keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Black on black

black black2 black4 black3 black5

Tää on ollut mun kevään luottoasu aina, kun on lähdetty istumaan iltaa tai esim. syömään keskustaan. Ihastuin tuohon mekkoon (vai toppiin?) täysin, kun sen bongasin ekan kerran Cubukselta, mut jotenkin noi korkeat halkiot vähän mietitytti. Musta ei oo yleensä mun väri, mutta joskus kun vaihtoehtoja ei oo, niin sekin kelpaa. Onneks kuitenkin päädyin ostamaan ton, sillä se on päässyt jo niin monesti päälle, että on varmasti maksanut itsensä takaisin! Veikkaampa vahvasti, että kyseinen asu päätyy päälle myös viikonloppuna, kun juhlitaan mun synttäreitä.

Voisin kertoa teille pienen behind the scenes -asettelun: näitä kuvia kun katsoo, vois kuvitella, että kuvaushetki on tarkkaan suunniteltu ja mietitty, mutta ihan päinvastoin. Oltiin nimittäin lähdetty tiistai aamuna klo 12 lentokentälle New Yorkissa ja kuvat on otettu keskiviikkoiltana. Tässä välissä oltiin siis vain matkustettu, torkuttu satunnaisesti ja purettu matkalaukut. Meikitkin oli edelliseltä aamulta, lisäsin vain huulipunaa ja avasin ponnarin. Sanoin Nikolle, et koitetaan nyt, et mitä näistä kuvista tulee, kun ne tänään pitää ottaa yhtä kamppista varten. Onneks ilta-aurinko ja kirkas huulipuna pelasti paljon, heh! Mut eiks se niin mee, että kaikki on kivempaa, silloin kun ei oo korkeita odotuksia, niin ehkä myös kuvat onnistuu silloin paremmin?

8 kommenttia:

 1. Onnistuneita kuvia, ja toi asu iskee ja kovaa! :') Millä kameralla+objektiivilla nää pn räpsitty? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! <3 Nää on otettu Canonin 1100d:llä ja laajiksella (josta löytyy postaus täältä: http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2015/06/uusi-objektiivi.html?m=1 ) ☺️

   Poista
 2. Ihana toi paita ja koko musta toimii aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä käytän ihan liian vähän kokomustaa, sitä vois hyödyntää useammin! :)

   Poista
 3. Kiva asu, oikein onnistuneita kuvia meikäläisen mielestä ! ♥ Ihana tuo toppimekkosysteemi. :D :)

  VastaaPoista
 4. Musta musta on sun väri, ehdottomasti. Asu pukee sua täydellisesti ja kroppa näyttäytyy luontevasti. Halkio ei haittaa, päinvastoin ihon pilkahdus korostaa entisestään mustan värin iskevyyttä suhun. Ihme nassu sulla, jos meikit kestää ameriikasta asti. Siinäpä se, kun on syntymäkaunis. Kuvassa on rientoa, kiertoa ja tunnelmaa juuri päättyneestä matkasta, luulisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se musta välillä menee, jos on kevyt materiaali! :) Kiitos paljon <3 Nää ripsienpidennykset auttaa myös paljon meikin kestävyydessä ;)

   Poista