perjantai 1. toukokuuta 2015

Vappu ystävien seurassa

4 2 5 6 7 IMG_6547 - Versio 2 8

Muutama kuva eiliseltä, kun vietettiin Vappua Lauran ja Joonaksen seurassa ja samalla korkattiin uudet parvekekalusteet! Istuskeltiin ensin pitkään parvekkeella, juteltiin, syötiin ja juotiin sekä pelattiin idioottitietous-peliä ja, kun ulkona alkoi tulla liian viileä, siirryttiin sisälle. Tossa pelissä oli kaikkia nippelitieto kysymyksiä maan ja taivaan väliltä ja ehkä pari kierrosta jaksettiin mennä niin, että oikeasti yritettiin arvata vastauksia, mutta lopulta vaan luettiin noita ja ihmeteltiin niitä vastauksia. Eli eilinen meni aika rennoissa tunnelmissa ystävien seurassa, mitä muuta voikaan onnistuneelta illalta toivoa? :)

Miten te vietitte vappua? Oon (tai ollaan Lauran kanssa) ehkä ainoa opiskelija, joka ei oo viettänyt yhtäkään vappua haalarit päällä rymyten, mutta tällänen ilta sopi mulle paremmin kun hyvin. :)

19 kommenttia:

 1. Onpa ihania ja pirteitä vappukuvia! :) Noi suklaamansikat näyttää niin herkuilta! :) Ja hei täältä löytyy kans yks opiskelija, joka ei oo yhtäkään vappuu ollu haalari päällä saatika rymynnyt missään :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ne myös on herkullisia :p Jei, tiimi! :D

   Poista
 2. Voi miten herttasen oloinen Laura on, ystävä varmasti kallehin. Teistä loistaa todellinen ystävyys, konstailematon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kommentti :D Mut Laura on kyllä ihana ystävä! :)

   Poista
 3. Vappuilmapallokuvasi on onnistunut, typistetty tunnelma, osaat siis asetella ja kuvata. Pelasitte vapun, täällä taas länsirannikolla bongailtiin lintuja, never before. Nyt seurueen kanssa telttayö tulossa, ja linnut vielä laulaa, ennen kuin nukahtaa. Jännä vappu siis, ja sinne myös rauhaisaa iltaa. Luonto on ihmeellinen, lämmin, mut kylmä voi olla yö. Sinulla on ihana blogi, tervehtää koko seurue! Hauska sattuma polku blogiisi, etsimme umbrellaa googlesta, liittyen yövalokuvaukseen, koska vaikeaa ilman varjosuojusta. Sitä kautta siis nyt täällä blogissasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauskan mutkan kautta ootte löytänyt tänne! :D Kiitos paljon! :)

   Poista
 4. Nam mansikoita, ne jäi mun vapusta puuttumaan! Mutta kiva ja rauhallinen vappu on mullakin takana eikä kyllä yhtään harmita, että jäi rellestämiset ja darrat muille :D Kaunis kuva muuten susta ja Laurasta! Musta muutenkin tuntuu, että oot jotenkin vaan kaunistunu viime aikoina. Heh en tiedä, mutta oon jo useiden postausten myötä ajatellu niin :D

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mansikat on kyllä yks vappuperinne! ;) Voi, olipas ihanasti sanottu! Kiitos <3

   Poista
 5. Ihania vappukuvia! :) noita suklaalla kuorrutettuja mansikoita pitäis kyllä itekkin joskus tehä, näyttää sairaan hyviltä! :p itekkin tuli vietettyä rauhallinen vappu kotona vähän skumppaa juoden ja grillaillen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti, ihan parhaita! :p sunkin Vappu kuulostaa ihanan rennolta! :)

   Poista
 6. Oot kyllä todella kaunis! :) Ja oon vieläkin todella kateellinen tuosta kimonosta/shaalita (?), pitää etsiä kevääksi itselle samantyyppinen ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Toi kimono on kyllä täydellinen <3

   Poista
 7. Hei tuossa kun vähän vilahtaa tuo keittiön pöytä ja tuolit, niin osaatko sanoa mistä ne on ostettu ja paljon maksoi? :)

  VastaaPoista
 8. Hei tuossa kun vähän vilahtaa tuota keittiön pöytää ja tuoleja, niin osaatko sanoa mistä ne on ostettu ja paljon ovat maksaneet? :)
  En tiedä tuliko tämä kommentti jo kun hävisi johonkin se ensimmäinen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli vissiin samalta ihmiseltä kahesti tää :D Eli noi parvekekalusteet on ostettu Jyskistä ja maksoi muistaakseni 250 e paketti :)

   Poista
 9. Kiitos, tarkoitin noita keittiön kalusteita! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho niinhän se lukee tossa :D pöytä on Nikon iskän tekemä ja tuolit on Askosta mut en muista yhtään niiden hintaa :s tollaset on vissiin normaalisti kai jonku 100€ kappale mut mekin taidettiin saada jotain alennusta sillon! :)

   Poista