keskiviikko 17. joulukuuta 2014

What's in my bag

bag

Multa on pyydetty monia monia kertoja postausta siitä, mitä mun laukusta löytyy ja nyt vihdoin ois sellaisen postauksen aika! Eilen paistoi aurinko ihan liian pitkästä aikaa niin oli pakko ottaa jotain kuvia kerrankin, kun oli mahdollisuus kuvata luonnonvalossa. Aurinkoa siis lisää kiitos. Mut tosiaan, käytän päivittäin yllänäkyvä H&M:ltä alunperin ostettua laukkua. Mun ei tarvii oikeastaan koskaan kantaa mitään kirjoja mukana koulua varten, mut jotenkin se mun laukku vaan painaa aina. Laukku on tosiaan ollut kohta jo pari vuotta päivittäisessä käytössä ja siltä noi kahvat vähän näyttääkin. Ehkä jossain vaiheessa ois aika uuden laukun ostamiselle.

bag2

Mulle on tärkeää, että jokainen tavara on helposti saatavissa laukusta ja periaatteessa heti esillä. Mulla myös jotenkin aina kerääntyy kaikkia kuitteja ja muita pieniä turhia papereita laukun pohjalle ja ne on maailman ärsyttävimpiä, kun niitä ei jaksa koskaan käydä läpi ja heittää roskiin. Enhän ole ainoa, jolla on tällänen ongelma?

bag3

Nyt päästään sit siihen, että mitä mun laukusta löytyy. Toi keltainen Insjön sisälaukku onkin aika uus tuttavuus mulle, mutta jo lyhyen käytön jälkeen oon vakuuttunut sen toimivuudesta. Kuten jo aikasemmin sanoin, mulle on tärkeää, et kaikki tavarat on laukussa siistissä järjestyksessä ja toi sisälaukku pitää siitä kyllä huolen! Lisäksi oon monesti miettinyt, miten kiva ois, jos omistais useamman laukun ja vaihtelis niitä asun mukaan, mutta yleensä laukun vaihtamisen suurin "ongelma" on se, että kaikki tavarat täytyy siirtää laukusta toiseen. Nyt voisin siis siirtää vain ton sisälaukun ja aikaa siihen menee ehkä 2 min! Tonne mahtuu sisälle kaikki muutamaa juttua lukuunottamatta, mitä mun laukussa yleensä kannan. Jos joku teistä innostui kyseisestä sisälaukusta niin saatte koodilla SAUM1 ilmaisen toimituksen, kun tilaatte oman sisälaukun Insjöltä. Koodi on voimassa 17.12.-31.12.2014.

bag6

Laukussa mulla on mukana nykyään aina juomapullo! En ymmärrä, miten ennen pärjäsin ilman sitä, sillä nykyään juon suurinpiirtein pari pullollista vettä koulupäivän aikana. Suomen sääolosuhteiden takia multa löytyy usein myös sateenvarjo, vaikka tuntuu, että aina, kun sitä eniten tarviis, se on kotona. Laukusta löytyy luonnollisesti myös avaimet ja sit yks, mitä kannan aina mukana, on tollanen adidaksen kangaskassi. Se on vaan tosi kätevä, jos vaikka koulumatkalla käy kaupassa niin saa kannettua ostokset olkapäällä eikä tarvii ostaa muovikassia. Lisäksi koulussa viime vuonna mulla oli usein kunnon toppavaatteet päällä, kun kävelin kouluun niin tossa kassissa niitä oli helppo kantaa koulupäivän ajan.

bag4

Nää kaikki yllänäkyvät on mulla nykyään siis siinä sisälaukussa. Kalenteri on ihan ehdoton, sillä kaikkia koulujuttuja, työvuoroja ja blogijuttuja on ihan mahdoton yrittää muistaa ulkoa. Mulle on myös tosi tärkeää, että saan ihan konkreettisesti yliviivattua kalenterista jonkin deadlinen, kun tehtävä on palautettu, joten en pärjäis pelkällä kännykän kalenterilla. Laukusta löytyy myös lompakko, ihanan tuoksuinen käsirasva, mun pikkupussukka, hiuslakka ja purkkaa. Mun on pakko saada purkkaa aina, kun oon syönyt tai juonut jotain (lukuunottamatta vettä), joten multa löytyy aina purkkaa laukusta ja kotoa.

bag5

En ymmärrä, miten oon ennen pärjännyt ilman tota mun pussukkaa, sillä kaikki, mitä alemmassa kuvassa näkyy, lojui vaan laukun pohjalla. Nyt ne on kätevästi kaikki samassa paikassa! Tuolta pussukasta (monesko kerta, kuin kirjoitin sanan "pussukka") löytyy siis ponnari, hajuvesi, huulirasvoja ja -kiiltoja, peili ja lääkkeitä. Sinne pitäis ehkä lisätä vielä jotkin ihan pienet sakset ja lyhyt kynsiviila! Sit se ois kunnon survival kit haha.

Löytyykö teidän laukuista samoja juttuja? Ja mua kiinnostais, että jaksaako joku oikeasti vaihtaa laukkua aina asun mukaan! :D

12 kommenttia:

 1. Täällä yhdytään myös tuohon kuitti ongelmaan! Mulla vielä pahana tapana on kiireessä tyhjentää kaikki kuitit ja paperit laukusta ja kukkarosta pakastepussiin, joka jää lojumaan piiiiitkäksi aikaa jonnekin kaapin kätköihin.. :'D
  Kiitos ihanasta postauksesta! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä, pakastepussiin! :D voin kuvitella miten kiva sellasta on sit käydä läpi :D
   Kiva et tykkäsit postauksesta! :) <3

   Poista
 2. Missä ne sun lukemat blogit postaus oli?? en löydä sitä mistään. Olis suklaalevyki valmiina vieressä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2014/10/suosikkiblogini.html Tuolta löytyy :) Toivottavasti suklaata on vielä jäljellä ;)

   Poista
 3. Mulla on ihan sama juttu että ois kiva vaihdella laukkua usein, mutta oon koko lukukauden käyttäny vaan mun kånkenia enkä mitään muuta. Se on vaan niin kätevää kun kaikki tavarat on siellä jo valmiiks. Mutta toi sisälaukku kuulostaa kivalta idealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Miten jotku pystyy kiireisinä aamuina vaihtamaan sen laukun? :D

   Poista
 4. Mä kans kerään kaikki kuitit yms laukun pohjalle ja meinaa järki mennä! Olis ihana jos jaksais vaihtaa laukkua asun mukaan, mutta pitkän aikaan ollu käytössä perus musta laukku, joka toimii kaikkien kans :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, musta kyllä toimii aina, vaikka ois sellanen konjakin ruskea laukkukin ihana! ;)

   Poista
 5. Oi, onko sulla Mulberryn lompakko? Ihana!

  VastaaPoista
 6. Mistä tuo kalenteri on =) tai mikä firma sen on tehny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Cittarista! :) En valitettavasti tiedä firmaa, mut isoimmissa markeiteissa oon nähnyt noita :)

   Poista