässä. :D

IMG_6171

Tänään käytii myös testaamassa hotellin vesiliukumäet ja toi half pipe oli ehdoton lemppari! Tossa kuvassa se ei ees näytä pahalta, mutta tuolla ylhäällä ennen laskemista olin ihan pisst housussa kun jännitti niin paljon! Koko päivä menikin allasalueella ja illasta käytiin vielä pyörähtämässä basaareilla.

KESKIVIIKKO

IMG_6173

Keskiviikko oli meidän lähtöpäivä, mutta aamulla kun huomattiin, että rannan laituri oli avattu (se oli suljettuna isojen aaltojen takia melkein koko viikon), mentiin ottamaan vielä pariksi tunniksi aurinkoa sinne. Samaan aikaan oli kauheen haikea fiilis, koska ei ois vielä halunnut lähteä kotiin, mutta toisaalta en malttanut oottaa taas Remin näkemistä! 

IMG_6229

Tää olikin vika kuva, joka otettiin hotellin edustalla ennen lähtöä. Täytyy sanoa, että oli aivan mahtava reissu ja lähtisin ehdottomasti uudelleen! Hotelli oli aivan täydellinen, säät suosi ja rusketus tarttui. Tää reissu oli viisi vuotis vuospäivälahja meiltä meille eikä oltais voitu paikan valinnassa paremmin onnistua. :)

18 kommenttia:

 1. Oot tosi onnellisen ja kauniin näkönen. Blogissasi on aina kauheen positiivinen ilmapiiri, ja sen vuoksi tää onkin yksi mun lemppareista! Hyvää kesää sulle, jatka samaan malliin! :--)

  VastaaPoista
 2. niin kivoja lomakuvia!Tulee matkakuume:>>

  VastaaPoista
 3. Voitko tehdä ostospostauksen kun mua kiinnostais mitä kivaa oot ostanu? :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta kuulostaa! Sellainen kysymys vaan että joutuuko tollaisella reissulla puhumaan paljon englantia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä kaikki asiointi tapahtuu englanniksi :) esim meidän hotellilla pärjäs kun osas sanoa esim "water please" mut sit siellä kaupoissa pitää osata tinkiä ja neuvotella hinnoista enkuks. Ei tarvii kuitenkaan olla mikään hyvä, sillä kyllä nikokin osas tinkiä vaikka puhuu enkkua aika heikosti :)

   Poista
 5. Ihanan näköisiä kuvia, joka postauksessa! Näytät todella onnelliselta :-)

  Kiva kuulla, että Turkki oli onnistunut lomakohde, koska myös minä olen lähdössä sinne 32 päivän päästä poikaystäväni kanssa 1-vuotis vuosipäivää viettelemään. Matka on mulle myös eka etelään ja jonnekin lämpimään niin vähän jännittää! Onneksi poikkis on ollut siellä yli 10 kertaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) nikokin oli käynyt turkissa ennen niin tiedettiin että siellä ois varmasti kivaa :) hyvää reissua teille !

   Poista
 6. Meilläki viisvuotispäivä syyskuussa ja jotain tällästä ollaan suunniteltu! Ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu on kyllä hyvä lahja vuosipäivänä! :)

   Poista
 7. Oot niin kaunis että pakko kommentoida! Tulen aina hyvälle mielelle sun postauksista kun näistä huokuu sellanen hyvänmielen fiilis ja onnellisuus! Ihanaa myös että olet normaalikokoinen etkä mikään xs! Olet niin nätti ja hyvä esikuva :)

  VastaaPoista
 8. Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa vaikka oon jo pidemmän aikaa seurannut sun blogia :) Tosi kiva ja hyväntuulinen blogi! Ihania matkakuvia, oon myös itse käynyt sillä jokireissulla Turkissa. Nyt iski kahta kauheempi matkakuume kun näki teijän reissukuvia :)

  VastaaPoista