sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

I finally did it!

Viime viikolla kun vietettiin mun synttäreitä sain Ennalta tälläisen kortin:

IMG_7340 IMG_7343

Ja tän viikon perjantaina olikin aika käyttää lahjakortti! Ja näin siinä sitten kävi:

IMG_7262

Otin traguksen ja rustokorun! Tiesin, että haluan lopulta nää molemmat, joten parempi hoitaa ne yhtäaikaa kuntoon, eikä niin, että kun toinen on parantunut, otan uuden lävistyksen ja aloitan hoitamisen uudestaan. Oon todella ylpeä itestäni, että uskalsin ottaa nää ja vielä molemmat yhtä aikaa! Täytyy myöntää, että mua jännitti tosi paljon, mutta onneks Enna, Niko ja Ninni oli mun mukana, niin en ois mitenkään kehdannut jänistää. Onneks lävistättäessä istutaan, sillä mun jalat ei ois todellakaan kantanut. :D

No sattuko se sitten? Sanon suoraan, että sattui. Mulla on tosi matala kipukynnys, jonka takia en oo koskaan ennen lävistyksiä ottanutkaan. Mulla oli ennestään seitsemän korvisreikää, jotka on kaikki ammuttu. 

IMG_7275

Halusin, että lävistäjä tekisi rustokorun ensin, sillä pelkäsin sitä vähemmän. Rustokorun laittaminen tuntui suunnilleen samalta kuin korvisten ampuminen eli lähinnä epämiellyttävältä nipistykseltä. Mutta kuten pelkäsin, tragus sattui paljon enemmän. Molemmissa lävistyksissä korvaa puudutettiin ensin sellaisilla pihdeillä, mutta toi traguksen paikka ei puutunut niin paljon kuin rusto. Lisäksi traguksen laitto kesti hieman pidempään ja tuntui, että lävistäjä sai painaa neulaa aika voimalla läpi. Lisäksi korun laittaminenkin sattui. Mutta kuten sanoin, mulla on matala kipukynnys ja siitä huolimatta mäkin kestin lävistysten kivun (jopa ilman kyyneliä!), joten jos ootte miettinyt näistä jompaa kumpaa itselleni niin älkää antako pelon estää! 

Olin lukenut, että nää saattais vuotaa verta, mutta mulla ei verta näy missään. Eikä traguksen lävistämisestä kuulunut mitään rusahdusta. Eikä mun korva punottanut pitkään lävistämisen jälkeen eikä turvonnut. Ihan turhaan luin kauhutarinoita netistä ennen lävistämistä. ;D Toivotaan, että nää paranis nopeasti ilman tulehduksia! 
Oisko teillä mitään kysymyksiä? Haluun myös kuulla, mitä lävistyksiä teillä on ja millaisia niitten ottohetket oli? :)

25 kommenttia:

 1. Noi on niin nätit! jipii sulla oli kiva perjatai ;) niin ja olehyvä ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat!:) itellä on ollu nenäkoru, tosin ei oo enää :) sen laittaminen sattui aikalailla, mutta ilman kyyneliä suoriuduin minäkin!:D mutta mulla jouduttiin viikon päästä lävistämisestä puhkaisee reikä uudelleen koska koru oli yöllä tippunut ja reikä mennyt heti umpeen.. Se sattui, ihan sikana! Ja tässä kohtaa tais vierähtää pari kyyneltäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho vitsi miten huono tuuri! :s voin vaan kuvitella miten paljon sattuis puhkaista esim toi tragus uudestaan :D

   Poista
 3. missä kävit ottaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aij siiinä torikeskuksen minipuljussa? :D

   Poista
  2. Jep just siinä! :D voin suositella paikkaa vaikka onkin minipulju ;D

   Poista
 4. Kun mä kävin viime syksynä ottamassa rustokorun, niin se rusahti ihan kunnolla :D Tosin lävistäjän mukaan se johtui normaalia paksummasta rustosta. Sulle kyllä sopii tosi hyvin noi kummatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kuulosti varmaan ällöltä! :D kiitos, mäkin tykkään! :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Itse otin rustokorun joskus 7-8 vuotta sitten ja kolmisen vuotta sitten samaan korvaan tupsahti tragus! Ja joo, kyllähän se sattui mutta "oli kaiken arvoista" :D Muutaman kuukauden päästä tosin rupesi tuntumaan, että yhdessä korvassa on vähän liikaa helyä ja otinkin silloin rustokorun pois. Tragus kuitenkin on ja pysyy, se on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ootko aatellut et ottaisit rustokorua toiseen korvaan? :) jep, se kipu on kuitenkin vain hetken ja koru pysyy montamonta vuotta! :)

