perjantai 3. tammikuuta 2014

My year 2013, part 2/2

Heinäkuu:

heina1

Ostin leopardi housut, jotka oli useasti jalassa kesällä. Käytiin katsomassa Remin kasvattajan luona pentuja. Otettiin äitin kanssa kuvia, joista sainkin uuden bannerin. Mun blogi pääsi mukaan Indiedays inspirationiin.
 heina2

Voitin mulle ja Nikolle liput Summer heatiin ja mentiin Helsinkiin. Kuvailtiin Larpan kanssa ja otettiin ripsienpidennykset. Otin paljon aurinkoa ja rusketusrajat vahvistuivat. Jotenkin heinäkuusta mulle tulee vain hyviä muistoja mieleen ja tää olikin varmaan vuoden paras kuukausi fiiliksen puolesta!

Elokuu:
  elo1

Ihastuttiin Larpan kanssa Victoria's secretin rasvoihin ja näitä kuvia ottaessa tulli ensimmäistä kertaa syksyfiilis! Käytiin Nikon kanssa kesän viimeisillä irtojätskeillä. Näin Mariaa pitkästä aikaa. Pidettiin Miian kanssa leffapäivä terveellisillä herkuilla ja huomasin, etten oo enää allerginen herneille. Sen jälkeen söinkin niitä aivan liikaa.
 elo2

Salilla käyminen jatkui ja sain uutta motivaatiota Ennan antamista Fitnessgurun palautusjuomista. Vietettiin Larpan ja Joonaksen tupareita, joissa oli ihan huippukivaa! Samalla toivotettiin Laura-serkulle ja Juulialle hyvää matkaa Ausseihin.

Syyskuu:
  syys1

Laura- serkku oli meillä niin kauan kunnes mun koulu alkoi. Käytiin myös mummolassa, jossa oli ihana käydä pitkästä aikaa! Oli ihana nähdä, että mummo voi jo paremmin. Vein Laura-serkun matkakeskukselle ja tiesin, että nähtäis seuraavan kerran joskus keväällä 2014. Kieltämättä oli haikeeta halata heipat. Onneks on älypuhelimet ja whatsappit käytössä!
 syys2

Lisäksi tehtiin Larpan kanssa täydelliset vaahtokarkkikaakaot ja fiilisteltiin syksyä! Käytiin myös kahvilla ja jaettiin suklainen kakkupala. Sain Yankee candlen ja rakastuin siihen täysin. Värjäsin hiukset vähän tummemman vaaleaksi ja tykkäsin niistä tosi paljon!

Lokakuu:
  loka1

Ostin vihdoin karvaliivin ja Hunterin kumpparit, joista kumpparit on ollut erittäin kovassa käytössä, kannatti siis ostaa! Käytiin Ennan kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä kahvilassa. Leivoin suklaa cookieita, joista tuli älyttömän hyviä, vaikka itse sanonkin.
 loka2

Käytiin Nikon kanssa testaamassa uusi American Diner ja tykättiin. Vietettiin Remin 1 v. synttäreitä. Pidettiin Ennan kanssa rentoiluilta treenin jälkeen terveellisten herkkujen kera. Järjestettiin Nikon kanssa brunssi ihan ilman mitään erityistä syytä. Poltin paljon kynttilöitä.

Marraskuu:
  marras1

Marraskuusta tulee mulle ensimmäisenä mieleen se järjetön kiire ja koulustressi, mikä mulla oli. Käytiin myös Indiedays blog awardseissa ja vietettiin tosi kiva päivä Helsingissä Ennan ja meidän avecien kanssa. Silloin kun en tehnyt koulujuttuja, selailin blogeja ja we heart it:ia.
 marras2

Mulla oli lisäks tajuton joulufiilis ja oisin halunnut koristella jo kodin kokonaan jouluisaks. Vein Ennan syömään ja jätskeille Ennan synttäreiden kunniaksi. Ostelin joululahjoja ja iloitsin lumisista maisemista.

Joulukuu:

joulu2

Koulustressiä oli vielä aika paljon, mutta vastapainoks pidettiin Larpan kanssa pipareiden leipomispäivä ja onnistuttiin pipareiden koristelussa paremmin kuin osattiin odottaa. Vietettiin tyttöjen pikkujoulut ja syötiin mm. pipareita aurajuustolla. Juhlittiin Kallen valmistumista ja otin Kallesta yo- kuvia.
  joulu1

Poltin paljon kynttilöitä ja yritin parhaani mukaan päästä kunnon joulufiilikseen. Vietin rauhallisen joulun perheen parissa. Koulu loppui, mutta jotenkin en osannut rentoutua siitä huolimatta. Vuoden viimeistä päivää juhlittiin pienellä porukalla Kallen porukoilla.

