sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Christmas outfit

joulu2 joulu1 joulu3

Vielä muutama kuva mun jouluasusta. Meillä on aina ollut tapana pukeutua vähän juhlavammin jouluksi ja sinänsä yllänäkyvää asua voisin pitää ihan arkenakin, mutta huulipunalla ja kiharoilla sai tähänkin vähän jotain "hienompaa". Olin jo vähän aikaa etsinyt jotain kivaa ruutupaitaa ja halusin nimenomaan valkoisen, jossa on sit ruudut jollain muulla värillä ja vihdoin ja viimein löysin just ennen joulua Gina tricotista sellaisen. Toi oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä! Pukeudutteko tekin jouluisin vähän paremmin vai ihan rentoihin kotivaatteisiin? :)

Huh, tulin just töistä ja pitäis mennä pikkuhiljaa suihkun kautta nukkumaan, jotta huomenna herätys ennen aamuvuoroa ei ois niin paha. Mulla on pitkästä aikaa viiden päivän työputki ja sit alkaa ansaittu talviloma, kun ei oo töitä eikä koulua! Uus vuos lähestyy myös kovaa vauhtia ja pitäis varmaan alkaa kasaamaan koostepostauksia tästä vuodesta. Tykkäättekö te lukea sellasia? Ite ainakin tykkään ja sen tekeminen on musta jotenkin hyvä lopetus vuodelle. Mutta nyt enempää höpisemättä sinne suihkuun, öitä ihanat!

20 kommenttia:

  1. ite pukeudun hieman arjesta poikkeavasti joulusin, tänävuonna päältä löytyi hame ja neule! :-) Ja ihana asu! paljonko tuo paita maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mäkin oisin halunnut laittaa jonkun hameen, mutta tuntuu, että kaikki hameet leventää mua ihan liikaa entisestään... :D Kiitos, mäkin viihdyin hyvin! Apua, en nyt muista tarkalleen, oisko ollut 19,95 kun en saanut sitä leimaa eli alle 25 euroa? :D

      Poista
  2. Oot sä kyllä niin upea, vautsi ♥ Me kans pukeutudaan jouluna hienommin ja silloin tulee yleensä kans kiharettua hiuksia yms. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, itsekin oot aina niin nättinä sun asukuvissa! :) ♥ Musta on kiva, et jouluks laittaudutaan, sillä onhan se kuitenkin juhla :)

      Poista
  3. Ihana asu, vaikkakin hyvin yksinkertainen :) toi paita on tosi kiva!

    tykkään kyllä lukea postauksia joissa kasataan vuosi yhteen jollainlailla! Itsekin pitäis alkaa huomenna sellaista kasaamaan, en vaan vielä oo ihan varma että millaisen tekisin. :) Kaikkina kuukausina kun ei tapahtunut mitään "suurta" niin en viitsi jokaisesta kuusta erikseen kirjoitella... ehkä... Hmm saas nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Enni! :) Mä aattelin tehä ton postauksen niin, että joka kuukaudesta kuvia ja pari lausetta vähän kuukauden yleisfiiliksestä jne. Kiva nähdä, millaseen postaukseen sä päädyt! :)

      Poista
  4. Tosi ihana asu ja oot sä vaan kyllä kaunis! :) Mäkin pukeudun vähän paremmin jouluruokailuun yms, mutta en kuitenkaan superjuhlavasti. Ja aattoilta sekä seuraavat joulupäivät meneekin sitten yleensä tooosi rennossa vaatetuksessa :D

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana! Jep, mekin vaihettiin kyllä jo joulupäivänä kesken päivää vähän rennompiin vaatteisiin! Maha alko olemaan jo niin täynnä jouluruokaa ja suklaata et kotivaatteet houkutteli enemmän ;)

      Poista
  5. Ooh, mikä paita! Pitääkin ehkä käydä kurkkimassa, jos löytyisi itsellekin samanmoinen. ;) Meilläkin jouluna tapana hieman panostaa asuihin, mutta joulupöydästä noustuani kävin kyllä vetämässä päälleni mahdollisimman joustavat kuteet. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosta! Uskoisin, et niitä vielä on, kun ne oli just tullu, kun sen bongasin. ;) Haha, uskon! Itekin oli pakko mennä makaamaan sohvalle ruuan jälkeen, vaikka oli ihan joustavat housut jalassa... :D

      Poista
  6. Jouluna meillä pukeudutaan kukin tyylillään, yleensä ihan niinkuin arkenakin. Itse tosin laitoin hiukan huulipunaa ja enemmän silmämeikkiä, mutta muuten mennään aika normilinjalla. Tuo paita on todella kaunis, yleensä en ruutupaidoille syty mutta tämä sai mut miettimään että pitäisikö käydä itsekin hiukan samanmoista tsiikailemassa!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei meilläkään kukaan pakota laittautumaan mitenkään, se on vaan tapa! :) Kiitos, mustakin tää on kivasti erilainen ja ei oo sellasta flanellia vaan ihan "tavallista" kangasta! :)

      Poista
  7. Oot niin kaunis ja mukavan oloinen ihminen! Koostepostaus vuodesta kuulostaa hyvältä, semmoset on aina mielenkiintosia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi, kiitos! Ihana kuulla, et blogin kautta saa sellasen kuvan. :) Täytyy tänään illalla alkaa tutkimaan alkuvuoden kuvia koneelta. ;)

      Poista
  8. Ihana paita ja muutenki tosi kivat ja valoisat kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva, et tykkäät! Ihana kyllä, että ulkona on lunta, sillä se tuo niin paljon enemmän valoa. :)

      Poista
  9. Haha kuulostaa ehkä tyhmältä, mutta sulla on vaan niin sievät kasvonpiirteet! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihana! :D Kiitos Anni! Piristit mun työpäivää :)

      Poista