perjantai 5. joulukuuta 2014

Ajatusvirtaa

1

Tässä kuvia siitä, kuinka mä rutistan loppuvuoden kouluhommia kasaan.. Jep, koulua ois vielä puoltoista viikkoa jäljellä ja motivaatio alkaa karata. Tiiättekö sen tunteen, kun hommia ois niin paljon, että et tiedä, mistä aloittaa ja päätät olla tekemättä mitään? Lupaan pyhittää koko sunnuntain koulutehtäville! Ja huomiset automatkat mun velipuolen tupareihin. Tänään mulla onkin töitä niin hyvä tekosyy pitää välipäivä opiskelusta. Laura sano, et meidän pitäis ottaa ilo irti tästä, sillä nää pari vikaa tenttiä on meidän vikat tentit ehkä ikinä tai ainakin pitkään aikaan. Ihan hullua aatella, et vuoden päästä mä valmistun aika varmasti! Enää harjottelu ja opinnäytetyö ja pari hassua kurssia. Mä muistan aina, et oisin 19 tai 20 niin ajatus siitä, et vuoden päästä mulla ois ammattikorkeakoulututkinto, on ihan vieras. Enhän mä voi olla vielä niin vanha ja aikuinen jo!

2

En ole koskaan pelännyt hammaslääkäriin menoa, koska mulle ei ole koskaan tehty siellä mitään, mikä sattuis. Maanantaina multa kuitenkin poistetaan kaksi viisaudenhammasta ja se jännittää ihan sikana. Tällasissa tilanteissa yritän aina muistuttaa itseäni, et oon ottanut kaks tatuointia ja kaks lävistystä eli kestänyt kipua (vaikka ei noi tatuoinnit sattunut, mutta ne jännitti paljon kans!) vapaaehtoisesti, joten kestän myös nyt. Inhoan muutenkin sitä itse jännittämistä. Jännitän aina ennen esiintymistä, vaikka oon pitänyt niin monta esitelmää elämäni aikana etten edes osaa laskea. Keskiviikkona meidän piti pitää parin minuutin "puhe" luokan edessä ilman mitään apupapereita. Pari minuuttia päästä keksitystä aiheesta, mutta se jännitti enemmän, kuin mikään muu esitys aikasemmin.    Jos pitäis sanoa, kelle on kateellinen, niin mä oon kateellinen ihmisille, jotka rakastaa esiintyä. No, hengissä siitä esityksestäkin selvittiin, joten ehkä mä oon hengissä vielä maanantain hammaslääkärin jälkeen! 

Tällaisia ajatuksia mun päässä tällä hetkellä. Mä suuntaan kohta sinne töihi, pitäähän ihmisten saada jääkaapit täyteen ruokaa, kun kaupat on kuitenkin yhden päivän kiinni. ;) Kivaa viikonloppua kaikille! 

22 kommenttia:

 1. tuttu tunne toi motivaation karkaaminen! iteki jo ootan innolla lomaa :D mua kiinnostais mihin oot menossa harjoitteluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteen vaatekauppaan, kerron varmaan sit harjoittelun alussa tarkemmin! :)

   Oispa jo loma!

   Poista
 2. Multa otettiin pari vuotta sitten Jyväskylässä viisurit pois. Jännitin aivan liikoja ja olin varma et kuolen leikkaukseen. Olin myös tyhjentänyt kalenterista koko viikon leikkauksesta "toipumiseen". Leikkaaminen tuntui vähän mutta revittävät hampaat ei tuntu ollenkaan. Mulla oli aivan ihana lääkäri ja otti mut ja jännityksen tosi hyvin huomioon :) leikkauksen jälkeen totesinkin lääkärille et minkä takia ihmiset pelottelee tästä leikkauksta kun ei ollut todellakaan mikään paha! :D ja ihan normaaleissa arjen menoissa olin jo seuraavana päivänä :) stemppiä kuitenkin, hyvin se menee!

