maanantai 21. syyskuuta 2015

Syksyn ekat

2 6 3 8 4 7 5
Takki - House of Brandon (saatu) / Huivi - Cubus / Paita - GinaTricot / Housut - Cubus / Kengät - Brandos, Nike

Syksyn ekat asukuvat! Ai että, olinkin jo unohtanut miten ihanilta keltaset lehdet näyttää kuvissa. Eilen pääsin ulkoiluttamaan ensimmäistä kertaa mun uutta takkia, jonka tilasin House of Brandonilta yhteistyön kautta. Kerroinkin edellisessä postauksessa, että oon nyt vasta tajunnut useampien kenkien merkityksen ja sama pätee vissiin takkeihin. Viime syksynä tajusin, että en ehkä pärjääkään koko syksyä nahkatakilla, sillä se ei vaan sovi jokaiseen tilanteeseen. Tai tällä takilla, joka mulla oli valehtelematta lähes joka päivä päällä kylmillä ilmoilla. Ilmeisesti se oli niin usein päällä, että aattelin sen olevan liian "nähty" ja se ei päässyt mihinkään asukuviin mukaan, sillä löysin vain kaksi postausta, jossa kyseinen takki näkyy.. :D Anyway, nyt mulla on vihdoin pidempi takki, joka sopii ehdottomasti paremmin esim. juhlavaatteiden päälle kuin toppatakki tai shoppailureissulle! Ajattelin, että olin kauheen ajoissa ostamassa tätä takkia, mutta mulle ei tullut eilen edes kuuma toi päällä. Takissa on kuitenkin mukana myös villaa, joten uskon sen olevan lämmin myös vähän kylmemmillä keleillä. Ihastuin tähän takkiin vielä enemmän, kun näin miten kiva se on kuvissa, mut mitäs te tykkäätte? Joko ootte ostanut takin syksyksi? :)

Hups, kello onkin jo noin paljon! Täytyy siis pistää meikit naamaan ja suunnata töihin. Kivaa uutta viikkoa kaikille! 

18 kommenttia:

  1. Just olin tulossa kommentoimaa et ihana uus takki!! <3 ja ihana sinä, kohta nähdään :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin kiva kun ei oo mikään perus villakangastakki! <3 jee, ihanaa saada sut takas tänne hetkeks :*

      Poista
  2. Mulla pitäisi ostaa useampi uusi takki tälle syksylle :) Suurin osa viimevuotisista on liian isoja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sithän sulla on erinomainen syy shoppailla uusia takkeja ;)

      Poista
  3. Erittäin tuttu juttu, yhdellä takilla ei vaan pärjää kaikkialla varsinkin jos tyyli vaihtelee yhtään niin paljon kuin monella tekee :D Mulla on hiukan siistimpi syystakki sekä nahkarotsi, talvelle löytyy villakangastakki sekä kunnon toppatakki. Takkiasiat on siis kunnossa, mutta eihän niitä koskaan voi olla liikaa ;)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ajattelin tehdä töiden jälkeen vielä yhden takkihankinnan jos yks mitä oon ihaillut, istuu päälle! ;D

      Poista
    2. ...hyvin ajateltu johtaa usein päätökseen. Ostaa takin vai säästää lentolippuun tai ostaa takin ja säästää lentolippuun. Siinäpä pulma. Vitsi, vitsi ja ainakaunis on takinkantaja.

      Poista
  4. Montaki takkia löyty kesällä kirpparilta syksyksi :'D Nahkatakkia oon jo käyttäny mut toinen on sen verran paksumpi ettei oo vielä päässyt päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en löydä ikinä kirppareilta vaatteita, en varmaan jaksa penkoa tarpeeks perusteellisesti :D

      Poista
  5. Ihana syysasu!!! Niin tollanen rento ja luonnollisen kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emmi, ihana kun tykkäsit! ❤️ :)

      Poista
  6. Jotenkin tosi ihania hyvänmielen kuvia! <3 Ja upea takki tottakai :-)

    VastaaPoista
  7. Miten lämpimältä tuo takki vaikuttaa, pystyisiköhän sitä käyttämään talvella esim pikkupakkasilla? :) oon miettiny tuon saman yksilön tilaamista mutta tarkeneminen arveluttaa kun kunnollinen kaulus puuttuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu et tää on nimenomaan syksy ja kevät takki, mut kyllähän paksun neuleen ja muhkean huivin kanssa varmasti menee pienillä pakkasillakin, varsinkin lyhyillä matkoilla. :) Mut tosiaan, tää on välikausitakki. :>

      Poista
  8. Ihanat kuvat ja kaunis sinä <3 Sul on ihana tyyli :)

    VastaaPoista