tiistai 11. kesäkuuta 2013

Mun synttärit

IMG_6622 IMG_6633

Viime viikon perjantaina vietettiin pari viikkoa etukäteen mun synttäreitä. Ilta oli mukava ja otettiin paljon kaverikuvia (melkein pelkästään niitä), joten seuraavaks niitä!

IMG_6657 IMG_6662 IMG_6701 IMG_6714

Unohdettiin ottaa mun asusta kuvaa, mutta se näkyykin jotenkin ylläolevista kuvista. Oltiin perjantai päivällä käyttämässä Ninniä Hämeenlinnassa pääsykokeissa ja me pyörähdettiin nopeasti Nikon kanssa keskustassa. Löysin Hämeenlinnan hennesiltä ton topin, johon rakastuinkin heti! Se on läpikuultavaa ohutta kangasta ja selkäpuolella ja kyljissä on kuminauhaa, joka saa sen menemään peplum- tyylisesti ryppyyn. 

syndet1 Naksu ♥

syndet3 Enna ja Larppa ♥ 

syndet2 Sarianne ja Miia ♥ 

IMG_6789 Ja tässä ois koko porukka (lukuunottamatta Hendeä, Ninniä ja Kallea)!

IMG_6826

Loppuillasta osa siirtyi vielä keskustaan, jossa jatkettiin juhlimista ensin Aussie Barissa ja sitten Escapessa. Toivoin, että tänä vuonna kaikki kaverit ois päässyt mukaan, mutta silti muutamalla oli töitä ja muita esteitä. Näille ei voi mitään ja kiitos kaikille niille ihanille, jotka pääs paikalle! Oikeasti mun synttärit on vasta 21. päivä, mutta silloin on juhannus, jonka takia mun vanhentumista (yhyy) juhlittiin jo nyt. :)

16 kommenttia:

 1. mitä nikolle on käyny? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jalkapallopelissä niko potkas palloa yhtä aikaa jonkun toisen kanssa ja sillon jotain napsahti polvessa :s

   Poista
 2. "nyt semmonen hymypusu!!!" "kattokaa näin" "okei" joo ja sit tosta tuli ihanin ♥ mulla oli nähtävästi huononaamapäivä mutta sä oot ihana :)

  VastaaPoista
 3. Kivannäköstä on ollu. onks tol turkoosipaitasel silikonit? kyllä on hyvännäkösiä tyttöjä ei voi muuta sanoo :D Mitäs naksulle on käyny (jalka)???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo silikoneja :D kiitos! :) jalispelissä meni jotain polvesta, maanantaina magneettikuvauksessa toivottavasti selviää paremmin, että mitä :)

   Poista
 4. Haluun sun hiukset!;)

  VastaaPoista
 5. oootte niin söpöjä etten kestä:) hyvää syntymäpäivää jo etukäteen silti:) näyttää ihanilta bileiltä!

  VastaaPoista
 6. oii, näyttää olleen kivaa <3 Onnea jo etukäteen!

  VastaaPoista
 7. Eihän me muuta tehty ku otettiin kuvia..

  VastaaPoista
 8. Ihana toi teijän pusukuva :) Ootte söpöjä!

  VastaaPoista