tiistai 22. syyskuuta 2015

Tuesday thoughts

2

Kalenteri näytti tälle päivälle vapaata töistä, joka ei harmi vaan tarkottanut leffaa ja laiskottelua vaan opparin tekoa koululla monta tuntia. Toisaalta voishan sitä samaa tekstiä kirjoittaa myös omalla koneella, mut koululla pystyn keskittymään paremmin (mitä ei uskois kaiken sen melun keskellä) plus pääsen käymään kirjastossa monesti päivän aikana. Voin kertoa, että tekis mieli laskea jo päiviä siihen marraskuun puoleenväliin, jolloin on opparin palautus ja voin alkaa jouluhössöttää. ;)

3

Oon nyt pari päivää selaillut lempiblogien ja oman blogin viime syksyn ja joulun kuvia ja fiilistellyt syksyä. Hassua, et kohta on lokakuu ja suurinosa puista on vielä ihan vihreitä! Mun tekis ihan kauheesti mieli viettää kunnon leffapäivä kuuman kaakaon ja omenapaistoksen kanssa. No, ehkä mä vielä ehdin! Hassua, et tästä päivästä on jo yli vuosi! Musta tuntuu, et meidän pitää ottaa ehkä uusinta noista kaakaoista.. Nam!

1

Nyt syksyllä on kauheesti kaikkia hyviä leffoja tulossa leffateatteriin! Ollaan menossa perjantaina katsomaan Labyrintin toinen osa ja haluisin nähdä Inside outin ja myöhemmin tänä vuonna tulee vielä Nälkäpelin vika osa. Musta leffassa käynti kuuluu jotenkin tähän loppuvuoteen, eka käytiin kattomassa Twilightin vikat osat molemmat loppuvuodesta ja nyt viime vuodet ollaan käyty Lauran kanssa katsomassa Nälkäpelit. Ootteko käynyt kattomassa ton Labyrintin kakkosen eli Aavikkokokeet ja mitä tykkäsitte? :) Oon kuullut, ettei se ois niin hyvä kuin eka osa, mutta toisaalta, leffateatteri, leffaherkut ja pehmeä tuoli kuulostaa erittäin hyvältä perjantai-illan suunnitelmalta.

Mulla on jo siis ihan selvästi mielessä pehmoiset neuleet, keltaiset ja punaiset lehdet ja vilttien alle käpertyminen, vaikka tuo keli ei nyt ihan liian syksyinen vielä olekaan. Alan ihan selvästi tykkäämään syksystä joka vuosi vaan enemmän! 

10 kommenttia:

 1. Sunnuntaina on leffailta ;-) Ja inside out oli ihana!!!! Itkin (ylläri)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, niinpä! ♥ Sit vilttejä ja jotain hyvää syötävää! Joo, oon kuullu et se on kunnon itkuleffa.. :D

   Poista
 2. Ihanalta näytti sun ilta! Kiva et vaik oot kiiireinen niin ehit silti päivittelee tänne monipuolisesti kaikenlaista. Ihania fiiliskuvia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti yritän päivitellä, sillä siten saa ajatuksen hyvin pois niistä kiireistä ja pakollisista jutuista! :) Kiva, et tykkäsit <3

   Poista
 3. Ihana fiilis näissä kivissa ja ah niin söpö remi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, et se fiilis välittyy myös sinne puolelle! <3 remi laittaa terkkuja!

   Poista
 4. Muistan kans ite silloin kun vielä opiskeli ja opparia teki, että parhaiten sai kirjoitettua sitä koululla kun kotona koneella... Kotona tulee aina tehtyä siinä samalla jotain muutakin ja ajatus katkee koko ajan, koululla sitä tulee kyllä keskityttä vain ja ainoastaan siihen :D voi miten ihania kuvia, remi on kyllä niin suloinen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä ja kotona on niin helppo pistää telkkari taustalle ja selata välillä blogia kun se on aina kirjautuneena sisään yms mut koulussa ei oo sitä ongelmaa :D hih, remi lähettää terkkuja!

   Poista
 5. Mä kävin katsomassa viime viikolla inseide outin, mut pitää kyllä sanoo että oli pettymys. Odotin leffalta enemmän :P Trailerikaan ei oikein vastannut sitä mitä leffa oikeasti oli. Mut itseäkin himottelis käydä koko ajan leffassa kattoo uutuudet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho mitä ihmettä, oon kuullu et se on tosi hyvä! Mut näköjään se pitää käydä ite kattomassa kun kaikki sanoo eri mielipiteitä :D

   Poista