keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Through my phone

2

Edellisesti puhelinkuva -postauksesta onkin jo aikaa, sillä en vaan yksinkertaisesti oo kauheesti päivitellyt instagramia! Tiiättekö, mä oon tehnyt siitä itelleni varmaan liian vaikeeta, sillä haluun, että kuvat sopii yhteen ja feedi näyttää siistiltä ja freshiltä. Onneks mulla on nyt myös blogin fb-sivu, jonne voin päivitellä myös niitä kuvia, jotka ei sovi täydellisesti mun instagram feediin tai oo muuten vaan instamatskua. Kaikesta saa näköjään tehtyä vaikeeta haha!

1

Maanantaina katoin töissä uusimmat työvuorolistat ja mun piti ihan kahteen kertaan tarkistaa näinkö oikein, sillä se, että niissä luki 1.6. tuntui niin oudolta. Siis kohta on jo kesäkuu!! Toukokuu on ollut jo ihan kesää pari viime vuotta, mut tänä vuonna tuntuu, et kesään on vielä pitkä matka, mutta eihän siihen oo! Mulla oli ihan samanlaiset fiilikset viime syksynä, kun en ollut vielä yhtään valmis siihen syksyn tuloon. Oon ihan täysin kesäihminen ja ootan tyyliin kesän tuloa jo yleensä helmikuussa, mut tänä vuonna viikot menee vaan sellasella vauhdilla ohi, että en pysty käsittämään, et kesä ois kohta. Apua, tulee paineet, kun ei oo vieläkään mitään kesäsuunnitelmia!

3

Mulle iski myös pieni ikäkriisi vähän aikaa sit. Se, että täyttää 23 kohta on jo tarpeeks pahan kuulosta, mut sen tajuaminen, että lakkiaisistakin on jo neljä vuotta, on ihan kauheeta. :D Oon myös tehnyt mun nykyistä työtä neljä vuotta ja kirjottanut tätä blogia saman verran. Ens kuussa me juhlitaan myös Nikon kanssa jo meidän seitsemättä vuosipäivää ja Remi ei todellakaan oo enää pentu vaan 2,5 vuotias, vaikka vielä sen pönttöilyt laittaa sen piikkiin, että se on niin nuori. Sit kun tähän päälle satun muistamaan sen, että mun pitäis valmistua ammattikorkeakoulusta ens jouluna ja päästä vissiin jonkinlaiseen "uraputkeen" sen jälkeen, niin apua! Millon musta tuli näin vanha?

5

Oon myös miettinyt tätä blogia. Täähän on ihan selvästi lifestyle-blogi, mutta sellasia puhtaita lifestyle-postauksia tulee nykyään harmittavan harvoin. Osasyy on varmasti se, että tää nykyinen asunto ei oo niin valoisa, kun edellinen, mutta joku muukin syy tähän on. Ennen oli niin paljon helpompi ottaa kuvia arjesta ja kertoa omia ajatuksia ja nykyään on helppo höpötellä paljon pinnallisemmista asioista. En oo mitenkään tarkoituksenmukaisesti rajannut blogia suppeammaksi kuin ennen, mut mun arki on ollut viimeiset pari vuotta älyttömän kiireistä ja täynnä koulua ja töitä. Surullisen harvoin tulee nähtyä kavereita ja tehtyä kivoja juttuja yhdessä, mistä oli ennen niin mukava kirjoittaa ja kuvata. Tuntuu, että mun kaverit on nähnyt mua viime aikoina ihan liikaa meikittä ja väsyneenä hiukset nutturalla kotivaatteet päällä, sori kamut! Ennen otettiin ihan päivittäin yhteiskuvia kavereiden kanssa, ihan vaan siksi, että se oli kivaa ja sit niitä lisäiltiin IRC-galleriaan eikä niillä tarvinnut olla mitään sen erikoisempaa pointtia. Nykyään tulee olo, että tänään musta ei tarvii ottaa kuvia, koska ei oo mitään uutta päällä/hiukset on huonosti/mulla on huono naamapäivä. Otankin tavoitteeksi, et pidän jokaisen ystävän kaa tänä kesänä kuvaussessiot niinkun ennen vanhaan, ihan vaan omaksi iloksi (ja ehkä myös teidän iloksi)!

4

Että sellasia ajatuksia täällä suunnalla! Musta tuntuu, että mulla on ollut niin paljon tekemistä koko kevään, että nyt kun kiireet alkaa jo helpottaa, et silti osaa täysin rentoutua. Perjantaina mulla on tentti ja töitä ja sen jälkeen vapaa viikonloppu, joten tavoite viikonlopulle: rentoutuminen. Toivotaan, että noi säätkin alkais pikkuhiljaa paranemaan, jotta se kesäfiilis hiipis sieltä myös! 

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja hyviä ajatuksia, musta tää blogi on todella hyvä ja laadukas, vaikka et itse kokisi niin lifestyleblogiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, et oot tota mieltä! :) Kiitos paljon! Yritän pitää jatkossakin laadukkaana :>

   Poista
 2. Tällaista ajatuksenjuoksua on aina joskus mukava lukea :) Ja kuvat on kauniita niinkuin aina! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Musta on aina välillä kiva tehä tälläsiä niin pysytte kärryillä mitä täällä päässä tapahtuu :D kiitos! <3

   Poista
 3. Toi kuva on ihan paras, jossa taustalla (autossa taitaa olla) näkyy sun koira :) Ja koiruus näyttää hymyilevän. Hyvänmielen kuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Remi tykkää tunkea kuviin mukaan :D Kiitos! :)

   Poista