sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Sunnuntai

5 3 idkuva 2 1

Muutama fiiliskuva kuluneilta viikoilta. Vaikka mulla onkin kiireitä, oon ottanut selvemmin aikaa itelleni, kuin esim. viime syksynä tai tänä kesänä ja huomaan sen mun yleisessä fiiliksessä. Oiskohan ollu viime kuun Cosmopolitan, jossa luki, että ihminen tarvitsee 6 tuntia viikossa ystäviensä seuraa pysyäkseen onnellisena ja voin kyllä allekirjoittaa tän ajatuksen. Tällä viikolla oon tehny Lauran kanssa opparia (ja pitäny liian pitkiä lounastaukoja), nähnyt Hendeä jo aamusta keskustassa teekupin äärellä, istuttiin iltaa eilen Ninnin ja Kallen tupareissa ja tänään rentoilin Ennan kanssa. Mieli on paljon parempi, kun pääsee purkamaan ajatuksia ystävälle tai vaikka vaan höpöttelemään turhanpäiväisiä asioita. Mä oon välillä niin kiinni töissä etten muka löydä aikaa kavereille, mut onneks mulla on niin ihania ystäviä, että ne ymmärtää.  Joskus oon harmitellut, kun en oo oikein ikinä kuulunut sellaseen isoon kaveriporukkaan, mutta nykyään onneks tiiän, että varsinkin kavereissa laatu korvaa ehdottomasti määrän, vai mitä mieltä ootte? :)

Mulla alkaa sen verran jo väsymys painaa, että aika siirtyä selaamaan instagramia sänkyyn, jotta jaksaa herätä uuteen viikkoon. Tsemppiä maanantaihin kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Kyllä, laatu on määrää tärkeempää :) Mulla kyllä ikävästi toi määräkään ei nykyään täyty ainakaan sellasten kavereiden osalta, joita tulis tavattua säännöllisesti eikä se whatsappailu korvaa sitä. Harmittavaa, uskon todellakin tohon, että 6 h/vko tahti lisäis mun onnellisuutta tällä hetkellä hurjasti :) Ystävät ja hyvät kaverit on vaan niin kultaa. Mutta joo, hyvä kun oot ottanu enempi aikaa itelles, varmasti tekee hyvää todellakin :) Btw mitä noi pallot tossa ekassa kuvassa on, näyttää houkuttelevan herkullisilta? :D

  Kivaa alkanutta viikkoa Sara!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut jos on parikin sellasta läheistä ystävää niin niillä kyllä pärjää! :) Noi pallot on sellasia poppies kanapalloja. :D

   Kivaa viikkoa myös sulle! :>

   Poista
 2. Ystävien seura kyllä piristää aina <3

  VastaaPoista
 3. Laatu on todellakin määrää tärkeämpää. Tuttuja on kiva olla ties kuinka paljon, mutta niitä tärkeimpiä riittää pari kappaletta. Tossa justiin kävin lauantaina pyörähtämässä yhden lapsuudenkaverin synttäreitä, viime näkemästä oli taas vierähtänyt vuosi ja oli ihana nähdä häntä viimeinkin! Hänellä vaan on kissoja, joille olen pahasti allerginen joten useasti ei tule tämänkään takia käytyä.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiän ton allergiaongelman, mäkin oon tosi allerginen kissoille ja se on pahentunu vaan niin en päässyt käymään kaverin uudessa kämpässä ollenkaan :( mut onneks voi aina tavata myös muualla! :)

   Poista
 4. Laatu korvaa kyllä määrän, ehdottomasti ! :) ♥

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä kans laatu on tärkeämpää, vaikka viihdyn välillä isommassakin porukassa. Mielummin pari hyvää kaveria kun iso liuta sellasia kavereita, jotka ei ehkä ole kaikki niin läheisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä viihdyn välillä isommassa porukassa ja on kivaa, kun on monta joiden kanssa jutella esim. jos istutaan iltaa jossain mut sit usein kaipaa sitä sellasta et oikeesti voi puhua mitä vaan ja mistä vaan. :)

   Poista
 6. Olisko sulla antaa kivoja vinkkkejä Jyväskylän ravintoloista ja paikoista, joissa vois viettää rennosti iltaa kavereiden kanssa? :) hyville vinkeille ois tarvetta,kun ulkopaikkakuntalaisina ollaan tulossa sinne viikonlopun viettoon ja Jyväskylä on kaikille melko vieras kaupunki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm no ekana mulle tulee mieleen jos haluutte viettää rentoa iltaa niin Revolutionista saa ruokaa ja juomaa ja siellä on iltasin rento meininki! Passion on myös sellanen istuskelubaari, mutta se on ihan täynnä just 18v täyttäneitä pipopääpoikia :D Kahviloista Wilhelmiina on ihan mun lemppari, sieltä saa ihania kakkupaloja ja on muutenkin tosi tunnelmallinen paikka. Sit ite tykkään myös amarillosta, täällä Jyväskylässä se ei oo samanlainen baari, mitä oon ymmärtänyt sen olevan jossain isommissa kaupungeissa, vaan meno on aika rentoa ja ollaan monesti käyty työporukan kanssa syömässä ja juomassa siellä. Sit jos haluutte lähteä ihan tanssimaan niin sit kannattaa suunnata Escapeen, joka on Jyväskylän paras baari! Shakeri on kans istuskelupaikka, josta saa hyviä drinksuja. :p Nää kaikki löytyy ihan keskustasta, joka ei ihan kauheen iso paikka oo. ;)

   Poista