keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Day off

IMG_7692 IMG_7695

Aamulla oli ihan harmaata ja sadetakille tuli käyttöä aamulenkillä Remin kanssa. Samalla, kun pyöräilin keskustaan, mietin, että miten kaukana se kesä vielä on, sillä koleassa kelissä tuntui kaikkea muuta, kuin kesäiseltä. Päivällä kuitenkin alkoi paistaa aurinko ja saatiin Lauran kanssa inspiraatio käydä hakemassa kaupassa vähän jätskiä ja kun astuttiin ulos, meinattiin pakahtua kuumuuteen meidän tuulitakeissa (btw, molemmilla oli hiukset ponnarilla, pinkit tuulitakit ja harmaat kollarit x)). Jätskitkin oli ihan pehmeät jo siinä vaiheessa, kun tultiin takasin meille ja kesäfiilis nousi aamuisesta heti potenssiin sata! Molemmat innostuttiin testaamaan uusia makuja Ben&Jerry'seistä ja toi mun jätski, jolla on toi pitkä nimi, sisälti suklaakeksiytimen, joka on sika hyvää! Lauran kanelipullajätski oli kans tosi hyvää ja maistui musta ihan syksyltä. :D Sellaselta kaneliselta!

IMG_7698

Lähdin illalla vielä saattamaan Lauraa kotiin ja saatoin niin pitkälle eli kotiovelle, et Laura lähti saattamaan vuorostaan mua, heh. Matkalla Remi innostui kahlaamaan ja leikkimään vedessä ja aurinko paistoi vielä illalla ihanan lämpimästi, ah! Toivotaan, että tästä tää kesä alkais ihan oikeestikin, sillä olin jo unohtanut, miten ihania valoisat ja lämpimät illat on. 

Toivottavasti tekin ootte päässyt nauttimaan jo pikkasen alkavasta kesästä! Nää päivät menee vaan niin jäätävää vauhtia ohi, et yritetään ottaa vapaista kaikki ilo irti! Nyt mun on pakko mennä nukkumaan, sillä kello herättää jo viideltä, öitä. 

4 kommenttia:

 1. Siis toi on niin jotenki uskomatonta et koht on jo kesäkuu!! Ei tunnu siltä yhtään. Katoin just säätietoja niin tänne luvattu viikonlopuks täyttä aurinkoo ja +17 astetta :o en vaa usko et voin koht ottaa aree tuol !! Ps mun yks lempsuhymiö toi " x) "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! viime vuonna oli tyyliin jo ottanu tähän mennessä aurinkoa niin ei puhettakaan et tänä vuonna ois :'D Heh, se on jotenkin söpö! x)

   Poista
 2. Mulla tulee tosta saattamiskuviosta kauheet ala-astevibat :DDD Pystyn hyppäämään ajassa 10 vuotta taaksepäin ja joka kerta kun kaverin luota lähti oli aina kauheet saattamiskuviot x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh totta! :D sillonkin saattaminen kesti pienen ikuisuuden kun piti jäädä leikkimään matkalla :'D

   Poista