sunnuntai 3. tammikuuta 2016

My year 2015, part 2

heinäkuu

 HEINÄKUU:

Käytiin Nikon kanssa Tallinnassa ja vietettiin siellä ihana kesäpäivä.  Asuttiin edelleen Nikon vanhempien talossa ja oltiin koiravahteina.  Nautittiin yhdestä kesäisestä viikonlopusta, jolloin päästin hellelukemiin.  Käytiin Lauran kanssa Helsingissä ja syötiin ehkä parhaat jätskit ikinä.  Vietettiin rento kesäilta Ninnin ja Kallen kanssa ja juotiin sangriaa.  Käytiin Kivisalmen Kievarissa syömässä ja sen jälkeen minigolfaamassa.  Vietin mun viikon mittaisen kesäloman.  Käytiin mökillä, istuttiin paljussa ja veneiltiin yöllä.  Käytiin Suomipop festareilla kattomassa Sannia ja Haloo Helsinkiä, joista jälkimmäistä olin oottanut kovasti.

elokuu

 ELOKUU: 

Suunniteltiin opparin aloittamista.  Tehtiin Henden kanssa superhyvää ruokaa ja vietettiin ihana aamupäivä meidän parvekkeella.  Löysin uuden luottohuulipunan.  Katottiin Nikon kanssa Pirates of the Caribbeanit.  Juhlittiin valmistujaisia. ♥ Käytiin satamassa syömässä vohvelit ja ihasteltiin viimeisiä kesäiltoja. ♥ Kylmästä kesästä johtuen aloin fiilistelemään syksyä.  Käytiin Sunset parkissa kuuntelemassa Mikael Gabrielia, Tungevaag & Raabania ja DVBBS:ää. Mahtavat bileet!

syyskuu

 SYYSKUU:

Piristin sisustusta ihanilla tauluilla. ♥ Vietettiin unohtumaton bileilta Helsingissä.  Löysin uusia rakkausmeikkejä: luumunvärisen huulipunan ja Naked -paletin.  Lenkkeiltiin Laura-serkun kanssa auringonlaskussa.  Käytiin äitin ja Remin kanssa kuvailemassa.  Ihastuin luumuun värinä. ♥ Päätettiin, että lähdetään vuonna 2016 käymään New Yorkissa.  Aloitettiin opparin tekeminen. ♥ Aloin ymmärtämään, ettei kiire helpota yhtään syksyn tullen. 

lokakuu

 LOKAKUU:

Vietettiin Remin 3v. synttäreitä.  Olin flunssassa ja aloin katsomaan Teen wolfia.  Rakastuin ja koukutuin Teen Wolfiin. ♥ Värjäsin hiukset monenmonen vuoden jälkeen kokonaan ruskeiksi. ♥ Käytiin ottamassa Lauran kanssa perinteiset syksykuvat.  Ihastuin tummiin väreihin ja Ninni teki mulle mustat kynnet.  Enna lähti toiselle puolelle maapalloa ja pidettiin neljän tunnin maratonpuhelu. IKÄVÄ.  Kiireestä huolimatta käytiin Lauran kanssa kaakaolla.  Vietin kaiken ajan töiden ulkopuolella koulussa tai kotona koneen ääressä opparin parissa. ♥ Vietettiin viikonloppu Helsingissä Indiedays blog awardseissa.

marraskuu

 MARRASKUU:

Palautettiin oppari viimeisellä minuutilla.  Kuuntelin joululauluja.  Ostin elämäni ensimmäisen pyjamasetin ja käytin sitä päivittäin.  Rakastuin Shawn Mendesin musiikkiin.  Ja Justin Bieberin uuteen levyyn.  Leivottiin pipareita.  Vietettiin Nikon kanssa jouluinen ilta. ♥ Stressasin enemmän kuin koskaan aikasemmin.  Yritin löytää joulufiilistä.  Järjestin valmistujaisjuhlia.  Vietin kahdet pikkujoulut. ♥ Tanssin baarissa melkein pilkkuun asti hyvällä porukalla.  Nukuin liian vähän.

joulukuu

 JOULUKUU:

Kiireestä huolimatta tein joulukortit.  Vietin valmistujaisiani.  Fiilisteltiin Lauran kanssa joulua meillä itsenäisyyspäivänä.  Tein töitä enemmän kuin koskaan.  Vietin ihanan joulun perheen kanssa.  Osallistuin blogipikkujouluihin.  Vietin uuden vuoden aaton Nikon ja koirien kanssa kattoen leffaa ja siinä parhaassa kainalossa köllötellen.  Otin kaiken irti vähäisestä vapaa-ajasta.

