maanantai 11. toukokuuta 2015

Kosmetiikkasuosikkeja

Mulla ei ihan kauheesti oo ollut kosmetiikkapostauksia, mut viimeks, kun esittelin mun suosikkeja, moni tuntui tykkäävän! Muutama kosmetiikkasuosikki esittelyssä siis tälläkin kertaa.
 3

Schwarzkopf Gliss -hiusöljy on mulla ollut käytössä jo hetken aikaa ja heti tän käytön aloittamisen jälkeen kampaaja huomas eron mun hiuksissa. Levitän tätä siis aina hiustenpesun jälkeen kosteisiin latvoihin ja tää tekee hiuksista tosi pehmeät ja saa latvat näyttämään huomattavasti hyväkuntoisimmilta. Huonoa tässä on taas se, että jos haluaa kihartaa hiukset niin tää saattaa vähän hankaloittaa latvojen kihartumista, jos hiuksien pesty ja kuivattu just ennen kihartamisen aloittamista.  Eli ei kiireisiin aamuihin, kun haluaa kihartaa hiukset, mutta ei haittaa jos levittää vaikka aamulla ja kihartaa hiukset iltapäivästä. Muuten ihan huipputuote!

2

Yves Rocherin* päivettävä kasvovoide on aika uus tuttavuus mulla, mutta jäi heti käyttöön! Talven jäljeltä mun kasvot on tosi kalpeat ja jos mulla ei oo meikkiä niin esim. äiti aina kysyy, et oonko kipeä eli jostain oli vähän väriä saatava kasvoihin. :D Ninni on suositellu mulle tätä jo vähän aikaa, mut sain vähän aikaa sit vasta aikaiseks ostaa kyseisen tuotteen. Tää tosiaankin päivettää kasvoja eikä levittäessä tarvii olla niin huolellinen kuin itseruskettavan kanssa. Laitan voidetta lähes joka ilta tavallisen kasvovoiteen sijasta ja parin päivän jälkeen alkaa kasvoissa näkymään vähän jo väriä! Eikä tarvii pelätä, et kasvoista tulis oranssit! Tätä levittäessä ei kannata kuitenkaan kauheen paksua kerrosta läntätä ihan hiusrajaan, nimittäin siihen saattaa jäädä pieni läntti näkyviin, mulle kävi nimittäin näin! Onneks se ei näkynyt juuri mihinkään, näytti jossain valossa varjolta tai sellaselta.

1

Baby lipsin electro -huulirasvat. Mulla on ollut jo pitkään käytössä Baby lipsin perus vaaleanpunainen huulirasva, josta oon tykännyt kovasti, sillä siitä tulee kivasti väriä huuliin. Innostuin viime kauppareissulla nappaamaan myös kaksi uutta sävyä mukaan ja vitsi, löysin ihan mahtavan huulipunan korvikkeen! Oranssi ei ihan hirveesti näy huulista, lähinnä sävyttää niitä (ostin, että voin "kosteuttaa" mun luottohuulipunaa, joka on oranssi), mutta toi pinkki.. Ihan kun ois huulipunaa, kuten tän postauksen kuvista näkee! Mulla on ollut tota nyt varmaan joka päivä huulilla, oon ihan rakastunut!

1

We care icon luomiväripaletti on kans aika uusi ostos, joka lähti mukaan myös Ninnin suosittelemana. Oon ennen käyttänyt lähinnä vain H&M:n kulmakynää, sillä se sopi hyvin mun vaaleampiin hiuksiin, mutta kun hiukset ovat nyt tummemmat, niin haluan, että myös kulmat ovat! Oon tykännyt tästä paletista ihan älyttömästi ja toi keskimmäinen väri on just eikä melkein passeli mulle ja lopuksi lisään tuota vaaleaa sävyä kulmakarvan alle korkeimpaan kohtaan. Mukana tullut sivellin on myös tosi kätevä, vaikka ostinkin reissulta tuon kaveriksi vähän paksummanm kulmakarvasiveltimen. Tykkään, kun tällä tehtyinä kulmista tulee paljon luonnollisemman näköiset, kuin kulmakynällä väritetyistä!

Löysittekö uusia suosikkeja? Entä mitä ootte mieltä tälläsistä kosmetiikkapostauksista, tykkäättekö? :)
*mainoslinkki

18 kommenttia:

  1. Tuo samainen hiusöljy löytyy täältäkin ! Ja on kyllä pitänyt latvat paremmassa kuosissa, varsinki ku mulla muutenki kuivat ja karheat hiukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä! Ennen mun latvat sillein "ratisi" kun niitä näpräs ja ei enää jee! :D

      Poista
  2. Minultakin löytyy tuo sama hiusöljy ja olen ollut siihen kyllä tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  3. Hei saakohan tota hiusöljyä ja kasvovoidetta esim vaikka sokokselta? :) kiva kun vinkkasit näist tuotteista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusöljy on Sokokselta eli joo, mut yves rocherin tuotteita saa vaan niiden omista liikkeistä tai niiden verkkokaupasta! Kiva, et tykkäsit! :)

      Poista
    2. Okei kiitos kiitos nopeasta vastauksesta! :) pakko mennä toi öljy tänään jo ostamaan x)

      Poista
    3. Kannattaa ehdottomasti kun kohta aurinko kuivattaa hiuksia entisestään :)

      Poista
  4. Tuolla Helsingissä lauantaina käydessä eksyin kaverin kanssa Anttilaan ja ostettiin itsellemme pari kappaletta noita electro-huulirasvoja enkä oo varma mitä mieltä niistä olen. Ostin itselleni tuon violetin ja tuohan se huulille sävyä kyllä, mutta ei se kosteuta nimeksikään! Tosin niin on aikaisempienkin värillisten Baby Lipsien kanssa käynyt eikä tämä tullut mulle yllätyksenä. Dr. Resqueta en ole vielä kokeillut, mutta pakko kai nekin on testata :) Näihin en syty, vaikka niitä marraskuussa jo Lontoossa näin. Not my cup of tea ;)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh aijaa :o mä en oo kyllä huomannut et ne ei kosteuttais mut en oo sitä niin tarkkaillutkaan vaan miettiny et siitä tulee vaan väriä :'D eli käytän huulipunan korvikkeena jollon ne taas tuntuu superkosteuttavilta sillä huulipunat on yleensä "kuivia" :D mut totta, ehkä pelkkänä huulirasvana ei mitään parhaita!

      Poista
  5. Mulla on kanssa tuo sama We Care Iconin paletti :) Tykkään siitä kyllä kovasti! Baby Lipseistä itsekin tykkään just huulipunan korvikkeena, punat on välistä liian kuivattavia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, et säkin oot tykännyt! :) Joo, ja sit jos se huulipuna liian kuivaa niin se menee rumasti huulilla :s Toi pysyy nättinä vaikkakin ei kestä huulilla niin pitkään :)

      Poista
  6. Oon kyllä pahasti myöhässä, mutta toivottavasti huomaat! :-D mistä tuo paletti on peräisin? :-)

    VastaaPoista
  7. Moi Sara! :) Tein hetki sitten blogin, ja Lauraltakin kyselin vähän neuvoja tai lähinnä siis tekniikka juttuja :D Mut laitan ehkä sulle sähköpostiin viestiä siitä, jos osaisit vähän auttaa.. :D

    Baby lipsit on ihania!!<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva juttu! :) joo autan ehdottomastin jos vaan osaan :D aina saa laittaa viestiä ja saa laittaa myös fbssä :)

      Poista