keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

By night

brooklyn1 brooklyn2 brooklyn3 brooklyn5 brooklyn4

Mä oon aina vähän "pelännyt" pimeää. Tiiättekö, en yhtään viihdy ulkona pimeällä vaan mielummin käperryn viltin alle kotona tai oon muualla sisällä. Suomen kesässä parasta onkin valoisat yöt! Tuolla New Yorkissa huomasin kuitenkin yhden oudon jutun, nimittäin mä nautin olostani tuolla, kun ilta hämärty ja kaikki valot pääsi oikeuksiinsa. Mulla ei ollut kiire nukkumaan tai takasin hotellille vaan tosi hyvä fiilis kiertää tota paikkaa myös pimeällä. Esimerkiksi Lontoossa mä en kauheesti viihtynyt ulkona pimeällä, vaikka toki siellä oli myös talvi ja kylmä silloin, kun viimeks siellä oltiin. Nycissä mulla oli myös tosi turvallinen olo, vaikka kuljettiin myös illalla metrolla tai käveltiin kaduilla (okei, en ois halunnut käyttää metroa illalla, mutta mut ylipuhuttiin eikä se sit ollutkaan paha!). Me ei kuitenkaan liikuttu missään syrjäisillä alueilla eikä käytetty metroa puolenyön jälkeen, mutta silti yllätyin siitä, miten tykkäsin tästä kaupungista myös illalla. Ehkä jopa vähän enemmän kuin päivällä, jos siis puhutaan ihan vaan siitä, miltä kaupunki näyttää! Tuolla oli kuitenkin joka paikassa muitakin ihmisiä ja niin kirkkaat valot esim. Time Squarella, että eihän siellä niin pimeää ollut kuin Suomessa.

ps. KIITOS kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille.  Ootte ihan parhaita ja jokainen kommentti sai mut hymyilemään ja tsemppas jatkamaan tätä hommaa, mistä tykkään. 

10 kommenttia:

 1. Siis wow! ♥ Noi kolme viimeistä kuvaa etenkin on mielettömän upeita. Mä rakastan kaupungin valoja pimeällä ihan täällä Suomessakin, mutta noissa maisemissa ne on vielä niin paljon upeammat. Ai että kunpa pääsisin pian ihastelemaan New Yorkia illalla/yöllä! ♥

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos! <3 Toi oli kyllä upee paikka, ei näytä kuvissa läheskään siltä miltä oikeesti ahh...

   Poista
 2. Vitsit, upeita kuvia ! ♥ Matkakuumetta ilmassa täälläkin, jospa sitä syksyllä sitten lähtis johonkin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Suosittelen kyllä edes jotain pientä reissua, piristää kummasti! :)

   Poista
 3. Onnistunut profiilikuva tuosta nuoresta miehestä ja öiset sillat voisivat olla tulostimen kautta valmiita matkamuistotauluja. Sit tuli mieleen et jäikö matkalta jokin tietty biisi soimaan mieleen? Joskus käy niin, et jossain ulkomaan reissulla tunnistaa paikallisen hittibiisin, koska se soi radiossa koko ajan. Ne on mukavia muistoja, kun saman biisin kuuleekin myöhemmin Suomessa, niin ikävä on kova sinne missä sen kuuli. Onko muille käynyt niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käytiin Ennan kanssa kattomassa Justin Bieberin keikka niin no, kaikki ne biisit tuo ton reissun mieleen! <3 Radiosta soi aika usein myös se biisi, jonka nimi on Panda, joten siitä tulee kans muistoja mieleen. :)

   Poista
 4. Vautsi minkä näköstä!! Tosi upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat siellä oli kyllä upeita!! Kiitos! <3

   Poista
 5. Makeita kuvia oot saanu napattua! :) kävin kans kuukaus takaperin Nykissä ja rakastuin! Ootko muuten esitelly jo postauksissa kaikki sun tekemät ostokset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja en yhtään ihmettele, et rakastuit... En oo vielä esitellyt, kosmetiikkapostaus tulee varmaan seuraavaksi! :)

   Poista