tiistai 14. kesäkuuta 2016

12.6.2016

breakfast3 breakfast breakfast4 breakfast2

Pitempään mukana olleet varmaan jo muistaakin, että mä ja Niko vietetään vuosipäivää aina näin kesän alussa, tarkemmin sanottuna 12.6. Tänä vuonna meillä tuli jo 8 vuotta täyteen, ihan hullua! Kun tota miettii, niin se on 1/3 meidän elämästä, mutta toisaalta aika on vaan mennyt niin nopeasti ettei sitä tavallaan edes tajua, kauan on seurustellut. Meillä sattui sunnuntai olemaan molemmilla vapaa, joten aloitettiin päivä herkkuaamupalalla (joku kaipailikin ruokakuvia lisää, joten tässä nyt ois, heh!) ja kattomalla Suuri puhallus -leffa. Meidän on pitänyt jo vaikka kuinka kauan kattoa kyseinen leffa ja tykättiin molemmat siitä! Sain Nikolta myös kahdeksan valkoista ruusua kahdeksan vuoden kunniaksi, aww. 

remi vuosipäivä movie

Meillä on ollut tapana käydä jossain syömässä vuosipäivän kunniaksi, mut jotenkin tuntuu, että ollaan viime aikoina syöty vähän liikaakin ulkona niin päätettiinkin tehdä ruoka itse. Yhdessä kokkaaminen on aina kivaa ja tällä kertaa tehtiin ite ranskiksia, lehtipihvit ja parsoja ilmakuivatulla kinkulla. Leffassa puolestaan ei oltu käyty pitkään aikaan, joten suunnattiin kattomaan aamuisen leffan jatko-osa. Myös jatko-osa saa peukun meiltä!

vuosipäivä1 vuosipäivä4 vuosipäivä2 vuosipäivä5

Koska ilma oli kerrankin hyvä (meidän vuosipäivänä sataa aina vettä!), käytiin vähän erilaisissa maisemissa iltalenkillä. Niko on vienyt mut joskus kauan sitten kevarilla kattomaan tota "vesiputousta" ja musta toi paikka on edelleenkin jotenkin kiva! Jälleen yksi ihana vuosipäivä siis takana. 

14 kommenttia:

 1. Oi hei ihana paikka tuo vesiputous, missä se on!!? Ja katottiin poikakaverin kanssa myös tuo eka osa Suuresta puhalluksesta, pitäisi keretä joku päivä katsomaan tuo kakkososa sillä rakastuttiin ykköseen! :) Ihana vuosipäivä teillä, me ei oikeestaan vuosipäivää muisteta juhlia mutta juhlitaan sitäkin enemmän aina ystävänpäivänä, jouluisin jne :) Pitäisi tuokin merkkipäivä elvyttää, osuisi niin kivasti keskellä surkeinta syksyä piristämään!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keljon suunnalla! Sinne käännytään about keskeltä Länsi-Päijänteen tieltä (se pitkä tie, joka vie keskustasta Keljoon? :D ) vasemmalle, kun tullaan keskustasta päin. Sit vähän matkaa suoraan ja se näkyy vasemmalla. Paremmin en oikein osaa selittää! Kiitos, me ollaan aina "juhlittu" tätä päivää eli tehty aina jotain vähän erikoisempaa, kun jotenkin niin helposti se arki menee siihen, että tehdään vaan omia juttuja. Suosittelen siis ottamaan ehdottomasti yhden ylimääräisen parisuhdepäivän vuoteen mukaan! :)

   Poista
 2. Ooi miten ihanan kuuloinen vuosipäivä teillä! <3 Onnea teille! :') Nami noi ruokakuvat kyllä herättävät ruokahalun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! <3 Heh, ruokakuvat saa kyllä aina kuolan valumaan.... :D

   Poista
 3. Kuulostaapas ihanalta päivältä, hurjasti onnea teille! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin, vaikka ei mitään sen erikoisempaa tehty! :) Kiitos <3

   Poista
 4. Kuulostaa ihanalta päivältä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin, vaikka ei sen erikoisempaa tehty! :)

   Poista
 5. Oi miten kaunis pari ootte ♥ Paljon onnea! Ja niin ihanalta kuulostaa teidän vuosipäivä, nuo ruokakuvat saa ihan veden kielelle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Ruokakuvat on kyllä vaarallisia, varsinkin jos on yhtään nälkä ;D

   Poista
 6. Tää kommentti tulee nyt jo jonkinverran myöhässä, mutta ensinnäkin onnea vuosipäivän johdosta ♥ Toisekseen, ihania kuvia ja nam mitä herkkuja teillä onkaan ollut! Ja kolmanneksi, missä päin Jyväskylää toi vesiputous on? Haluaisin käydä siellä, kun seuraavan kerran tuun Jyväskylään :)

  Erika

  PS.Kiitos aiemmista vinkeistä Jyväskylää varten, olin pääsykokeessa ja tauolla kävin sitten siellä satamassa syömässä ja hengailemassa. Vitsit miten positiivisesti Jyväskylä yllätti, oli tosi kaunis paikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Vitsi, sitä on vaikea selittää, mutta tuolla ylhäällä on jonkinlaiset ohjeet siihen! :) En tiiä siis osoitetta tai mitä aluetta se ois. :/ Hei kiva et vinkeistä oli apua ja tykkäsit kaupungista! Täällä on kyllä tosi nättiä varsinkin kesäsin. :)

   Poista