  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vielä tiiä et leikataanko ne vai ei mut aika on suukirurgille eli vähän kuulostais siltä! Mut kiitos, huojensit vähän mun mieltä :)

   Poista
 3. kaunotar mitä opiskelet? :) ja en oo aatellu et oisit noin "vanha" vaan luulin et oot joku 19 haha

  VastaaPoista
 4. Mitä alaa opiskelet? :) muaki ihan hämmentää ku vasta alotin lukion ja nyt jo kohta loppuuki lukio ja toivottavasti pääsen amkiin opiskelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liiketaloutta! Joo, muistan miten nopeesti lukio vaan hujahti ohi ! Mitä oot astellut mennä opiskelemaan? :)

   Poista
 5. Mullaki motivaatio alkaa uhkaavasti hävitä jonnekin, vaikka vielä ois yks tentti+oppimispäiväkirja väsättävä ennen joululomaa... PS Rakastan lukee sun jouluaiheisia postauksia:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ois kaks tenttiä, oppimispäiväkirja ja portfolio... :D Kiitos, niitä on varmasti tulossa vielä monia ;)

   Poista
 6. Tuttu tunne, mutta koita jaksaa tsempata vielä niin sitten pääset nauttimaan rennolla ja hyvällä mielellä ansaitusta joululomasta! :) Hyi että, mulla on aikamoinen hammaslääkärikammo...No hengissä tässä kuitenkin ollaan kaikkien hammaslääkärikäyntien jälkeen, vaikka viimekskin oli aika epämiellyttävää, kun oli sellanen paniikki-olo ja lisäks se puudutusaine ei tulehduksen takia oikein tehonnu :/ Mutta selvisin, kyllä säkin selviät! Kannattaa koittaa jo odotushuoneessa jotenkin rauhotella itteensä, keskittyä vaikka sellaseen tasaiseen ja syvään hengittämiseen, sehän tutkitusti rauhottaa mieltä + laskee sykettä mikä jännityksessä nousee inhottavasti :)

  Mukavaa viikonloppua!

  Erika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, loma tuntuu ansaitummalta kun tekee parhaansa ennen sitä!

   Voi vitsi, voin kuvitella miten kauhee tilanne ollu :/ jos sä oot selvinnyt niin selviän mäkin! :)

   Kivaa viikonloppua myös!

   Poista
 7. Täällä myös motivaatio alkaa karata, ja olis tosiaan vielä muutama koulujuttu tekemättä ennen lomaa. :D Loppurutistukset vielä, tsemppiä sinne myös !! :)

  VastaaPoista
 8. Mulla on jäljellä enää kahden tehtävän palautus ja kaksi viikkoa syventävää harjoittelua jäljellä jonka jälkeen mä valmistun sairaanhoitajaksi, enkä mä voi millään vieläkään uskoa että mä oon niin pian valmistumassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho vitsi onnea (tulevan) valmistumisen johdosta! :) Opiskeluaika menee kyllä niin nopeesti !

   Poista
 9. Hyvin se menee, turhaa jännität! :) Rakastan sun blogia, sun kuvat on niin inspiroivia ja osaat tehä kaikesta jotenki kiinnostavaa :D Mitä tatuointeja sulla muuten on? Oon kyllä nähny joskus mutten yhtää muista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kommentti! :) Mulla lukee yläselässä "live" (http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2013/06/surprise.html) ja toisessa kädessä "believe" (http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi/2014/06/my-new-tattoo.html) :)

   Poista
 10. Määkää en tykkää yhtään esiintyä ja meidänkin pitää tehä tommonen esitys... ja mulla alkaa aina ääni värisee ja käet tärisee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, koita vaan aatella sitä hetkeä, kun se on ohi! Tiiätkö sen helpotuksen tunteen ja sit voit olla ylpeä itestäs. :) Tsemppiä sulle!

   Poista
 11. Mie oon tekemässä omaan blogiin suosikkiblogit-postausta, ja haluaisin sinun blogin kans siihen kun niin tästä tykkään :) Saanko siis käyttää sinun kuvia siinä postauksessa?

  VastaaPoista