tiistai 26. elokuuta 2014

Hunter-saappaiden pelastus

Muistatteko, kun viime syksynä (vanha postaus) hommasin itselleni pitkän harkinnan jälkeen Hunter-kumpparit? Käytinkin niitä ahkerasti koulussa, kunnes pakkaset alkoi ja pistin saappaat omassa laatikossaan kenkäkaappiin säilöön. Kun kesällä kaivoin saappaat pitkästä aikaa esille, voin kertoa, että yllätyin aikamoisesti, sillä saappaat olivat muuttuneet ihan harmaiksi!
 hunter

Tiesin jo ennen kumppareiden ostamista, että ne ovat luonnonkumia, jolloin ne saattaa erittää saappaan pintaan tuollaista harmaata mönjää, mutta asia piti pystyä ehkäisemään säilyttämällä saappaat pois auringonvalosta ja kuumuudesta. Vaikka olinkin säilyttänyt niitä oikein, ne oli silti värjäytyneet niin törkeän värisiksi, ettei niitä kehdannut käyttää.

IMG_6105

Nyt kun viimeiset kaks viikkoa on satanut kaatamalla, oon harmitellut, etten oo voinut laittaa mun lempikumppareita jalkaan. Googletin ja etin monta päivää netistä Huntereiden puhdistusainetta, Boot bufferia ja lopulta löysin suomalaisen verkkokaupan Aukia.fi:n, josta sai kyseistä puhdistusainetta! En tajua, että miten kyseinen nettikauppa tuli esiin googlessa vasta kolmantena päivänä, vaikka käytin vaikka mitä hakusanoja. Ainakaan itse en löytänyt kyseistä ainetta mistään muusta suomalaisesta nettikaupasta, eikä tilaaminen Hunterin omilta sivuilta houkuttanut. Jos joku muu on nyt samaa tuotetta vailla, niin täältä löytyy! Luin miljoona blogia läpi, mutta yhdessäkään ei kerrottu, mistä kyseistä ainetta saa, joten toivon, että joku muu saa avun nyt tästä mun tekstistä. :)

IMG_6119

Ero on aika huomattava, vai mitä? Ainetta oli tosi helppo käyttää, suihkutin sitä 15 cm päästä ja pyyhin/levitin rikkinäisellä sukalla (mikä tahansa kangas käy!). Aine kannattaa ehdottomasti jokaisten Huntereiden omistavien hankkia, ettei tilanne pääse niin pahaksi, mitä mulla. :D 

IMG_6137 IMG_6146

Nyt kun saappaat on taas edustuskunnossa, oon varma, että ne löytää tiensä mun jalkoihin päivittäin näillä keleillä! Vihreä parka, vaalea ja muhkea kaulahuivi sekä Hunterit, syksypukeutumista parhaimmillaan!

Onko kellään muulla ollut samaa ongelmaa? 

13 kommenttia:

 1. Tulipa hyvään saumaan tämä postaus! Oon nyt perjantaina palkkapäivä koittaessa ostamassa Huntersit, joten täytyy pistää saman tien kyseinen tökötti tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva et oli hyötyä! :) ps hunterit on kyllä paras ostos suomen sääoloihin ;)

   Poista
 2. Miten nää eroaa, muuten kun ulkonäöltä, Nokian kumisaappaista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlesta löytyy varmaan vastaus et mitä materiaalia ne Nokian kumpparit on ja muita eroja materiaalissa, pohjan paksuudessa jne on, mut mä ostin nää nimenomaan sen takia et nää eroaa ulkonäöllisesti muista kumppareista :) nää on paljon sirommat ja muistuttaa jaloissa ns normi saappaita kuin kumppareita :)

   Poista
 3. onko noi sun saappaat matat vai kiiltävät? Mä oon säilyttäny mun saappaita ihan vaa eteisessä yli vuoden eikä ne oo yhtään "harmaantunu", mitä oon vähän ihmetellyt! Mietin että johtuisko se siitä että ne on just ne glossyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on mattapintaiset! :) voi olla, vaikka löysin yhen blogin jossa kiiltävätkin oli harmaantunu :o en osaa yhtään sanoa et miks mulla ne meni noin pahasti !

   Poista
 4. Mitä noilla saappailla on hintaa? :)

  VastaaPoista
 5. ihana remi vipassa kuvassa ! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh se on vähän tollanen et hiipii aina kuvien taustalle :D

   Poista
 6. Ostitko saappaat samaa kokoa mitä yleensä käytät vai isommat? Kiitos tosi paljon vastauksesta, yritän empiä minkä koon tilata! Syysterkuin Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni luin, että suositellaan ostamaan yks koko isommat kuin yleensä ja yleensä mä käytän 39 tai 40 kokosia kenkiä ja noi on kokoa 40/41 ja ne on just eikä melkein sopivat! :)

   Poista