   Poista
  2. Näin on hyvä, joten en oo aatellut ainakaan toistaiseksi :)

   Poista
 6. Oon kans aina halunnut traguksen, ehk kohta uskallan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sun pitää vaan seuraavalla kerralla kun oot keskustassa repäistä ja ottaa se, muuten se vaan aina lykkääntyy ;)

   Poista
 7. Tosi ihanat! :) mullakin on tragus ja se kyllä sattukin, mutta oli todellakin sen kivun arvosta ja sehän on vaan ohimenevää. Napakoru mulle on laitettu kolmesti joten vähän on kyl lävistysten takii kärsitty, mutta onhan ne ihania :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niinpä! :) auts, onks se napakoru kasvanu aina ulos vai tippunu? :s

   Poista
 8. Otit siis kummatkin ihan lävistämällä? Itse otin ampumalla itelleni rustokorun, ja eipä mulla sitä enään ole :D Ei oikeen koskaan parantunut se, ja lopulta otin sen pois kun ärsytti kun se oli niin kipee ja arka. Mut se tehtiinkin ampumalla, joka on huonompi vaihtoehto rustokoruissa.. Mut kannattaa kuitenkin varmaan muistaa se, ettei pitemmäks ajaks ota noita pois, koska ne menee nopeemmin umpeen kun tavalliset korvakorureiät. Ite otin just rustosta sen korun vähäks aikaa pois (en muista oliko kyseessä viikkoja vai kuukausia), ja sit kun oisin halunnu sen takas niin eipä enää mennyt läpi :D Onnea uusien korujen kanssa, toivottavasti paranee hyvin ja ei ole kipeet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo molemmat lävistettiin :) joo oon kuullu et jos rustokoru ammutaan niin se ei välttämättä parane ollenkaan, en sit tioä mistä se johtuu :s kiitos! :)

   Poista
 9. Miulla on kans ollu tragus sekä rustokorujakin useampi, yhessä vaiheessa tais olla korvat melkeinpä täynnä helyjä! Töiden puolesta en voinu pitää sit koruja, joten lopulta meni umpeen, mut traguksen kaa käviki nii, että se kasvoi ulos. :S Miulla on kaikki lävistykset (mitkä vaan voi) kasvanu ulos, myös kulma ja napa. :/ Nyt siihen korvan nipukkaan on jääny sellanen pieni kolo, ihan ku puuttuis pala! :D Korvikkeeks otin sitten sinne korvan sisärustolle lävistyksen, ja se vasta sattuikin, kun siellä on niin paksu rusto! :D

  -Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa en tienny et tragus voi kasvaa ulos :s toivottavasti mulla ei käy niin! Auts, en ees haluu kuvitella paljon se lävistys siihen sisärustoon sattuu! :D

   Poista
 10. Mulla on tällä hetkellä napa- ja kielilävistys. Navalävärin teki ex-naapuri, kipu oli hyvin pientä, ja parani yllättävän nopeasti.
  Kielilävistys.... se sattui :DD parani sekin yllättävän nopeaa.. Söin samana iltana lävistyksen oton jälkeen siipiä, ei tuntunut missään! XD
  Mulla oli myös alahuulessa vertical labret, mutta luovuin siittä. En edes tiedä miksi? Tahdon sen takaisin!!!1 :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho sullahan on ollu vaikka mitä noita! :D

   Poista
 11. mullon nenä -ja huulikorut. Nenäkorun ottamine ei oikeestaa sattunu yhtää :D mutta ai hemuli tää huulikoru, huhhu... :DD sattu aiva järkyttävästi! Mut kyl sen kesti, ku palkintona kivusta oli näi kiva koru ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep oon aina ajatellutkin et huulikorut sattuu! :D

   Poista