lauantai 20. joulukuuta 2014

Huulimalliksi Cosmopolitaniin?

lips3 lips2

Ootteko jo kuullut Labellon uudesta kisasta, jossa Labello etsii yhdessä Cosmopolitanin kanssa vuoden huulimallia? Jos et, niin nyt tarkkana! Kilpailuun voi osallistua ottamalla yksin tai yhdessä kaverin kanssa selfien, lataamalla sen Instagramiin tai Facebookiin ja tägäämällä sen #ModelLipsFi. Kilpailuaikaa on joulukuun loppuun eli 31.12. asti ja pääpalkintona kisassa on studiokuvaus ammattikuvaajan ja stylistin kanssa tammikuussa 2015. Lisäksi voittaja pääsee malliksi helmikuun Cosmopolitanin kaksi sivuiseen huultenhoitoa käsittelevään juttuun. Tässä kilpailussa ei todellakaan tarvitse olla ammattimalli vaan osallistua voi jokainen kauniin hymyn omaava!

lips

Sain lisäksi muutaman huultenhoitovinkin Labellolta ja haluan jakaa ne nyt myös teidän kanssa! Oon tainnut jo pariinkin otteeseen mainita täällä blogin puolella, että oon aikamoinen huulirasva-addikti.. Multa löytyy monia eri huulirasvoja laukusta, ympäri asuntoa ja yöpöydän laatikosta. Oon kuitenkin saanut huomata, että pelkkä huulten rasvaaminen ei riitä, mutta näiden vinkkien avulla saa huulet pysymään kauniina myös pakkasilla:

 1. Juo vettä vähintään 1-1,5 litraa päivittäin, sillä vesi kosteuttaa huulia, niinkuin myös ihoa, sisältäpäin.
2. Älä nuole huulia, sillä sylki vain pahentaa rohtuneita huulia.
3. Myös huulet tulisi suojata auringolta muun ihon tapaan käyttämällä suojakertoimia sisältävää huulirasvaa.
4. Huulia kannattaa kuoria muun ihon tapaan säännöllisesti. Tähän hommaan sopii esimerkiksi pehmeä hammasharja.
5. Erityisesti talvella huulia kannattaa helliä ravitsevalla voiteella ja yöksi voi levittää vieläkin hoitavampaa voidetta.

lips4

Yllänäkyvien vinkkien voimalla nyt nappailemaan selfieitä hyvinhoidetuista huulista ja kauniista hymyistä ja tägäämällä ne #ModelLipsFi. Mä ainakin osallistun, osallistukaa tekin! Punatut huulet on mulla ihan must jouluna, kuinka moni muu aikoo laittaa jotain huulipunaa tai -kiiltoa joulun kunniaks? :)

8 kommenttia:

 1. Oi miten ihanat punahuulet sulla :) ihanat ♥ täytyypäs nyt sun inspiroimana kyllä käydä hakemassa jotain punaista huuliin jouluksi, näyttää niin kivalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään tosta huulipunalla kyllä tosi paljon! :) Kannattaa ehdottomasti, heti tulee paljon huolitellumpi olo

   Poista
 2. oot oikeesti maailman kaunein!!! <3

  VastaaPoista
 3. Olet jo voittanut skaban, ja kun ammattivalokuvaaja, toivottavasti, joskus vielä sut jossain vaihees elämääsi kohtaa, voitat taas. Niin olet kaunis, silmiesi kimmellys tähdenlennon ja hymysi valokaaren lailla meille Hyvää Joulua toivottaa.

  VastaaPoista