perjantai 11. syyskuuta 2015

Suite life

6 3 5 4

Hei kaikki! Palataan hetkeksi viikon takaisen perjantain tunnelmiin, kun koitti meidän kauan odottama päivä: lähdettiin nimittäin viettämään meille järjestettyä unohtumatonta iltaa Helsingissä. Iltapäivällä lähdettiin junalla kohti Helsinkiä (jota ennen Nikon kaveri vei mut ja Nikon matkakeskukselle puku päällä illan hengen mukaisesti :D) ja Helsingin päässä juna-asemalla meitä vastassa oli autokuski, joka vei meidät hotellille ja kuljetti muutenkin koko illan ajan. Hotellina meillä oli Sokos hotelli Presidentti ja älyttömän hieno sviitti! Meillä meni varmaan ensimmäinen puoli tuntia siihen, kun kaikki innossaan säntäili ympäri huonetta (hassua sanoa huone, kun sviitin koko on lähes 100 neliötä) ja otti kuvia ja videoita.  

2 1 7 8

Autokuski kävi hakemassa meille ruokaa Friends&Brgrsistä ja ruokaa odotellessa huoneeseen saapui Sarianna Sormunen, joka laittoi mun ja Lauran hiukset ja meikit. Oon ollut tasan kerran meikattavana ja sekin oli ennen vanhoja, joten oli super luksusta, et joku toinen laittoi sut kuntoon iltaa varten! Saatiin kesällä jo tietää, että meille järjestetään jonkinlainen bileilta, mut vasta viime viikolla selvis, mitä kaikkea ilta pitää sisällään, joten voitte kuvitella sitä odottamisen tuskaa ja jännityksen määrää.

14 13

Sillä aikaa kun meitä laitettiin, pojat saunoi, joten niilläkään ei käynyt aika pitkäks. Huoneessa ois ollut myös amme ja poreamme, mut harmi ettei ehditty testaamaan niitä! Laittautumisen ja yleisen hengailun jälkeen tuli kuski viemään meidät Vantaalle Kasmirin keikalle. Vaikka meistä kukaan ei oo mitenkään erityinen Kasmir-fani, keikka oli tosi huippu ja oltiin Lauran kanssa ihan fiiliksissä melkein eturivissä! Oon kyllä sitä mieltä, et lähes kaikki musiikki on hyvää livenä eikä taaskaan tullut poikkeutta sääntöön. Keikalta siirryttiin vielä Tigeriin, jossa ei kuitenkaan kauheen kauaa jaksettu olla vaan pehmeät hotellin lakanat houkutti enemmän.

9 11 10

Jos se ei jo käynyt tästä postauksesta ilmi, meillä oli aivan huippuilta! Kiitos Vermanille ja Irokeesille juhlien järjestämisestä, nää jää muistiin varmasti pitkäksi aikaa! 

Tänä perjantaina onkin sit vähän erilaiset suunnitelmat kuin viikko sitten, sillä kohta mun pitäis suunnata töihin iltavuoroon. Joku jo kyselikin, että miten musta ei oo kuulunut mitään, mutta yllättyykö kukaan jos kerron olleeni vaan kiireinen? Mulla on kuitenkin kivoja postauksia tulossa, yritän saada niitä vain valmiiksi asti. Nyt kuitenkin ruokaa nassuun, että jaksaa kiireisen illan! Mutta miltä näytti meidän viime perjantai? Naureskeltiinkin, ettei mikään ihan perinteinen opiskelijoiden bileilta.. :D Mutta ei muuta kuin ihanaa viikonloppua kaikille! 

24 kommenttia:

  1. Ohhoh hei aika upeeta! :D Siis järkkäskö joku sun kaveris tän sulle vai mitä? :D AIka mahtavaa, upeita kuvia!!

    http://ganbattedesuka.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ollutkin! :D Verman järjesti tän yhessä tapahtumatoimisto Irokeesin kanssa :)

      Poista
  2. Yhteistyö mainittuna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää ei ollut mikään yhteistyö eikä mua edellytetty tekemään postausta. :)

      Poista
  3. Mulle jäi vielä vähän epäselväks että miksi tällainen ilta järkättiin teille ja miks juuri te pääsitte poikkistenne kanssa tuollaiseen tapahtumaan? :):) tuossa kerroit vaan että ketkä tän järkkäs ja missä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain tän palkinnoksi parhaasta postauksesta. :)

      Poista
    2. Onnitteluketjun aloitus:
      Onnea, jota jaat kauniilla tavalla!

      Poista
    3. Onnea palkinnosta! Selvästikin susta vielä kuullaan, huipulla!

      Poista
  4. Oi vitsi, tollasen viikonlopun kun sais itekkin joskus, on varmasti ollu mahtavaa! :) ja kiva tuo sulle tehty meikki, oot aina niin kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä, harvoin pääsee kokemaan tällästä! :) kiitos, ihanasti sanottu <3

      Poista
  5. Laitettiinko hiuksiin sävyä, kun 2 alimmaista kuvaa hiuksista on eriväriset kuin esim. meikkauskuva susta? Miten vaan, mut aivan upea sävy etutukassa! Tykkäsitkö ite meikistä? Draamakuningatar ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei laitettu, ekassa kuvassa ne on vaan niin tupeerattu ylös et näkyy vaan vaaleta hiusta :) tykkäsin tosi paljon!

      Poista
  6. Mokomat "lellipennut" ;D Mukava katsella kun toisia passataan. Pöyät täynnä aarteita, ja ovesta kannetaan lisää ruokaa. Ei oo totta! Juu, poikien ilmeet on aidot, hei me ollaan päivähoidossa.

    VastaaPoista
  7. Oi oi vähänkö siistiä! Oli varmasti tosi huikeeta :) Mulle ainakin kelpaisjust nyt ja tulis tarpeeseen :D Kivaa viikonloppua!

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano, tuli täälläkin suunnalla niin tarpeeseen! :D kiitos Erika! :)

      Poista
  8. kuulostaa tosi kivalta :) ja miten ihanat meikit sulle laitettiin! muuten, tollanen tumma väri mitä sun juurikasvu (?) on niin sopis sulle ihan sikahyvin! tuo kasvot jotenkin tosi kivasti esiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kivaa meillä olikin! :) Tosta tummasta väristä puolet on värjättyä ja puolet on omaa väriä :D En tiiä yhtään mitä haluaisin tehdä näille hiuksille...

      Poista
  9. Oi vitsit millainen ilta! Oon kateudesta virheenä täällä, hyvällä tavalla tottakai:) <3

    VastaaPoista