torstai 28. toukokuuta 2015

Happy

1

Isoisoiso kiitos sulle, joka neuvoit, miten iPhoton saa takasin!! Heti tuli hirveä hinku päästä muokkaamaan kuvia ja ennenkaikkea päivittämään blogia, kun kuvien muokkaaminen sujuu taas ihan rutiinilla. Tän postauksen kuvat on otettu jo vappuna äitin kanssa, mut ne meinas unohtua kuvakansion kätköihin. Onneks tällä hetkellä näyttää jo sata kertaa vihreämmältä, kuin näissä kuvissa!

3

Annika oli aamulla julkaissut postauksen, jossa heidän perheensä pää eli Luka on päässyt ääneen. Täytyy itse haastatella myös Remiä, varsinkin, kun Luka oli maininnut, että olisi kiva päästä tapaamaan Remiä. Haha, mehän käytetään varmaan puolet kotona hengailusta Nikon kanssa siihen, et puhutaan, mitä Remi muka ajattelee. Mitä ootte mieltä, oisko Remin "haastattelua" kiva päästä lukemaan? 

2

En kestä, miten ihana sää tuolla ulkona on nyt viime aikoina ollut! Vaikka oonkin ollut töissä niin silti se aurinko vaan piristää kummasti, vaikka viettäiskin aikaa sisätiloissa. Mulla on tällä viikolla itseasiassa seitsemänä päivänä töitä, mutta silti viikko on tuntunut tähän asti ihan kevyeltä eikä loppuviikkokaan kummemmin ahista. Jos samanlainen viikko ois ollut (ja olikin) pimeään aikaan niin olin ihan älyttömän väsynyt koko ajan. Voi aurinko, älä mene enää piiloon ennen syksyä!

4

Tää kuva on vaan pakko lisätä, sillä toi Remin ilme kertoo kaiken, mitä se on mieltä kuvien ottamisesta.. Remillä oli itseasiassa samanlainen ilme yhdessä toisessakin kuvassa, joka löytyy tästä postauksesta. Miten tympääntynyt koira voikaan olla, haha. 

Voisin laittaa tietokoneen kiinni ja siirtyä lukemaan Cosmoa parvekkeelle vielä ennen töihin suuntaamista. Huomasitteko muuten tapahtumakutsun, jonka jaoin blogin facebook-sivuilla? ;) Ihanaa kesäpäivää kaikille! 

ps. Vielä on vähän aikaa osallistua arvontaan tässä postauksessa!

6 kommenttia:

 1. Nauratti kun sanoin ton että käytätte varmaan puolet ajasta kotona siihen että puhutte mitä Remi varmaan ajattelee, me harrastetaan miehen kanssa meinaan ihan samaa :D Meillä siis 1,5v labbispoika! On se hassua miten suuri osa vapaa-ajasta menee vaan koiralle lässyttämiseen ja sen ajatusmaailman pohtimiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, oot ihan oikeessa! :D koiralle lässyttäminen on parasta ja just se kun miettii, mitä kaikkea sen mielessä liikkuu ;D

   Poista
 2. Hahah ihania kuvia!!=D Ja jotenkin niin kiva ku julkaiset myös (liekkö ensimmäistä kertaa) tällaisia vähän erilaisempia kuvia. Tarkoitan tuolla sitä että et ole laittanut itseäsi just tiptop kuntoon vaan olet tuollaiset rennot lenkkivaatteet päällä! Ihanaa myös nähdä tällaisia kuvia täällä:) Ja joo ehdottomasti Remin haastattelua tulemaan!!:D ois ainaki vähän erilaisempaa luettavaa sellainen, eli kyllä kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, et tykkäät! :) Näissä ei tosiaan oo ees meikkiä (ehkä kulmaväriä?) ja ihan rento lenkki oli tarkotus tehä niin ei jaksanu laittautua. :) Jee, pitää varata haastatteluaika tolta kiireiseltä vahtikoiralta. ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia! :) Hyvä kun ensin katsoin vain noita kuvia enkä lukenut tätä postausta, niin ehdin jo miettiä että onpas kumma kun tuolla ulkona ei näytä tuon vihreämmältä, mutta sitten kun luin tuon postauksen niin se selittikin asian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo se näyttää hämäävältä! :D Kiitos Henna! :)

   Poista