maanantai 27. kesäkuuta 2016

Bday girl

bday1 bday3 bday4 bday2

Aloitetaan maanantai reilun viikon takaisten synttäreiden kuvilla! Jostain syystä en saanut Flickriä viime viikolla toimimaan, joten postaus tulee vasta nyt. Mutta tosiaan, täytin 21. päivä 24 vuotta ja juhlittiin sitä perinteiseen tapaa kavereiden kanssa. Tällä kertaa oli huono sää, joten perinteiset tyttöjen kanssa otetut kuvat jäi kylläkin väliin, buu! Tein sen jokavuotisen boolin sijaan valkkari-sangriaa, joka uppos hyvin vieraisiin ja oli ihanan raikasta. Niko oli käynyt myös ostamassa meille sellaisen astian, jossa on hana ja tollaset pienet purkit, joista oli kiva juoda kesäistä juomaa. Sain myös Lauralta ihan sattumalta lahjaks kaks tollasta isompaa pillillistä ja kannellista mukia, jotka sopi hyvin noihin muihin astioihin. Mukit pääsi heti siis käyttöön!

bday6

Tiistaina oli sit mun oikea synttäripäivä, joten käytiin Lauran kanssa vielä kakkukahvilla. Wilhelmiinan lime-juustokakku on parasta ja se vakkari jos tuolla kahvilassa käydään! Juhlittiin vielä kolmannenkin kerran mun synttäreitä meillä mun ja Nikon porukoiden voimin, mut säästän ne kakkukuvat sit vaikka myöhäsemmäks, ettei tuu liikaa makeaa heti viikon alkuun, heh.

Toivottavasti teillä oli rentouttava Juhannus! Ihanaa uutta viikkoa kaverit. 

8 kommenttia:

 1. Hyvää syntymäpäivää! Karkkinen pelipöytä, kuka voitti? Ei ole kovin kohteliasta kysyä, mistä lahjat (The Juice Bar) on ostettu, mutta kysäsen nyt kumminkin. Automatkalle olisivat oivalliset jäillä täytettynä. Tai vaikka mansikoilla ;D. Miten juoman rakensit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täytyy myöntää et en muista, oisko ollu Laura? Ja noi mukit on Riviera maisonin eli niitä löytää eri sisustusliikkeistä! :) Ja sangriassa on valkkaria, omenamehua, spriteä ja appelsiinilikööriä. :p

   Poista
 2. Ihania kuvia!mitä noi on tossa neljännessä kuvassa noitten karkkien ja vaahtokarkkien ja mansikoiden (?)välissä tarjolla? Vitsi miten hyvät tarjottavat teillä ollu namm!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne on Laura-serkun tekemiä marenkeja! :p

   Poista
 3. Missä sie muute vietit juhannusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan täällä Jyväskylässä eka äitin luona ja sit Nikon porukoiden luona :)

   Poista
 4. Kiva postaus! :) Millaisella ohjeella teit ton sangrian?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Yhdistelin vähän eri reseptejä, mutta pääosin tällä: http://ruoka.fi/reseptit/vaalea-sangria ja lisäsin itse omenamehua vielä :p

   Poista