torstai 28. tammikuuta 2016

12 kiloa puhdasta rakkautta

remi2

Mä oon ehdottomasti aamuvuoroihmisiä (vaikka ne alkaakin usein jo klo 6), mutta on näissä iltavuoroissakin yksi hyvä puoli, nimittäin kuvissa näkyvän karvakuonon seura. Aamulla kuulin, että Remi oli hereillä jo ennen kun ite halusin nousta ja se huokaili ja yritti löytää mukavaa asentoa, mutta ei kuitenkaan tullut herättämään mua, vaikka kello oli jo yhdeksän. Remi on oppinut, että kun puhelimen laturin irroittaa puhelimesta ja tiputtaa lattialle, saa tulla herättämään. Eli toisin sanoen pötköttämään mahan päälle samalla, kun mä selaan puhelinta. Remi kyllä herättää mut välillä jos nukun niinkin pitkään kuin kymmeneen tai silloin se viimeistään hyppää sänkyyn ja alkaa tökkimään, mutta Nikon se antais varmaan nukkua kellon ympäri. Kerran tulin kotiin töistä päivällä klo 12 ja Remi juoksee silmät ristissä ovelle, kun nuo molemmat oli vielä nukkumassa. Remi on muutenkin aina ihan mukana jos sille ehottaa, et nyt otetaan päikkärit tai nyt nukkumaan. 

remi1

Remi ei yleensä nuku sängyssä, mutta jos mä nousen aikasin aamuvuoroon niin Remi hyppää sänkyyn mun paikalle. Se kömpii keittiöön vasta siinä vaiheessa, kun koskee leipäpussiin, sillä Niko on opettanut Remille aamujuuston, eli pieni siivu juustoa aamupalaa tehdessä. Rontti hengailee sen ajan keittiössä, että saa juuston ja kömpii takaisin makkariin nukkumaan. Välillä musta tuntuu, että se loukkaantuu, kun syönkin puuroa ja juustoa ei tipu. "Tänne asti tulin ja ihan turhaan." Tänään me käytiin Remin kanssa tunnin lenkillä räntäsateessa ja kotona piilottelin herkkuja ja Remi etsi niitä. Lisäksi Remi on ehtinyt tekemään töitä eli vahtimaan parvekkeella. Mun pitäis lähteä ihan näillä näppäimillä töihin ja oon kyllä vähän kade tolle yhelle, kun se saa jäädä kotiin hengailemaan. 

Mä en tiennyt yhtään mistä kirjoittaisin, kun avasin bloggerin tekstikentän, mut olkoon tää postaus omistettu tolle maailman ihanimmalle karvakamulle. 

12 kommenttia:

 1. Ihana Remi! Meillä ei koirat aamuisin korvaansa lotkauta kun mies lähtee töihin. Viimeistään 12 aikoihin nuorempi ilmoittaa, että ulos olisi kiva päästä ja äkkiä takaisin matolle nukkumaan :D. Kaikkea nuo karvaiset turriaiset oppiikin eli meilläkin leipäpussin rapina tuo molemmat kerjuulle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha vähän sama juttu siis! :D Leipäpussia ei kyllä voi rapistella, tai mitään muutakaan, ilman et yks ilmestyy jalkoihin :D

   Poista
 2. Hän on niin ihana ilmestys! <3 Vaikka mulla on aina vaikeuksia muistaa, että Remi on mitteli, kun siinä on jotain tosi lapinkoiramaista :D t. Lapinkoirapentua juuri odotteleva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et oo ainoa, sillä varmaan 90% vastaantulijoista jotka jää juttelee luulee remiä lapinkoiraks! Mut toisaalta, se on ehkä vähän lähempänä lapinkoiran kokoa kuin mitteliä :) Oi ihanaa pentuaikaa sulle! Se menee niin nopsaa :'(

   Poista
 3. Paras avautuminen koirasuhteesta ikinä! Otsikko todellakin vastaa tarinaasi! Niin vaikuttavaa tunnetta ja kunnioitusta koiraasi kohtaan kirjoitat, että tavallaan samanaikaisesti tulee surullinenkin olo kaikkien niiden eläinten puolesta, jotka joutuvat kärsimään ihmisten kodeissa vain muutaman gramman "rakkaudella". Vartioikohan se sun unta, ja tarkistaa herättämällä, että kaikki on hyvin, jos et herääkään tiettyyn aikaan? Ihana perhe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan se aattelee, et myöhästyn töistä jos se ei herätä, kun oon aina menossa :D En tiiä, mut äitiä Remi herättelee vähän väliä yöllä jos on siellä hoidossa, ihan vaan tarkistaakseen, et äiti on elossa :'D Kiitos :>

   Poista
 4. Voi meidän Vikki painaa vain reilun 5 kiloa :D se on ihan kirppu haha -Rosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, niin pieni! <3 Meidän pitää pitää ne koiratreffit! :D

   Poista
 5. voi ihana Remi, ja ihana postaus :) <3

  on se jännä, että kun mulla on bernhardilaispentu (5kk vanha, 40kg, 65cm korkea) 12 kiloinen koira on niin pieni :D meidän René oli 14kg kun se tuli meille
  (mun pentu näkyy muuten telkkarissa, uudessa Vaasan koulunäkki mainoksessa :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, et tykkäsit! Kiitos <3 Haha se on niin suhteellista! Mustakin Remi tuntuu välillä niin pikkuselta, mut sit välillä kun se makaa kyljellään niin sitä kattoo, et mitä ihmettä meidän pikkukoiralle on tapahtunut kun se onkin niin iso :D Voi vitsi, pitääkin bongata ens kerralla! :)

   Poista
 6. Moikka! Aivan ihana mitteli teillä! Löysin vastikään sun blogin ja haluaisi kysyä teidän kokemuksia, kun itselläkin suurena toiveena olisi mitteli saada vielä tämän vuoden puolella omaan kotiin :) Osaatko yhtään arvioida paljonko Remin ruokiin menee esimerkiksi teillä noin kuukaudessa? Tai mitkä on teidän ns kiinteät koirakulut kuukausittain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remi laittaa kiitokset! <3 En osaa valitettavasti sanoa mitään arviota tohon :o ostetaan aina kerralla idompi säkki ruokaa ja aika usein herkkuja tai leluja yms hemmottelia remille :'D Pakko myöntää ettei kauheen tarkkaan mietitä rahankäyttöä remin osalta sillä jos se tarvii jotain niin sit se ostetaan. Ja kannattaa aina olla vähän ylimääräistä säästössä jos on koira kun ikinä ei voi tietää jos joutuu lääkäriin ja eläinlääkärit on kalliita :/ ehkä kasvattajat osais vastata paremmin kyselyihin noista kuluista! :) Tsemppiä ja aina saa kysyä lisää! <3

   Poista