tiistai 1. syyskuuta 2015

September 1st

1
Paita - House of Brandon (saatu) / Housut - Cubus

Syyskuun eka. Mihin ihmeeseen se kesä oikein katos? Toisaalta, oon ollut jo niin asennoitunut syksyyn, et tää syyskuun ensimmäinen ei edes yllätä. Muutama teistä onkin kysellyt, mitä mun kouluvuosi tulee pitämään sisällään ja no, mulla on tosiaan enää vain tämä lukukausi jäljellä ja tarkoitus on kirjoittaa koko syksy opparia. Mulla ei oo mitään kursseja valittuna, joten kaikki aika on pyhitetty vain sille opinnäytetyölle. Tehdään oppari yhdessä Lauran kanssa ja perjantaina käydään tapaamassa ohjaajaa, jotta saatais se kirjoittaminen vihdoin käyntiin. Aloittamisen vaikeus on tässä ihan uudella tasolla tänä syksynä... :D Mulla on kaksi järkyttävän stressaavaa syksyä takana ja toivon, että tästä syksystä tulisi helpompi, kuin on vain se yksi asia, johon keskittyä. 

Vaikka mulla ei koulu sen kummemmin alakaan, on ihanaa, että syksy tuo taas niitä rutiineja arkeen. Mulla jatkui tanssiharkat pari viikkoa sitten ja tuntuu niin hyvältä päästä pitkästä aikaa hikoilemaan kunnolla. Lisäksi syksyn tulo tarkoittaa mulle myös kynttilöiden joka iltaista polttamista ja pikkuhiljaa joulufiilistelyn aloittamista. ;) Heh, ehkä ei ihan vielä, mutta lokakuussa viimeistään, kyllähän te mut tiedätte! Pimeät illat on ihanaa aikaa käpertyä sohvalle katsomaan leffaa, mekin ollaan nyt katottu Pottereita parina iltana.

2

En malta oottaa keltaisia ja punaisia lehtiä ja kerrospukeutumista. Syksyvaatteet on aina ollut mun lemppareita! Oon sitä mieltä, että Suomessa on niin vähän aikaa lämmin, ettei siitä lämmöstä saa valittaa, mutta meillä on ollut nyt näiden lämpimien päivien aikana niin kuuma kotona, ettei vaatteita oo pystynyt pitää päällä ja pelkkä ajatus siitä, että vetäis farkut jalkaan töitä varten, on nostanut hien pintaan. Mulla on jo ikävä mun pehmoisia kotivaatteita, joita ei oo voinut kesällä edes ajatellakaan päälle! 

Onhan syksyssä niitä huonojakin puolia, kuten koiran tassujen peseminen jokaisen lenkin jälkeen, mutta kun keskittyy niihin positiivisiin, pääsee pitkälle! Oon oikeastaan aina vuodenajan vaihtuessa innoissani, joten en selvästikään voisi muuttaa mihinkään maahan, jossa ei oo neljää vuodenaikaa. Kesällä oli lupa laiskotella, kun siltä tuntui, syödä jätskiä iltapalaksi ja valvoa myöhään, vaikka kello herätti ennen viittä. Kesän jälkeen aina kaipaa jo niitä rutiineita ja rytmiä, joten eiköhän tehä tästä huippukiva syksy. 

ps. Edellisen postauksen arvonnan voitti nora.karjailainen@hotmail.com. Käyhän kurkkaamassa sähköpostia! Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajalle! 

24 kommenttia:

 1. Tsemppiä opparin tekoon! :) mulla menee koko tuleva syksy ja kevät graduillessa. Valmistuminen siis edessä minullakin mut vasta keväällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tsempit myös sinne suuntaan! :)

   Poista
 2. Kerrospukeutumiselle aamen! :D Ja oon ihan samaa mieltä, kaipaan itsekin niitä rutiineja joten on ihan mukava kun syksy taas alkaa. Vaikka siitä tuleekin pimeä, ei sen pidä antaa lannistaa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ja pimeällä voi sytyttää vielä muutaman kynttilän lisää ;)

   Poista
 3. Syksy on kyllä ihan parasta aikaa :) tsemppiä opparin tekoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teea! Veikkaan että kaikki tsempit tulee tarpeeseen :D

