perjantai 20. heinäkuuta 2012

Tallinna 18.7.-19.7.

IMG_3260 IMG_3269 IMG_3273 IMG_3320 IMG_3345 IMG_3371 IMG_3380 IMG_3381 IMG_3398 IMG_3413 IMG_3416 IMG_3415 IMG_3421 IMG_3424 IMG_3430 IMG_3437 IMG_3438 IMG_3449 IMG_3504

Käytiin pyörähtämässä Nikon, Nikon siskon Ninnin ja Ninnin poikaystävän, Kallen, kanssa Tallinnassa keskiviikkona ja torstaina. Helsingistä Tallinnaan ja takasin mentiin kahen tunnin pikalaivalla ja oltiin yksi yö hotellissa. Oltiin varattu Tallink express hotelli, mutta kun saavuttiin keskiviikkoiltana kymmenen aikaan hotellille, hotellivirkailija kertoi hotellin olevan ylibuukattu, joten meidät siirrettiin Pirita top spahan muutaman kilometrin päähän keskustasta. Saatiin myös taksilippuja, joilla saatiin kulkea Tallinnassa siitä hyvästä kun uusi hotelli ei ollutkaan kävelymatkan päässä keskustasta. Aluksi hotellin vaihtuminen ärsytti, mutta uusi hotelli oli hienompi kuin se, mikä oltiin varattu ja takseilla oli kiva ajella. 
Illalla käytiin syömässä Amarillossa ja ruokien jälkeen jäätiin myös sinne istuskelemaan. Kaikki oli aika väsyneitä reissupäivän jäljiltä, joten mentiin aikasin (eli kahen aikaan?) nukkumaan. 
Torstaipäivä kierreltiin vanhaa kaupunkia, käytiin syömässä ja kierrettiin kauppoja. Tallinnassa oli tosi hyvä sää, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta! :) Kaupunkikierros päätettiin Super alkoon ja tarviiko ees kertoa, kuinka innoissaan pojat siellä oli.. :D Viiden aikaan laivalla takaisin Suomeen ja ajamaan kotia kohti. 
Oli kyllä tosi kiva tehä tällänen pieni kesälomareissu kotimaan ulkopuolelle, virkistää mieltä kummasti! :)

14 kommenttia:

 1. AAAW=) oon taas kateellinen kun nään reissukuvia. Aivan ihanalta näyttää:D mitä ihmeen juomaa toi pinkki on?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos siiri! :) se oli tollanen tytöille suunnattu ja siinä oli litsiä, vadelmaa, vodkaa ja konjakkia ja p a h a a oli :D onneks ostin vaan pikkupullon... mut toi oli niin söpö!

   Poista
 2. Joo toi Girl juoma oli kyllä pahaa! Ostin viime vuonna Saksasta samalaisen pikku pullon, mutta jouduin kaatamaan sen tyttöjen illassa viemäristä alas ku se oli niin PAHAAA! Pullon kyllä säästin ku oli niin söpö :))

  Ihania kuvia oot napsinut reisulta. Tuo viimeinen kuva on kyllä ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo toi oli ihan kauheeta! :D onneks ostin vaan pikkupullon enkä sitä isoa :D hi kiitos! :)

   Poista
 3. kivoja kuvia ja näyttääpäs sun hiukset pitkiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos larppa ja niin näyttääkin! :) eilen kyl kävin kampaajalla niin ei varmaan näytä enää yhtä pitkiltä :(

   Poista
 4. Onks toi sun laukku aito Chanel? :OO Mut ihania kuvia ja awws kui söpö toi Girl -juoma !!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih oiskin! sain sen nikon vanhemmilta tuliaiseks turkista ja se on ihana vaikka ei ookaan aito! :) kiitos paljo! :>

   Poista
 5. ompas neidillä hieno uus ulkoasu ;)

  VastaaPoista