torstai 17. syyskuuta 2015

Reminaattorin puheenvuoro

12

Annikan hurmaava Luka vastaili samanlaiseen kyselyyn keväällä ja mainitsi, että tapaisi Remin mielellään. Pitkän välimatkan vuoksi Remi päätti ottaa haastattelun haasteena vastaan ja antoi omat vastaukset Lukan omistajan blogista löytyneeseen kyselyyn. Hau!


1. Olen… Remi, lokakuussa 3 v täyttävä mittelspitz, vaikka sitä ei melkein kukaan uskokaan ison kokoni vuoksi. 
2. Parhaat päikkärit nukun…parvekkeella nenä kiinni lasissa tai lattian betonissa. Voisin olla siellä all day every day, mutta äiti ja isi ei anna nukkua öitä siellä.
3. Paras kaverini on… Miina-serkkuni, jonka tunnistan vain nimellä sika. Miina on ranskis ja välillä jopa liian energinen pakkaus, mutta meillä on aina parhaat leikit.
4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina…naudan jauhelihaa, mieluiten raakana. Voisin kyllä syödä melkein mitä vain äiti ja isikin syö, kun se tuoksuu aina niin hyvältä. Joskus jos oon onnekas, saan nuolla lautasen, ihan parasta!
5. Kun minua pyytää tuomaan lelua, kannan omistajani eteen… harvoin mitään vaan tuijotan pää heiluen. Tuon leluja vain omasta tahdostani ja silloin tuon ehdottomasti sellaisen vinkuvan putkilon, joka on ennen ollut pehmolelu. Sain kuitenkin suolistettua sen ja vain vinkuosa jäi jäljelle, jihuu.

11

6. Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? Kotihiiri, vaikka tykkäsin kyllä kovasti agilitystä, kun sitä vähän sain kerran kokeilla!
7. Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Parhaat päivät ovat ehdottomasti  sellaisia, jotka saan viettää kokonaan äitin ja isin kanssa ja pääsen ensin pitkälle lenkille ja sen jälkeen leikkimään kaverin kanssa. Jos vaikka ruuan valmistuksesta tippuisi vielä jauhelihaa lattialle, päivä ois kruunattu! Huonona muistona mieleeni on jäänyt harmittavan hyvin se, kun iso ja pelottava koira hyökkäsi yllättäen kimppuuni. En ole sen jälkein luottanut oikein muihin tuntemattomiin koiriin.
8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? Tähän minut haastanut Luka olisi varmasti kiva tavata, sillä se on kuulemma kaikkien kaveri, joten voisimme juosta kilpaa rinkiä! Myös Torens voisi olla kiva kaveri pienestä koosta huolimatta, sillä minulla on ollut samannäköinen kaveri ennenkin. Rockyn kanssa mulla onkin pitänyt olla treffit, mutta ihmiset on niin saamattomia. Lukisin kuitenkin mielelläni näiden kahden viimeksi mainittujen kavereiden vastaukset samanlaisessa haastattelussa!

10 kommenttia:

 1. Hyiii toi oli niin kauheeta ku se koira hyökkäs, säikähdin itekki :( mut onneks ei käyny pahempaa sit, ihana remi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :'( Remille tulee niin ikävä sua!! <3

   Poista
 2. Vooii, koirakamut on parhaita <3 Mua surettaa niin paljon, että meillä ei oo lähipiirissä lähellä asuvia koiria joiden kanssa vois treffailla ja käydä lenkkeilemässä yhdessä :-( Pitäis varmaan vaan koittaa ite verkostoitua ja löytää joku samanhenkinen koiraihminen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me aika paljon pysähdytään lenkillä muiden koirien luo jos ne on pentuja/leikkisiä/tai haluaa tutustua remiin :) meilläkin se on vähentynyt sen jälkeen kun remin kimppuun hyökkäs se yks koira koska remistä on tullu tosi varauksellinen mut pentukoirien ja tyttöjen kaa leikit onnistuu aina! :)

   Poista
 3. Krhmmm ihmiset on tosiaan saamattomia... Rocky kiittää haasteesta ja yrittää saaha tän ihmisen ruotuun, jotta pääsis pian treffaan Remin!

  VastaaPoista
 4. Ihana Remi!! :) Mä oon niin ihastunut näihän saksanpystykorviin! Meillä on semmoinen minikoossa, pomeranian Lilo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei pommit on kyllä niin ihania kans! :)

   Poista