torstai 14. toukokuuta 2015

Kesäsääret, yes please

IMG_7499 (1)

Muutama viikko takaperin vierailin Indiedaysin järjestämässä inspiration dayssa ja siellä sain kutsun lähteä mukaan Indiedaysin ja rfsu:n, sekä Carmexin blogikamppanjaan. Sain mukaani tuotekassin, jossa olleista tuotteista aattelin esitellä teille nyt mun lempparit! Kuten ekasta kuvasta voi ehkä päätellä, kuvan tuotteilla on mahdollista saada sileät ja kauniit jalat tulevaa kesää ajatellen (harmi, ettei aurinko ja rusketus tullut kaupanpäälle)

IMG_7580

Tunnustan, en koskaan käytä mitään vaahtoa sheivatessa! Musta se on vaan niin ärsyttävää, kun se vaahto tukkii sheiverin plus se ei vaan pysy märillä jaloilla. Testasin vähän skeptisesti tätä rfsu:n Easy shavin':ia, kun aattelin sen käyttäytyvän samalla tavalla, mutta väärässä olin! Geeli on läpinäkyvää eikä valu kosteilta jaloilta pois. Helpotti huomattavasti sheivausta ja jää ehdottomasti käyttöön! Nää kaikki tuotteet soveltuu tosiaan jalkojen lisäksi myös bikinirajoille ja kainaloille.

IMG_7586

Nää pienemmät purkit on tarkoitettu iholle sheivauksen jälkeen ja tää harmaa purkki viilentää ihoa mukavasti ja vähentää ihoärsytystä (eli ehkäsee punaisia pisteitä!). Plussaa myös, et tää imeytyi ihan älyttömän nopeesti iholle, joten pystyin melkein heti levittämään päälle tavallista rasvaa, sillä mulla on tosi kuiva iho. Jalat näytti heti sheivauksen jälkeen edustuskuntoisilta!

IMG_7598

Vihreä purkki taas ehkäisee sisäänpäinkasvaneita karvoja, joita mulle herkästi tulee kainaloihin. Ohjeissa lukee, että tuotetta tulee käyttää säännöllisesti sheivauksen jälkeen, mutta mä huomasin eron jo heti ekan käytön jälkeen! Iho oli paaaljon sileämpi eikä yhtään niin ärtynyt kuin yleensä. Toivotaan, että säännöllisesti käytettynä tää ehkäisis ne sisäänpäinkasvaneet ihokarvat kokonaan. Lisätietoa kaikista näistä tuotteista voi lukea täältä. Suosittelin näitä tuotteita jo Lauralle vähän aikaa sit ja nyt voin suositella näitä myös teille lämpimästi!

IMG_6206

Paketissa oli myös Carmexin huulirasva, jota en ollut koskaan ennen testannut, vaikka miljoonia mainoksia oon kyseisestä tuotteesta nähnyt. Aattelin tän olevan ihan perushuulirasva, mutta täähän tuntui viileältä huulilla ja teki niistä heti tosi pehmeät! Voin niin kuvitella, miten hyvin tää toimii talvella pakkasella, joten taidan säästää tän myöhemmälle käytölle. 

Oliko entuudestaan tuttuja tuotteita tai meneekö nyt testaukseen tän postauksen jälkeen? ;)

22 kommenttia:

  1. Tuo easy shavin' oli itselle jo ennestään tuttu vakkarituote, mutta nuo kaks muuta oliki uusia juttuja, mutta pakko kyllä ens kerralla metsästää nuo itellekki, kerta sun kokemus oli niistä positiivinen! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäät varmasti myös noista, yllätyin niin positiivisesti! :)

      Poista
  2. Noi sheivaustuotteet menee tasan testiin! Vihaan kanssa normi vaahtoja kun ne valuu ja tukkii ja on ärsyttäviä kaikin puolin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :D Kyllä toi geelikin jää siihen terään mut ei läheskään niin ärsyttävästi kun se vaahto :D

      Poista
  3. Noita kyllä pitää testata, kuulostavat mielettömän hyville!:) aiemmin näistä en olekkaan kuullut joten kiva tälläinen tietopaketti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että oli hyötyä! Mullekin oli ihan entuudestaan tuntemattomia niin kiva oli päästä testaamaan :)

      Poista
  4. itseltäni löytyy myös kaikki kolme kappaletta ja oon ollu tosi tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli en selvästikään uskonut mihinkään lumevaikutukseen heh! :D

      Poista
  5. Tää oli hyödyllinen postaus! Pitää itsekin laittaa ostoslistalle nämä! Mulla nimittäin kanssa samoja ongelmia ja kaikki aiemmin testaamat vaahdot ovat olleet käytännössä niiiiiiin surkeita, että tukkiessaan terän tekisi mieli aina heittää koko puteli seinään. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, parasta, kun joku oikeesti saa tälläsistä vinkkiä! :) Tiedän tunteen.. :'D

      Poista
  6. Itse olen käyttänyt noita tuotteita jo pari vuotta ja olen ollut tosi tyytyväinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla, et oot ollut jo noin pitkään tyytyväinen niihin! :) Mahtavaa!

      Poista
  7. Vähän randomimpaa kysymystä... Nimittäin sheivaaksä sun käsiä? :-D tai sheivaisitko jos sulla olis oikeesti tosi pitkät ja tummat karvat käsissä? Nimim. Omistan ite sellaset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ehkä kahesti elämässäni sheivannut mut en oo sit sen enempää jaksanu :D jos ne häiritsee itteään niin kyllähän ne voi ajaa pois! Tai ehkä kannattaa kokeilla vahaamista koska jos ne on tosi tummat niin ne on vähän paksummatkin jollon sänki voi olla ikävän piikikäs :/ mut tosiaan jos ne häiritsee sua niin kannattaa ne sit poistaa, pienellä jutulla saa itselle paremman mielen! :)

      Poista
  8. Jes kiitti tästä postauksesta! Pakko testata tuota sheivaus geeliä, yleensä kun niiden vaahtojen kanssa menee vain järki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, ihana jos näistä on jollekin hyötyä! :)

      Poista
  9. Olet ihana nuori nainen! Munkin pitäisi alkaa kesäkuntoon tän sheivauksen suhteen laittautua, ja varpaankynnet myös !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Ainakin säiden puolesta tässähän on vielä aikaa! :D

      Poista
  10. Toi carmex huulirasva on kyl ihan huippu! Kun ensimmäisen kerran kokeilin niin ei paluuta entisiin huulirasvoihin ollut haha ;D

    VastaaPoista
  11. Pakko kommentoida, että selasin tämän postauksen vaan nopeasti ohi, kunnes mun huomion kiinnitti noi aivan upeat kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi oli kyllä mun lemppari geelikynnet vähään aikaan! :)

      Poista