   Poista
 4. Täällä yksi joka on hamstrannut vaaterekkiin jo muutaman uuden paksun neuleen, poltellut kynttilöitä joka ilta viimeisen viikon ja aloittanut jo suunnittelemaan mitä kenellekkin pitää ostaa/tehdä joululahjaksi :D Ensimmäistä kertaa varmaan ikinä odotan syksyä, koska oon aina ollu kesän kannattajia ja joka syksy on iskenyt masennus siitä kun tulee pimeää ja kylmää ja märkää.... Mutta ei tänä syksynä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon miettinyt jo joululahjoja! Kun niitä hankkii pikkuhiljaa niin sitä rahanmenoa ei huomaa niin hyvin ;) Ehkä toi kylmä kesä teki sen, että tuli vaan fiilis, tulis jo se oikea syksy :D

   Poista
 5. Joo feel u noissa syys vaatteissa!♥ oon tässä fiilistelly sitä kun ilmat kylmenee ja saan hyvillä mielin kiskoo pitkälahkeista- ja hihaista vaatetta päälle :D Tsemppiä tähän syksyyn ja oppariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en malta oottaa paksuja neuleita, ah! ♥

   Poista
 6. Hurjasti tsemppiä opparin suhteen! Mä oon ihan innoissani syksystä, se on mun lempivuodenaikani. Vaikka kaikissa vuodenajoissa on hyvät ja huonot puolensa, mun mielestä mikään niistä ei oo yhtä tunnelmallinen kuin syksy. Tää syksy tuo mun elämään myös haasteita mm.opiskeluun ja painonpudotukseen liittyen, mut positiivisella mielellä lähden niitä kohti!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksy on nimenomaan tunnelmallisinta aikaa, ihanaa. ♥ Hei kiitos opparitsempeista ja superisti tsemppiä sun syksyyn ja haasteisiin Erika! :)

   Poista
 7. Ihana postaus Sara! ❤️ Oon ihan samoilla linjoilla sun kanssa syksystä, rutiineista, hyvistä puolista ja JOULUN ODOTUKSESTA! Mustakin sitä voi alkaa jo lokakuussa tai viimeistään Halloweenin jälkeen odottamaan! ;-) xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, et tykkäsit! :) ♥ Joo viimeistään Halloweenin jälkeen alkaa kunnon joulufiiilistelyt ;)

   Poista
 8. Tsemppiä opparin tekoon ! Mä alotin just eka vuoden samassa tutkinnossa JAMKissa (kyselin sulta hirveen liudan kysymyksiä joskus heinäkuussa :-D) ja ainaki vielä toistaseksi motivaatio on tosi korkealla, vaikka kaikenmaailman ryhmätöitä ja pariraportteja pukkaa joka kurssilta.

  Syksy on kyllä parasta aikaa, mäki rakastan kynttilöitä ja kerrospukeutumista jajajajajaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva et on motivaatiota, oot varmasti sit oikeassa koulussa! :) kannattaa alottaa kaikki tehtävät hyvissä ajoin, ne nimittäin kasaantuu helposti samaan syssyyn muuten :D Kiitos tsempistä ja samoin tuon koulun kaa! :>

   Poista
 9. mää oon ollu mooonta vuotta ihan kesäihminen mutta viime vuonna tajusin että syksy on aivan ihana !! :D haluaisin jo kaivaa paksut kaulahuivit ja saappaat kaapista muttei ehkä vielä oo aika... PIAN :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle on käyny vähän niinku mulle! Ihan kohta ne esiin ;)

   Poista
 10. Etkö oo oikeeeesti päivittäny instaaas pitkään aikaaan vai eiks ne uusimmat kuvat vaan mullla sit näy jostai syystä;o viiimesin kuva on se teidän aamiaisbrunssi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eei en oo vain päivittäny sitä pitkään aikaan! :)

   Poista
 11. Ootko millä tasolla tanssissa ja kenen tunneilla käyt?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palasin takasin jatko 1:seen ja Sanazin tunnilla :)

   Poista
 12. Missä postaukset? :o sua kaivataan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihana et joku kaipaa! :) Mulla on useampikin postaus työnalla, mut oon vaan ollut niin hullun kiireinen nyt kokoajan :( En haluu tehä mitään hutasten tehtyä postausta niin siks tää on hidasta!

   Poista