sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Casual

5 2

Mä oon kelloihmisiä ja oon aina ollut. Mun ekassa rannekellossa oli keltaiset hihnat ja sain sen muistaakseni ekalla luokalla, kun olin iso koululainen ja siitä lähtien mulla on ollut aina jokin kello ranteessa. Ennen käytin aina vain yhtä ja samaa kelloa joka asun kanssa, mut nyt mulla on ruusukultainen ja hopeinen, jotka vaihtuu muiden korujen mukaan. "Ongelmana" oli, että molemmat mun kellot on aika hienoja eikä istu välttämättä mun jokapäiväiseen arkilookkiin, joka usein koostuu mm. collegepaidasta tai muusta yhtä mukavasta vaatteesta. Sainkin yhteistyön kautta valita itselleni mieleisen kellon Daniel Wellingtonilta ja tiesin heti, että haluan jonkin kangasrannekkeisen, jota voin käyttää rennompien vaatteiden kanssa!

4 1

Eka mietin, että en halua tuota kelloa, joka kuvissa näkyy, sillä se on niin usealla bloggaajalla. Sit kun niitä kelloja selasin, niin pakko se oli vaan myöntää itselleen, että tykkäsin tuosta eniten, ihan sama vaikka kaikilla muillakin olis samanlainen! :D Mä tosiaan vietän aika rennoissa vaatteissa suurimman osan viikkoa ja kuvien kelloa onkin tullu käytettyä jo monesti. Pakko vielä se mainita, että toi kello on tosi mukava lämpimillä keleillä, sillä ranneke ei hiosta yhtään! Plus toi kellotaulu on tosi selkeä, joka on kiva töissä niin näkee minuutit tarkkaan. Heh, jos joku teistä innostui kans kyseisitä kelloista niin koodilla "SARA" saatte -15% alennusta tilatessanne Daniel Wellingtonilta! Koodi on voimassa kesäkuun loppuun asti.

3

Ihan hullua, että huomenna on kesäkuu! Kesäkuu on aina ollut mun lemppari, sillä silloin mulla on synttärit ja vietetään Nikon kanssa jo meidän seitsemättä vuosipäivää. Mulla on paljon kaikkia pieniä kivoja suunnitelmia kesän varalle enkä malta oottaa, mitä kaikkea kivaa kesä tuo tullessaan. Vaikka mua ei oo kauheesti näkynyt blogin puolella (ne on ne ainaiset kiireet, ehkä lepään sit eläkkeellä!) niin oon paljon selaillut mun viime kesän postauksia ja kuvia ja nostattanut omaa kesäfiilistäni. Viime aikoina on vaan tuntunut normaalia enemmän siltä, että oon halunnut pitää koneen kiinni ja kännykän pois ulottuvilta ja olla vaan. Tänään sit innostuinkin ja otin heti parin postauksen kuvat kerralla!

Ei mulla muuta, toivotaan, että kesäkuusta tulee super lämmin! 

2 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä upea kello :D Onneksi sain myytyä oman Wellingtonini pois blogikirppiksellä, en sitä käyttänyt kuin kerran. Taulu oli tumman sininen ja mulle aivan liian synkkä, tuollaiseen valkotaululliseen on niin paljon helpompi yhdistellä eri rannekeita jne. Kellot on kyllä ihan mahtavia, mulla on taas meneillään kausi jolloin en pidä ranteissa mitään vaan sormukset ja kaulakorut on mulle se juttu. Ehkä sitten joskus :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ymmärrän et oli liian synkkä! En osais varmaan ite käyttää myöskään sellasta :D mullakin oli viime kesänä sormuskausi, pitäiskin kaivaa ne taas esille! :)

   Poista