tiistai 3. heinäkuuta 2012

Uutta kokeilussa

IMG_8580 IMG_8581

En oo ikinä omistanut huulipunaa, mut oon jo pitkään halunnut hankkia sellaisen. Vierastan kuitenkin itselläni kirkkaan punaista punaa, joten en oo uskaltanut oikein kokeilla muitakaan väreijä. Eilen kuitenkin Tampereella päätin kysyä Kick'sin myyjältä apua oikean sävyn valinnassa ja ensin kun myyjä näytti mulle kaikkia oransseja sävyjä, täytyy myöntää, että hieman epäilytti! Päätin kuitenkin kokeilla ja ehkä tykkäänkin tästä! En kuitenkaan vielä ostanut huulipunaa vaan päätin jättää asian hautumaan enkä oikein itekään vielä tiiä, mitä mieltä oon. 

Mitä mieltä te ootte, sopiiko vai ei? :)

26 kommenttia:

  1. kivalta näyttää, eli sopii! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä Sopii ♥ Tuo sävy on niin kaunis, sopii hyvin huuliesi muotoon ja kasvojesi ihon väriin :)

    VastaaPoista
  3. Voi että kun oot kaunis! ja tuo huulipuna sopii ihan täydellisesti! :)

    VastaaPoista
  4. kiitos kaikille! :) kai se on ehkä käytävä toi ostamassa, sillä nyt alkaa itestäkin tuntua, et toihan oli oikeesti tosi kiva! :D

    VastaaPoista
  5. Katoin jo ennen tekstien lukemista, että sävy sopii ihan mielettömän hyvin :)

    VastaaPoista
  6. Kyllä sopii :) En eka ees huomannut että oli huulipunaa! Eli näyttää sulla tosi luonnolliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) mustakin se on kiva et on luonnollinen mut silti siinä on sitä jotain :D

      Poista
  7. Upea sävy, sopii sulle tosi hyvin ((: En meinannut ensin edes huomata sulla olevan huulipunaa, joten se ei ole turhan räikeä vaan hyvin luonnollinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vitsi kun näkisit miltä se näytti siinä hylsyssä, se oli ihan neon oranssi! :D

      Poista
  8. mietin että mistäköhän oot ostanu olkaimettomat rintsikat?:) en oo oikee löytäny mistään hyviä, et et mistäköhän ite oot löytäny vois käydä kattoon jos onnistais :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ite oon ostanut hennesiltä ja kuten noista kuvista voi huomata, ne on jäänyt mulle kaks kuppikokoa sit vähän liian pieniks.. :D en suosittele hennesin rintsikoita ollenkaan varsinkaan jos oot vähän rintavampi, vaan kannattaa katsoa esim. changesta! :) siellä on hyviä rintsikoita ja sieltä aattelin ostaa seuraavat olkaimettomat :) myös sokokselta löytyy hyviä, mutta vähän kalliimpia. :)

      Poista
    2. onko changella ihan oma liikekki? missä? :o mulla on wonderbran olkaimettomat, neki on ihan hyvät, vaikka hinta kyllä kirpas!

      Poista
    3. joo on! :) en tiiä ootko jyväskylästä, mutta täällä se on siinä tawastilla korustoren vieressä :) siinä on ihan hullun pieni ja huomaamaton oviaukko nii en itekään ollu huomannu sitä heti :D mäkin oon katellut nellyn sivuilta wonderbraita, mut en uskalla tilata sovittamatta :s

      Poista
    4. en oo sieltä päin, mut vois joskus käydä siellä shoppailee :D mäkin nellyltä tilasin, eka oli liian pienet ja siellä sivuilla luki ettei alusvaatteita voi palauttaa.... no lähetin sellasen valitusviestin asiakaspalveluun etten todellakaan maksa maltaita liian pienistä rintsikoista nii tuli vastaus että voimme tehdä poikkeuksen :-D sain sit lopulta kuitenki sopivat!

      Poista
    5. vähän tyhmää ettei voi palauttaa! :o kun se on eriasia jos kaupasta ostettuja ei voi palauttaa kun ne näkee ihan livenä ja voi ehkä kokeillakin mut eihän netistä tilatuista voi tietää onks ne lähellekään omaa kokoa :D no hyvä et sait vaihettua! :)

      Poista
  9. Oi miten kauniit kuvat! Ihanan raikas kesälook! <3

    VastaaPoista
  10. Sopiii hemmetin hyvin! Oot muutenkin niin kaunis, ja meikki näyttää vaan tosi raikkaalta sulla :)

    VastaaPoista