lauantai 18. kesäkuuta 2016

Statue of Liberty

statueofliberty2 statueofliberty statueofliberty4 statueofliberty5 statueofliberty3

Kunnon turistikuvia tällä erää rapakon takaa, heh! Tottakai meidän oli nähtävä Vapaudenpatsas, kun tuonne asti maailmaa lähdettiin. Usein ihmiset menee lautalla vain patsaan ohi, mutta me haluttiin nousta saarelle asti. Suosittelen kyllä tekemään niin ja ottamaan liput ihan tuonne saarelle, patsaan näkee nimittäin paljon paremmin tuosta läheltä, kuin lautan päältä. Harmi, kun en ottanut kuvaa niistä ohi menevistä lautoista, kun ne oli niin täynnä turisteja, että koko lautta oli ihan kallellaan... :D Sellanen ryysis ei ihan kauheesti houkutellut tällaista ahtaanpaikankammoista!

Jotenkin toi patsas toi mulle ihan samanlaisen fiiliksen, kuin Eiffel-torni Pariisissa, sellasen, et nyt mä oikeesti oon täällä, mistä oon nähnyt kuvia ja videoita pienestä asti. Oon iloinen, että voin nyt ruksia mun mielikuvituslistalta yli Big Benin ja Eiffel-tornin lisäksi Vapaudenpatsaan. Rooman nähtävyydet vois olla seuraavat Things to see -listalla, hmm..

Meillä itseasiassa on tulossa reissu parin viikon päästä () ja pyydän teiltä varmasti ens viikolla vinkkejä reissukohteeseen! Tällä kertaa lähdetään lämpimään, ai että!

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia taas kerran! :)

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Erika! :) Vähän oli harmaa sää, mutta eipä se haitannut tuolla!

   Poista
 2. Toi on kyllä kans omassa top 3 paikoista joissa haluun käydä!! Toivottavasti vielä joku päivä.. :) upeita kuvia taas kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi kyllä niin siisti nähä omin silmin! :) Kiitos! <3

   Poista
 3. Toi päivä oli ihana <3 ja oh Rooma!! Mä voisin mennä siinä uusiks

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! <3 Mäkin haluun sinne kyllä niin paljon joskus!

   Poista