sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kesälauantai

IMG_7683 IMG_7685 IMG_7690

Lauantaina illasta mentiin Nikon kanssa Nikon porukoille tarkotuksena grillailla ja viettää iltaa Ninnin, Kallen, Teemun ja Empun kanssa. Grilliruoka on vaan jotain niin hyvää ja kuuluu ehdottomasti mun kesään!

IMG_7707 IMG_7711

Päällä mulla oli aikasemmin päivällä tehdyt alelöydöt: valko-harmaa paita ja leopardi housut! Mietin pitkään, että kehtaanko ostaa noita housuja, sillä en tiiä, onko ne vähän liian erilaiset Jyväskylän kaduille, mut lopulta mun oli pakko ostaa ne, sillä oon himoinnut niitä jo muista blogeista jo pitkään! Niin ja kaulassa mulla on uus rakkauskaulakoru, jonka sain Nikolta synttärilahjaks! Näkyy vähän heikosti, mutta se on kultanen Guessin koru, sellanen pallo, jossa on timantteja. :)

IMG_7721 IMG_7722 IMG_7767

Syötiin, juotiin ja pelattiin aliasta sekä sit myöhempään illasta lähettiin vielä käymään Palokan rannalla ja pyörittiin muutenkin ulkona. Kun lopulta yöllä tultiin kotiin, olin valvonut jo 22 tuntia aamuvuoron takia, mutta silti olin ihan pirteä koko illan, kiitos kivan seuran. :)

IMG_7816

Loppuun vielä vähän parempaa kuvaa näistä mun uusista pöksyistä ja kysynkin: mitä mieltä te ootte? :)

9 kommenttia:

 1. mun mielipiteen sä noista tiedätkin ;) onneks ostit :)

  VastaaPoista
 2. mistä noi housut on?:)
  tosi ihanat!!

  VastaaPoista
 3. hei mun on pakko kysyä tämmöstä ihan tyhmää asiaa ku muistan että sulla oli joskus kuvia täällä blogissa laajavuoren päältä ja mäki sitte aattelin kavereiden kans ajella sinne yks ilta kuvailee mut se tie oli suljettu portilla ja ollu siis joka ilta sillee :D onkohan se päivisin auki vai miten te pääsitte sinne? :) heh!

  -nellika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vaan kävelemällä siitä eturinnettä pitkin sinne ylös! :D ootteko yrittäny ajaa sinne autolla? Sinne ei taida päästä ajamalla, tai mä en oo ainakaan ikinä menny! :)

   Poista
  2. Oho olitkin kirjottanu et "ajella" :D mut siis me jätetään auto aina parkkiin siihen parkkikselle ja kävellään :)

   Poista