perjantai 1. tammikuuta 2016

My year 2015, part 1

Vuosi on hyvä aloittaa perinteisesti kertauksella edellisestä vuodesta! Mulla on useampikin ajatus koskien edellistä vuotta ja tätä alkanutta uutta vuotta, mutta aattelin kirjoittaa niistä myöhemmin lisää. Tässä ois kuitenkin mun viime vuoden eka puolisko pähkinänkuoressa, olkaa hyvä:

tammi

 TAMMIKUU:

Olin paljon vapaalla töistä ja koulusta, joten keskityin täysillä blogiin.  Päällystettiin makkarin lipaston kansilevy marmorikontaktimuovilla. ♥ Käytiin iskän ja muiden Himoksen mökillä.  Osallistuin Yankee Candle -kuvakisaan ja voitin. ♥ Vietettiin yhden pikkuisen 2-vuotissynttäreitä ja näin samana päivänä toisen ihan vastasyntyneen pikkuisen.  Multa poistettiin kaksi viisaudenhammasta ja söin rahkaa ja vanukkaita muutaman päivän ajan. ♥ Kirjoitin päivittäin positiivisia asioita ylös vihkoon.

helmikuu

 HELMIKUU:

Aloitin työharjoittelussa ja jännitin uutta paikkaa kovasti.  Aloitin pian myös oikeana työntekijänä harjoittelupaikassa. ♥ Tein usein vihersmoothieita.  Herkuteltiin Lauran ja poikien kanssa perinteisesti donitseilla ystävänpäivänä.  Leivottiin Lauran kanssa jättilaskiaispullat.  Ostin viikottain tulppaaneita kotiin ja fiilistelin kevättä.  Vietin aikaa kahviloissa yksin ja kavereiden kanssa.  Sain paljon kommentteja postauksiin ja vastailin kysymyspostauksien kysymyksiin. ♥ Vietin vapaapäivän Remin kanssa lenkkeillen aurinkoisessa säässä jäällä.

maalis

 MAALISKUU:

Pidettiin Ennan kanssa usein kuvauspäiviä ja käytiin kahvilla.  Katsottiin Laura-serkun kanssa paljon pll:ää.  Ostin uudet Niket ja rakastuin niihin. ♥ Vietettiin yhden pikkuisen kastejuhlia.  Odotin lumien sulamista ja säiden lämpiämistä.  Nautin päivistä työharjoittelussa.  Kuvattiin paljon asukuvia.  Käytin pelkästään ruusukultaisia koruja.  Sisustustin kotia keväisemmäksi ja vein talvitavarat varastoon.  Olin kiireinen ja aika tuntui loppuvan kesken. ♥ Kävin leffassa katsomassa Fifty shades of Greyn enkä kauheesti innostunut siitä. ♥ Sain uuden laukun ja rakastuin siihen.

huhtikuu

 HUHTIKUU:

Käytiin Helsingissä Indiedaysin blogigaalan merkeissä.  Ostettiin parvekkeelle uudet kalusteet ja suunnittelin parvekkeen sisustamista kesäksi.  Mietin paljon sitä, miten kiireinen oon ja yritin muistaa "elää" välillä.  Odotin tulevaa kesää.  Halusin hiusmuutosta, mutta lopulta pysyin tutussa ja turvallisessa.  Kävin juoksulenkeillä Remin kanssa. ♥ Sain harjoittelun suoritettua, mutta jatkoin edelleen samassa paikassa työntekijänä.  Ostin Valehtelijat viettelijät -kirjoija, jotka ovat edelleen lukematta. ♥ Vietettiin kiva vappu meillä Lauran ja poikien kanssa.

toukokuu

 TOUKOKUU:

Rakastin valoisia aamuja ja lämpimämpiä kelejä.  Löysin Yankee Candle tuoksuista suosikkini.  Vietettiin Henden kanssa kesäinen päivä Tikan laiturilla syöden mansikoita ja kuunnellen musiikkia.   Ihastuin hopeisiin koruihin pitkän tauon jälkeen.  Vietin vapaapäivän Lauran kanssa ja illalla saatoin Lauran kotiin asti, jolloin Laura lähti vielä saattamaan mua.  Ikäkriiseilin.  Käytiin Lauran kanssa päivä Tukholmassa -risteilyllä.  Yritin opetella uuden kuvanmuokkausohjelman käyttöä. 

kesäkuu

 KESÄKUU: 

Aloitin Blistexin happiness media managerina.  Juhlittiin mun synttäreitä ihanalla porukalla ja vietettiin huippuilta ja käveltiin auringonnousussa kotiin Nikon ja Laura-serkun kanssa.  Vietettiin Nikon kanssa 7. vuosipäivää.  Leivottiin Lauran kanssa cupcakeseja.  Harmittelin kylmiä kesäpäiviä.  Asuttiin pari viikkoa Nikon vanhempien kodissa. ♥ Vietin ihanan juhannuksen äitillä, mökillä, Nikon vanhemmilla ja Kallen paljussa.  Käytiin mummolassa ja ihasteltiin kukkivia omenapuita.  Vietettiin mun synttäreitä yhteensä kolme kertaa ja yhdellä kerralla leivoin pavlovaa.  Pidettiin Ennan kanssa aamupalatreffit.  Pidettiin Lauran kanssa kesäinen kuvailuilta.  Sain palkinnoksi parhaasta postauksesta unohtumattomat bileet syyskuulle ja odottaminen alkoi.

Ah, mulle tuli älytön kesäkaipuu tästä! Toivottavasti teillä on ollut ihana vuoden eka päivä! Palataan pian. 

6 kommenttia:

 1. Sinulle ja mieltä lämmittävälle blogillesi hyvää alkanutta vuotta 2016 Eino Leinon ajatuksin:
  "Ken yhtä ihmistä rakastaa,
  se kaikkia rakastaapi.
  Ken kerran voi itsensä unhoittaa,
  se unten onnen saapi.
  Ken kerran itse on onnellinen,
  se tahtois onnehen jokaisen
  ja antaa ja antaa ja antaa vaan
  oman onnensa aarteistaan."

  VastaaPoista
 2. Oioi, ku noi sun kuvat on aina noin ihania ja semmosia raikkaita, virkeitä ja piristäviä!
  Hyvää uutta vuotta 2016! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! :) Voi kun se luonnonvalo tulis pian takasin niin sais taas otettua raikkaita kuvia! Kiitos samoin! :)

   Poista
 3. Voi että miten rakastankaan sun kuvia!
  Ihanaa tätä vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi, miten ihana kuulla! Kiitos <3 samoin sulle Heidi! :)

   Poista