Vaikka musta tuntuu, että joulu ja joulukuu meni vähän ohi multa, ootan silti innolla kevättä ja tulevaa kesää. Mutta ennen kesää on kaikkia mahtavia juttuja tiedossa, yks niistä siisteimmistä on reissu New Yorkiin! Tän kevään aikana haluan käydä myös laskettelemassa, sillä viime vuodelta se jäi välistä. Vitsi, oon innoissani siitä, mitä tuleva vuosi tuokaan tullessaan! :)

20 kommenttia:

  1. Moi! Munkin on edelleen pakko hehkuttaa sun ihastuttavia kuvia! Kauniita, huolella mietittyjä, joista välittyy positiivisuus! :) Ja vaikka näissä muistelo postauksissa kerrot kuinka teit töitä ja stressasit paljon niin se ei ainakaan kuvista välity! :D Ihanaa, että olet osannut myös nauttia niistä vähäisen vapaa-ajan hetkistä ja tehdä vähän sitä juhlaa sinne arkeenkin :) Tää on oikea hyvän mielen blogi! Ihanaa, elämyksellistä ja mieleenpainuvaa vuotta 2016 sulle Sara! :)
    -marissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tää onkin just sellanen harrastus, jolla saan ajatukset pois siitä kiireestä ja stressistä joten ihana et se hyvä fiilis välittyy myös sinne puolelle! :) Kun ite selasin mun vanhoja postauksia niin itekin yllätyin ettei se väsymys näkynyt kauheesti täällä, ihan just siks et oon keskittyny blogissa niihin positiivisiin juttuihin!

      Poista
  2. En kestä kun nää sun kuvat on ihania!😍❤️

    VastaaPoista
  3. You are sooooo beautiful with brown hair ♥♥♥

    VastaaPoista
  4. Munkin on pakko hehkuttaa näitä sun kuvia, niin raikkaista ja laadukkaita! Molempien my year-postauksien perusteella sun vuoteen on kyllä mahtunut vaikka mitä! Nyt voikin sitten hyvillä mielin lähteä uusia haasteita kohti! ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos paljon! <3 Musta on ihana saada tällästä kommenttia! Jep, ja älä muuta sano! ;)

      Poista
  5. Vitsit miten ihanat noi kuvakollaasit! Hauska huomata että värisävyt istu niissä täydellisesti yhteen ja kehittyivät vuodenajan mukaan :) Toivottavasti vuotesi 2016 näyttää yhtä ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee joku huomas et valkkarin noita kuvia niin et ne sopis yhteen heh :D kiitos! <3

      Poista
  6. Sun kuvat on kyllä niin upeita! Kyselisinkin millaisella kalustolla kuvaat ja millä muokkaat kuvasi ja millä vielä siirrät ne blogiin :)

    http://rosalias-inspirations.blogspot.fi/2015/12/link-your-blog.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Canonin 1100D ja siihen 50 mm ja laajakuvaobjektiivi, jonka numeroita en muista mut tein siitä kesällä postauksen niin pitäis löytyä nopsaa jos oot tarkemmin kiinnostunu! Lisäks lisään kuvat flickrin kautta blogiin. Kiitos! <3

      Poista
  7. Oli kiva katsoa miten paljon olet vuodessa ehtinyt tekemään monenlaista :) Meinaatko tehdä vielä erillistä postausta siitä, millaiset valmistujaiset pidit? Harva juhlii yhtä suuresti korkeakoulusta valmistumista kun vertaa vaikkapa ylioppilasjuhliin, niin olisi kiva tietää miten juhlit :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva et tykkäsit! :) Ja aion tehdä tai itseasiassa oon jo tehnyt, postaus oottaa vaan viimeistelyä! Ja tosiaan, aika pienet juhlat oli, sukulaisia vaan paikalla ja illalla kavereita :)

      Poista
  8. Ihania kuvia! :)

    http://emiliawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Onko harventuneeseen pohtaustahtiin jokin erityinen syy? :/ ikävä lempi blogiani, ja ihanaa bloggaajaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei ihana! <3 Syy on se, että oon oikeastaan koko ajan töissä... Blogi on kuitenkin päivittäin mielessä ja toivon, että kohta kiireetkin helpottais! :)

      Poista
  10. Heippa! Luin sun postauksen sun opiskelusta, kun googlettelin tota jamkin muotilinjaa. Haluaisin kysyä sulta, että vaaditaanko tuolla jotain ompelutaitoja tai ommellaanko siellä yleensäkkään yhtään? Myös huonon englannin takia vähän jänskättää, että joudutaanko koulussa pitämään esitelmiä yms enkuksi? Kiitos jos jaksat vastailla! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii, ei tarvitse mitään ommella, tuossa keskitytään enemmänkin siihen, että ymmärretään mitä trendit ja muoti on käytännössä ja opetellaan esim. vartalomalleja, kuituja, pukukoodeja yms. Englannin kielisiä (tai muita vieraskielisiä) kursseja on pakko käydä tietyn opintopistemäärän verran, mutta en oo pitänyt kuin yhden englannin kielisen esitelmän koko amkin aikana! Se tosiaan olikin sit auditoriossa, mutta hengissä selvisin! :'D

      Poista