tiistai 15. syyskuuta 2015

Cozy days

11 14

Yks hyvä puoli lisää kesällä hommaamaani uuteen objektiiviin: selfieiden ottaminen, haha! Oon aina ihmetellyt ihmisiä, jotka meikkaavat huvikseen vapaapäivinä, mutta ostin vähän aikaa sit uuden luomiväripaletin ja sunnuntaina mulla oli vihdoin aikaa testailla sitä kunnolla. Se on sellainen uusi rakkauslöytö, jonka ajattelin esitellä teille jossain vaiheessa! Mulla oli monta vuotta sellanen perussetti meikeissä, mutta viimeisen vuoden aikana oon innostunut testailemaan uusia juttuja. Seuraavaks haluun opetella tekemään erilaisia silmämeikkejä, kun nyt on hyvä paletti siihen hommaan!

3 4

Syksyn yksityiskohtia. Jep, nyt mullakin on hattu! Oon niitä jo viime syksystä asti ihaillut muilla, mutta ajatellut ettei sellanen vaan sovi mulle. Mun ongelma on, että kaikki hatut puristaa otsasta ja takaraivosta, mutta on reunoilta hirveen isot. Eli mulla on oudon muotoinen pää? Onneks h&m:llä on koot hatuissa niin löysin kerrankin sopivan! Vielä ei oo päässyt hattu käyttöön, mutta heti kun ilmat viilenee, vedän sen ilomielin päähän pelastamaan hiuskriisiltä. Oon nyt myös ihastunut luumuun (siis siihen väriin, vaikka on ne hedelmätkin herkkua!) ja tein sunnuntaina heräteostoksena huulipunaosastolla. Myös jokin tumma viininpunainen huulipuna houkuttais!

13 12

Osasko joku jo odottaa syyskuun Yankee Candlea? Tosta ekasta kuvasta tuli ihan vahingossa ehkä hieman liian jouluinen, mut jouluinen toi tuoksukin on! Home sweet home tuoksuu glögille ja on ehdoton must have jokaiselle tälläselle joulufiilistelijälle. ;) Ihan vielä en ota tota käyttöön vaan ootan hiiieman lähemmäs sitä joulua! Kiinnostaisko teitä muuten alkaneen syksyn kunniaks arvonta, jossa vois voittaa maailman ihanimman tuoksukynttilän eli Yankee Candlen? :)
Yankee Candle saatu.

14 kommenttia:

  1. Ehdottomasti kiinnostaa arvonta, noi Yankee Candlet on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano! Tälläkin hetkellä yks piristämässä meidän iltaa <3

      Poista
  2. Mä oon alkanu jo ettiikin kynttilöit näitä syksyn pimeitä iltoja varten! Täytyy varmaan pistää kokeiluun noita Yankee Candlei!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin luvata ettet pety noihin! :) ton mun yankee candle -tagin alta löytyy niitä enemmänkin jos et tiiä mistä tuoksusta kannattais aloittaa! :>

      Poista
  3. Kyllä kiinnostaa ! Nuo Yankee Candlet on ihania ♥ Ihanan väristä tuo huulipuna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana et löytyy kiinnostusta! :) mustakin se on ihana just syksyks! :>

      Poista
  4. Täälläkin yksi arvonnan kannattaja! Nuo kynttilät on niin ihania, mutta hintaluokaltaan turhan kalliita omaan budjettiin :( Ihana tuo tarjotin <3 mistä oot sen ostanut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kurkata tonne sisustuskauppa.comiin, siellä on aina noi kuukauden tuoksut -25%! :) Se on h&m:ltä. Siitä tuli heti munkin suosikki <3

      Poista
  5. Täällä on toinenkin jouluintoilija ;) Tiesitkö, että jouluun on tänään tasan 100 yötä? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MITÄ en tiennyt!! :D Hei eli sehän on siis ihan kohta, kun huomenna on jo kaksinumeroinen luku jäljellä heh ;) Ihanaa löytää sielunsisko!

      Poista
  6. Ihana hattu! Mäki haluan:D Ja pakko kyllä löytää kans syksyksi joku tollanen luumu/tummanpunanen huulipuna:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä ei oo kauan kun mä ostin ton niin varmasti löytyy vielä! :)

      Poista
  7. Nyt on pakko kysyä, että mikä objektiivi sulla on käytössä? :) Kaipaisin juuri niitä meikkikuvia varten uutta. Tuosta 45mm ei paljoa ole apua siinä hommassa. :D

    Nuo kynttilät on kyllä maailman parhaimpia tuoksukynttilöitä.. Jenkeissä törmäsin vuosia sitten ensimmäistä kertaa heidän kauppaansa ja oli ihan toivoton tilanne valita sieltä vaan muutama, kun putiikki oli lattiasta kattoon täynnä eri kokoisia, näköisiä ja tuoksuisia purnukoita. Oli siinä selittelemistä lentokentälläkin, kun laukku pursusi kynttilöitä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä osa on otettu 50 mm (kolme keskimmäistä) ja muut laajiksella eli 10-18 mm :)

      Eikä, mun on ehkä pakko päästä kans tollaseen kauppaan! :D

      Poista