torstai 6. kesäkuuta 2013

Ninnin ylppärit

Viime lauantaina Nikon sisko, Ninni, sai myös valkolakin päähänsä ja meidän lauantai menikin juhliessa sitä.  

IMG_6419

Ninni oli tosi kauniina ja eikö näytäkin ihan Leighton Meesteriltä (Gossip Girlin Blairilta)?!

IMG_6378 IMG_6379 IMG_6382

Ruokana ei ollut mitään perinteistä voileipä- ja kermakakkua vaan tosi hyvää paahtopaisti/lohi salaattia, pikkusuolasia ja jälkkäriks mm. kolmea erilaista kakkua! Harmi, et olin vieläkin vähän siinä mahataudissa, joten pystyin vain maistelemaan pikkusen noita herkkuja.

IMG_6398 IMG_6477 yo2

Ninnillä oli päällä ihana oranssi mekko nellyltä ja mulla oli vihreä vero modan mekko, jonka valinnassa  te autoitte mua. Viihdyin tuossa mekossa paremmin kuin hyvin! Alunperin ostin uuden mekon sen takia, kun mulla ois ollut kaksi juhlaa peräkkäisinä päivinä, joten en halunnut pitää samaa mekkoa niissä, mutta nyt en päässyt ollenkaan perjantain juhliin, joten tää uus mekko oli ns. "turha" ostos. Onneks meillä on muutamat rippijuhlat tänä kesänä tiedossa, joten eiköhän molemmille mekoille löydy käyttöä. ;)

IMG_6587 yo1

Illasta meidänkin oli Nikon kanssa tarkoitus mennä keskustaan, mutta mulle tuli uudestaan huono olo ja mun oli pakko päästä vaan kotiin lepäämään. Nikonkin piti tulla vaan nukuttamaan mut, mut nukahti itekin ja herättiin sohvalta neljältä aamuyöllä viiden tunnin päikkäreitten jälkeen.. :D Päivä oli kuitenkin kaikenkaikkiaan onnistunut ja mukava.  Onnittelut multa vielä kaikille tänä vuonna valmistuneille! :)

6 kommenttia:

  1. Näytät kauniille:) eikö tolla ninnillä ole rintaliivejä mekon alla:o :D

    VastaaPoista
  2. mulla on samanlainen mekko ku sulla! niin ihana päällä, yleensä vihaan olla juhlavaatteissa :D kaunis olet :)

    VastaaPoista
  3. Mistä tuo sun ihana koru on? :)

    VastaaPoista