sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Focus

3 f2

Oonkin tässä jo vähän aikaa ootellut, millon mun ruusukulta-kausi loppuu ja vissiin sen aika ois nyt! Eivaan, ruusukulta iskee kyllä vieläkin, mutta uuden Timanttisilta saadun kellon myötä, oon muistanut myös hopean olemassaolon. Se näyttää jotenkin niin raikkaalta asusteissa! Plus se sopii värikkäisiin vaatteisiin, kuten kuvissa näkyvään kimonoon, paremmin kuin ruusu- tai keltakulta. Mulla on pakko olla joka päivä kello ranteessa, sillä en vaan osais olla ilman. Usein sitä tulee vaan katsottua ilman, että tajuaa paljon kello on, se on vaan sellanen tapa.

1

Näissä kuvissa on muutakin uutta, nimittäin hiukset ja kimono! Pyysin teiltä apua hiuskriisissä vähän aikaa sitten ja yhdessä kampaajan kanssa päädyttiin siihen, että yleisilmeestä tehdään hieman tummempi madaltamalla tota tumman tyven rajaa ja lisättiin myös muualle hiuksiin tummia raitoja. Vaaleathan nää vieläkin on, mutta ystävät ja Niko huomas heti, että tummemmalta näyttää. Latvoja leikattiin myös aika reippaasti ja ei voi muuta sanoa, kuin tykkään!

8 f1

Kimonon ostin jo jokin aika sit, mutta se on päässyt vasta tällä viikolla ensimmäistä kertaa päälle, kiitos tämän uuden Focus -kellon. Ihastuin tuohon kimonoon heti ensisilmäyksellä, mut sit kotona en tiennytkään, että mihin sen yhdistäisi. Kun testasin kelloa ensimmäistä kertaa niin halusin yhdistää siihen jotain tosi värikästä ja kappas, kimonolle löytyi kaveri. :D Viime kevään luottovaate oli muutama postaus sitten nähty värikäs bombertyylinen "takki", tänä keväänä se taitaa olla kimono yhdistyttynä hopeaan!

Käytättekö eniten hopeisia, kultaisia vai ruusukultaisia koruja? Entä iskeekö kimonot teihin? :)

24 kommenttia:

  1. Olet kyllä niin Super freesi aina! :)

    VastaaPoista
  2. Hei mistä tää ihana kimono on? Kovasti oon ettiny oikeanlaista kimonoa, mut viel ei oo tärpänny. Josko se vois olla tää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on Cubuksesta! :) Just noita samoja ei taida enää olla oikein missään mut siellä on kaks erilaista kimonoa myös! :)

      Poista
  3. Tosi hyvännäköset hiukset! :)
    Missä käyt kampaajalla? Itellä ois hyvä paikka hakusessa Jyväskylästä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään paljon! :) Käyn hiusparkissa Saaralla, se on siinä matkakeskusta vastapäätä :)

      Poista
  4. Aivan ihana kimono ja kello :). Tuo kimono on kuin tehty kesään! :)

    VastaaPoista
  5. Mä olin pitkään vannoutunu hopean käyttäjä, mutta nyt vuoden aikana oon alkanu lämpeemään myös kullalle! Hopeaa mulla on kuitenkin vieläkin suurinosa koruista ja se on aina varma valinta, joka sopii mun mielestä kaikkeen. Ruusukultaan mä en oo vielä hurahtanu, enkä kyllä nääkään sitä itelläni lähi vuosina, vaikka se näyttiä onkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta, mä käytin pelkkää hopeeta tyyliin koko yläasteen ja lukion.. Niin se mieli vaan avartuu pikkuhiljaa ;D

      Poista
  6. Ihanat noi kaikki, hiukset, kello ja kimono! <3 Ja täydellinen topin sävy kimonoon! ;)

    VastaaPoista
  7. Mä käytän ehdottomasti eniten hopeeta :) Tosi nätti toi kello! Ja wau ihanat uudet hiukset <3

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hopea on kyllä ihanan "raikasta" :) Kiitos, kiva et säkin tykkäät! <3

      Poista
  8. Hei! Haukkuuko remi paljon yksin ollessaan? Meillä harkinnassa saman rotuinen, mutta räksytys mietityttää:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm joo ja ei. Ennen haukkui tyyliin vartin sen jälkeen kun oltiin lähdetty (kuvattiin salaa), mut harvemmin enää, kun aloitettiin vähän niinkuin alusta se yksinjäämisen harjoittelu. :) Koulutuksella musta mittelit saa sopeutettua kans erinomaisesti kerrostaloasuntoon!

      Poista
    2. Täytyy Remin kasvattajana vinkata sen verran, että kasvattejani asuu kaikissa asumismuodoissa. Turhan haukkumiseen puutun itsekkin jo alle luovutusikäisten kanssa ja samaa toivon kodinkin tekevän heti kun pentu kotiutuu. Toki toisten mielestä haukkuminen on pikkupennulla niin söpöä, että eivät kiellä.. Täysin hiljaista mittelistä ei saa, mutta koulutuksella pystyy vaikuttamaan paljon. Meillä pikkuiset saa haukkua vieraat/ovikellon jos emäkin sen tekee ja "näyttää mallia" mutta kaikki turhan haukkuminen, vaikka ulkona likkuville ihmisille on kiellettyjen listalla, myös siltä emältä :D

      Poista
    3. Toivottavasti näistä on apua! :) Kiitos Susanna. :)

      Poista
  9. voih miksei Laura enää bloggaa! harmittaa kun Laura on niin kaunis ja hyvä kuvaamaan. ihana kuitenkin nähdä teitä yhdessä sun blogissa usein. terkkuja Lauralle että hänen blogiaan kaivataan!! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa seurata Lauraa Instagramissa ! :) nimimerkki löytyy merkattuna esim kahesta mun ekasta kuvasta. ;)

      Poista
  10. Olisit vielä kauniimpi jos hymyilisit "nornaalisti" suupielet ylöspäin etkä mutristaisi huulia aina alaspäin:) Älä ota loukkauksena, kaunis olet joka tapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm no toi on mun normaalihymy tai ns sellanen pieni hymy enkä mitenkään mutrista suuta tietoisesti :) kiitos!

      Poista
  11. Hopeasta tykkään kans eniten, löysin kans eilen timanttisilta hopeanvärisen focus kellon, se on ihana <3

    VastaaPoista