torstai 7. toukokuuta 2015

STHLM med Laura

6 8

Muutama sekalainen kuva meidän alkuviikon Tukholman reissulta. Kyseessä oli siis päivä Tukholmassa -risteily, joka varattiin Lauran kanssa aika extempore pari viikkoa sitten. Ihana pieni irtiotto arjesta, joka meni ihan silmänräpäyksessä ohi! Juteltiinkin, että meille ei ihan selvästi riitä tälläset näin lyhyet reissut eli seuraavan reissun on oltava vähintään sen 5 päivää ja mielellään vaikka vähän enemmänkin. 

4 3

Reissu keskittyi lähinnä shoppailuun ja kierrettin melkein pelkästään niitä kauppoja, joita ei Suomesta tai Jyväskylästä löydy. Rakastuin ihan täysin Zara homeen ja jos oisin rikas, oisin varmaan ostanut kyseisen kaupan tyhjäksi! Käytiin myös kuvassa näkyvässä Laduréen liikkeessä, mutta tultiin ulos tyhjin käsin, nimittäin mä oon allerginen mantelille ja Laura ei vieläkään innostunut maistamaan kyseisiä leivoksia. Mä oon itseasiassa allergiasta huolimatta joskus maistanut yhtä makua ja musta se oli suoraansanottuna ihan järkyttävän makuista. :D Maistui pelkälle mantelille ja muistutti ehkä vähän runebergin tortun sitä karvasmantelia! Oonko ainoa ihminen, joka ei tykkää noista? Suloisia ne kylläkin on ja mielelläni tykkäisin niistä. :D

7 10

Meillä oli laivalla aamupalat ja illallisbuffetti, joten pieni välipala Tukholmassa oli paikallaan ja ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, missä käytäis. Ihastuttiin molemmat Joe & the juice -kahvilaan viime kesänä Köpiksessä, josta saa maailman parhaita aidoista hedelmistä ja marjoista tehtyjä mehuja! Voi kumpa kyseinen paikka tulis pian Suomeenkin, niin hyviä noi on. Oltais mielellämme menty kattomaan viime viikkoina Instagramissa paljon näkyneitä kirsikkapuita, mutta Kungsträdgården oli jo parhaan kukoistuksensa nähnyt. Onneksi bongattiin täydessä kukoistuksessaan ollut kirsikkapuu matkalla metroasemalta satamaan!

5
9

Kerroin, että meillä oli Lauran kanssa hirvee Lontoo-kuume ja sen takia lähdettiinkin sit Tukholmaan ja Tukholmasta tuli vähän Lontoo fiilis, varsinkin metrolla mentäessä ja Hollisterilla pyöriessä. Ah, Tukholma oli ihana, mut ei se silti sitä Lontoo-kuumetta taltuttanut! Reissulla ei tullu kauheasti nukuttua, mut silti tän reissun ja viime öisten 11 tunnin unien jälkeen olo on paljon rentoutuneempi kuin pitkään aikaan. :) 

Sellasta mun alkuviikkoon. Huomenna on jo perjantai, joten kivaa loppuviikkoa kaikille!

25 kommenttia:

  1. En julkaissut sun kommenttia, sillä Laura ei välttämättä halua, et kirjotan julkisesti, missä se on töissä, mut ihan oikein oot bongannut! :) Moikkaa sitä ens kerralla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuu ei haittaa, tulipahan selville se vaivaava asia :D ja katsotaan jos mä uskaltaisin joskus :s

      Poista
    2. No uskallat, Laura ei oo pelottava yhtään! ;)

      Poista
  2. Onko Tukholmassa siis Victoria's Secret? Tai siis onko ns. "oikea" myymälä joka myy myös alusvaatteita, vai onko vain kosmetiikkaa myyvä liike? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on sellainen pikkuliike, samantapainen kuin lentokentillä! Löytyy pikkareita, kosmetiikkaa ja joitan asusteita :) Helpottaa VS shoppailuhimoon, mut ei vedä vertoja kunnon liikkeelle! :D

      Poista
    2. Mitä kaikkea ostit/ostitte VS:ltä? Teetkö ostospostauksen ? :)

      Poista
    3. Teen ostospostauksen myöhemmin eli näät sit ;) Lauran ostokset ei siinä kuitenkaan näy eli se osti hajuveden ja pari rasvaa! :)

      Poista
  3. Mäkään en tykkää noista leivoksista! XD ollaan varmaan ainoat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, tiimi! :D Mut voi olla tosiaan, et ollaan ainoat :'D

      Poista
  4. Sjukt vackra bilder! :) jag borde också åka till Stockholm snart när jag har mer tid. Tänkte svara på svenska eftersom ni varit i Sverige ;-) ei mut oikeesti ihan tosi kauniita kuvia :)! Omasta reissusta Tukholmaan yli vuosi jo aikaa joten ehkä vois lähteä kesällä siellä pyörähtää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ymmärrän puhetta ja kirjotusta aika hyvin, mut en osaa vastata sulle :D Tai ehkä osaisin, mut ehkä en kehtaa yrittää :'D Mut todellakin kannattaa käydä tänäkin kesänä! Kiitos paljon :)

      Poista
  5. Vautsi miten ihania kuvia taas! :)

    Erika

    VastaaPoista
  6. Kävittekö gallerian hollisterissa? Maistoin macaronssei ekaa kertaa just laivalla mut ne on vähä "ällöi" :D kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo käytiin! :) mä maistoin joskus meidän koululla ja ne oli vaan pahoja :D kiitos! :>

      Poista
  7. Ihania hyväntuulisia ja raikkaita kuvia! Mua harmittaa kun en oo käynyt Tukholmassa moneen vuoteen, se on niin kiva kaupunki mutta ei ole ollut vaan sopivaa hetkeä lähteä.. Asia pitäisi kyllä korjata pikimmiten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Reetta! :) No ehdottomasti kannattaa korjata asia ;)

      Poista
  8. Kauniita kuvia ja reissunne näyttää olleen onnistunut! :) Nyt harmittaa enemmän, etten ehdi tänä vuonna Tukholmaan, kun katselee näitä sun reissukuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Laura! Tukholma on kyllä kiva paikka ja se on vielä niin lähellä! :)

      Poista
  9. Ihana fiilis tässä postauksessa :)

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana postaus! Ihania kuvia ja tästä huokui niin sellainen ilo ja hyväntuulisuus! Vitsit, haluankin itsekin Tukholmaan. :)

    VastaaPoista