keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Good to be back!

IMG_6604 IMG_6609 

Heippa vaan pitkästä aikaa! Kotiuduttiin jo viikko sitten Turkista ja nyt vasta sain siirrettyä kuvat sieltä koneelle. Mulla kävi niin huono tuuri, että sain reissusta joko jonkun pöpön tai sit ensimmäisestä Suomessa syödystä ruuasta (kanasalaatti grilliltä) ruokamyrkytyksen, jonka takia olin aika pahassa mahataudissa loppuviikon. Lisäksi mun mummo joutui sairaalaan, joka on tuonut omat murheensa. Yritän nyt kuitenkin nauttia vielä loppulomasta, sillä reilun viikon päästä palaan töihin. :)
Yllä olevat kuvat on maanantailta Helsingistä kun käytiin Nikon kanssa käyttämässä Ninniä pääsykokeissa. Käytiin Laura- serkun opastuksella "pihlajakadulla", ostettiin jätskit ja käveltiin meren rantaa pitkin. Tälläsiä kesäiltoja sais olla useemminkin!

Mulla ois nyt kuvia Turkista ja Ninnin ylppäreistä. Aattelin postata ylppäri kuvat kuitenkin ensin, ettei se postaus enää venyis. Jaksatteko vielä oottaa Turkin kuvia? ;)

10 kommenttia:

 1. Oliko ihana loma? Et kertonut siitä mitenkään ;D kai kaikki meni ok?
  itsekki olin viime viikon reissussa italiassa ja ostin jack daniels paidan! Paljo noi makso turkissa? :)
  Ikävää et sait mahataudin mut onneks se tuli tääl suomessa eikä reissussa!!

  Kuvia odotellessa ;) kyä jaksetaan ootella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo turkissa oli aivan ihanaa, just mietittiin Nikon kaa et ois varmaan pitäny jäädä sinne kun on ollu vaan kaikkea ikävää sen jälkeen :D kerron sit lisää kun laitan kuvia :) ja noita paitoja sai 5-10 eurolla :)

   Poista
 2. Hei kannattaa tarkistaa ettei oo salmonella... ite sain espanjan reissulta semmoisen ja aika ikävä olo siitä loppuviikoks tuli. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vielä tarkistaa lääkäriltä et meenkö testeihin vai en :)

   Poista
 3. Missä tämä "pihlajakatu" oikein on :D oon monesti halunnu käyä siel mut en oo löytäny!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen oikea nimi on huvilakatu niin kännykän navigaattorilla löytyy esim! :)

   Poista
 4. Turkki-kuvia ehdottomasti!! :) ja paranemisia sinne!

  VastaaPoista