Täytyy sanoa, että vuosi 2013 meni ihan älyttömän nopeasti! Tän vuoden aikana oon oppinut sen, että asioita ei pidä lykätä vaan tehdä mielummin heti ja sen, että virheistä oppii parhaiten. Mulla oli kaiken kaikkiaan hyvä vuosi, vaikka loppuvuoden stressi ja kesäloman vastoinkäymiset on jotenkin liian hyvässä muistissa. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa vuoteen 2014 ja tehdä tästä vuodesta parempi kuin viime vuodesta! :)

32 kommenttia:

  1. Ihanaa kun kerrankin sulta tulee vähän pidempiä postauksia! :) Tällässiä ehdottomasti lisää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et tykkäät! :) postaukset pitenee toivottavasti sit taas kun on valosampaa jollon saa enemmän kuvia :)

      Poista
  2. Salitreenistä ei oo oikee mitää hyötyä jos ruokavalio ei tue sitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pakko kysyä et miten tää kommentti liitty nyt tähän postaukseen? :D

      Poista
    2. Oon myös tätä miettin ku käyt salilla ni syötkö edes oikein?:o vai onks sali vaan sellasta et käyt siel hyvän olon vuoks?:)

      Poista
    3. Sekä että, vaikka joulun alla oon syöny "rennommin" niin kävin silti salilla, sillä tykkään käydä siellä :) muuten arkena tai normaalisti syön mielestäni perusterveellisesti, viidesti päivässä: puuroa aamupalaks, keittoa tai salaattia lounaaks, hedelmän/hedelmiä välipalaks, "kotiruokaa" päivälliseksi ja rahkaa tai leipää iltapalaksi. Vastasko tää nyt teidän kommentteihin? :)

      Poista
    4. Kyllä siitä salilla käynnistä ja ylipäätänsä liikunnasta on AINA hyötyä, vaikka söis miten! :D Niin tarpeettomia kommentteja taas mun mielestä! :D

      Poista
    5. No nimenomaan! :D kumpihan on parempi; istua sohvalla ja syödä herkkuja vai käydä salilla ja sen jälkeen syödä herkkuja? :D

      Poista
  3. Oiiii siun kuvat on ku suoraa we heart it:stä!! <3
    Ennen kaikkea tykkään positiivisesta tavastas kirjottaa, koska oot nii aito! Osaat jotenki kirjottaa sillee, ettävaikka kyseessä ois ikävämpi juttu, ilmaset sellasetki asiat jotenki kivasti, et niistä välittyy sellane "mut ei se maailma tähän kasdu" fiilis :D en osaa selittää kunnolla mut pointti että tykkään kirjotustyylistäs tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Johanna! :) mä en hirveesti tykkää kirjoitella ikävistä jutuista tänne niin sit jos kirjotan niin yritän kirjottaa niistä "kevyesti" :D

      Poista
  4. tästä postauksesta tuli hyvä mieli :)

    VastaaPoista
  5. mistä noita yankee kynttilöitä saa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. esim espoon sellosta, punainen rusetti- kaupasta :)

      Poista
  6. Ihana postaus! Vitsi miten vuosi tuntu menevän tosi nopeesti hui! :-)

    VastaaPoista
  7. Sä pursuat energistä iloa ja fiilistä julkaisu toisensa perään. Se näkyy myös sun lukijoissa ja koukuttaa my friend. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kommentti, kiitos! :) mulla on kyllä ihanat lukijat jotka kommentoi oikeestaan aina vaan positiivisia ja tsemppaavia kommentteja! :)

      Poista
  8. Aloin seuraamaan sun blogia vasta heinäkuun tienoilla (kun astuin takasin blogimaailmaan) ja oon oikein iloinen siitä että niin kävin! En aikojen alussa kun blogeja alkoi syntymään tiennyt ketään kuka olisi blogannut Jyväskylästä käsin MouMoun lisäksi ja oon niin iloinen että löysin sut ja Ennan. :) Jatka ensi vuonna samaan malliin niin täällä on vakkarilukija :)

    hannamaria
    http://hannamariav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kommentti Hanna! Kiitos ja yritän jatkaa samaan malliin tai jopa parantaa ;)

      Poista
  9. Ihana vuosi näyttää sulla olleen, ihania iloisia ja kauniita kuvia <3
    Vuosi 2013 ei todellakaa ollu miun vuosi, mutta toivotaan että vuosi 2014 on parempi :')

    VastaaPoista
  10. Näytät aina niin positiiviselta kaikissa kuvissa xx

    VastaaPoista
  11. Sähän asut Jyväskylässä? Onko sielä jotain ns. pahamaineisia alueita, joita kaupunkilaiset vieroksuu? Ja mikä niistä alueista tekee semmosen (paljon opiskelijoita eli bileitä ja melua vai juoppoja jne.)?
    Opiskelujen perässä muutto sinne ehkä jo ens syksynä niin olis kiva tietää siitä kaupungista:)
    Saat kertoo jotain muitakin asioita jotka pitäis ottaa huomioon Jyväskylään muuttaessa, jos tulee mieleen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ensimmäisenä tulee mieleen, että älä missään nimessä muuta pupuhuhtaan :D never ever. siellä on tosi halpaa, mutta asuu vähän hämärää porukkaa ja no, mä en uskaltais käydä siellä. :D hyviä alueita asua on keskusta, lutakko, ainolanranta ja suuruspää. Nää on suht lähellä keskustaa, esim. pystyy kävelemään/pyöräilemään keskustaan ja busseja menee paljon. Lisäks lutakko, ainolanranta ja suuruspää on ihan rantaraitin varrella ja se on kiva jos tykkää lenkkeillä!

      Nyt ei ehkä tuu mitään muuta mieleen, mut kysäse jos joku vielä mietityttää! :)

      Poista
    2. Okei. Kiitos vastauksesta:)

      Poista
  12. Löysin sun blogin juuri:) sun koira on aivan ihana<3 minkä rotuinen Se on ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 kiva kun löysit tänne! Remi on mittelspitz :)

      Poista