sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Top of the Rock

nyc8 topoftherock2 topoftherock6 topoftherock7 topoftherock3 topoftherock topoftherock4

New York kuvia sunnuntai-iltaan! Mun ehdoton lempparinähtävyys oli kuvien Top of the rock, sillä sieltä maisemat oli upeat! Kaikki meistä odotti tätä paikkaa kovasti ja jätettiinkin se viimeiseen iltaan. Näitä samoja maisemia on tullu kateltua muiden blogeista, netistä ja telkkarista miljoonia kertoja, mutta silti se oli vaan jotenkin niin mahtavaa nähdä noi maisemat ihan omin silmin. Mun tekee jotenkin vähän jopa pahaa kattoa näitä kuvia, sillä haluisin tuonne takasin niin kovasti! Samalla mulla on vähän sellanen epätodellinen fiilis, et oonko oikeasti käynyt tuolla, mut onneks on kuvat todistusaineistona, heh.

topoftherock5

Yks superkiireinen viikko mulla tosiaan takana. Se on jännä, vaikka mulla on kiire ja paljon töitä, silti en stressaa ja ajattele, et oon kiireinen, niinkuin esim. koko viime vuodenSe, että työ on sellasta, mitä ihan aidosti haluaa tehdä, vaikuttaa niin paljon! Edes se huomisen 4:30 herätys ei tunnu niin pahalta, kun on innoissaan siitä, mitä aamulla tekee töissä. Mutta tosiaan, aamulla on sen verran aikainen herätys, että mun ei ehkä pitäis enää roikkua koneella tähän aikaan... Mutta kun valosat kesäyöt houkuttaa valvomaan! 

Ihanaa uutta viikkoa kaverit. 

8 kommenttia:

 1. Ihanaa että pääsitte sinne hyvällä säällä <3 ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ois muuten harmittanu! Mullakin sua :'( <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ihankun jostain Gossip Girlistä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuolla oli kyllä vähän sellanen fiilis, et ois päätyny johonkin lempileffaan... ps. Kuinka siistiä, et toi sun emoji näkyy tossa kommentissa! :D

   Poista
  2. Sovitte hyvin tonne maisemiin :) hih mäkin yllätyin et se näky oikeenlaisena :D

   Poista
  3. Kiitos, siellä oli kyllä jotenkin hyvä olla! :)

   Poista
 3. Onko niin, että ei ole ollenkaan turvalasia, kun hiukset hulmuaa tuulessa?! Ei tavaton, tasapainoaisti vetää maahan pelkästään jo kuvaa katsellessa. Maharyöminnäks menis täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kaks tasoa ja alemmalla oli korkeat turvalasit (näkyy ihan ekassa ja vikassa kuvassa), mutta korkeammalla tasolla ei ollut laseja. :) Siinä oli kuitenkin se alempi taso alapuolella eli siinä pudotus ei ollut mitenkään päätä huimaava!

   Poista