sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunnuntaita

IMG_6306

Moi kaikki! Mulla oli tänään pitkästä aikaa sunnuntaivapaa ja pyhitin tän päivän sille, että en tee mitään, mitä en haluu tehä (eli siirsin koulutehtävät huomiselle, heh). Myös Nikolla oli vapaata ja tällaset yhteiset vapaapäivät on vaan niin harvinaista herkkua! Mut toisaalta mulla on ollut jotenkin sellanen sunnuntaimasis päivä, ahistaa vähän se, että en oo tehnyt mitään. Hankalaa olla tällänen!
 IMG_6101

Mulla jatkui tanssiharkat viime viikolla joululoman jälkeen ja oon mennyt harkkoihin paljon suuremmalla innolla kun pitkään aikaan! Nyt on jotenkin sellanen tanssifiilis- kausi. Tällä viikolla on myös tehny kauheesti mieli pelata dance centralia xboxilla ja tänään vihdoin sain aikaseks siirtää sohvan sivuun ja pistää pelin pyörimään. Oon pelannut kyseistä peliä viimeks sillon, kun meillä ei ollut Remiä, joten en osannu oottaa, et Remi ehkä vähän sekois mun pelaamisesta. :D Aluks se oli ihan rauhassa, mut sit potkasin vahingossa sen luuta tanssiessani ja Remi luuli, et leikin sen kanssa ja loppu biisin ajan Remi näykki mun käsiä ja pohkeita.. Sit mua alkoikin naurattaa, joten en saanut kommennettua Remiä, joten yritin vaan keskittyä tanssimaan oikein. Nikokin vaan katto vierestä ja nauro, apu ois kelvannu! :D
 IMG_6370

Yhessä vaiheessa olin saanut tarpeekseni kanasalaatista, enkä vaan pystynyt syömään sitä enää. Nyt oon kuitenkin innostunut siitä uudestaan! Tänään tehtiin kanafileistä salaattia, johon tuli lehtisalaattia, jääsalaattia, rucolaa, kurkkua, paprikaa, punasipulia, pähkinöitä ja granaattiomenaa. Kyllä kelpas syödä tätä samalla kun katottiin Nikon kanssa Pakoa. Ollaan kolmostuottiksen puolessa välissä ja oon ilmeisesti nähnyt noi jaksot, mut en onneks muista niistä mitään paitsi pieniä juttuja! Ei siis mitään hajua, miten tuo sarja tulee loppumaan, jännittää..
 IMG_6080

Eilen illalla katottiin leffaa Ennan ja poikien kanssa ja kun pojat lähti molemmat omille teilleen, käytiin hakemassa pitsaa ja herkkuja ja pidettiin rentoiluilta Ennan kanssa. Katottiin joku Justin Bieber spesiaali, joka tuli telkkarista ja sit sekalaisia jaksoja Gleestä ja lauleskeltiin mukana. Just tälläset illat nollaa pään jotenkin niin hyvin ja näitä pitäis olla useemmin! Sitä on aina niin kiireinen, ettei muka ehi tehä mitään. Kun tekis useemmin niitä juttuja, joista tykkää, niin jaksaa paremmin tehä nekin asiat, joita ei haluis tehä. 

Hups, tulipas sekava postaus, mut jotenkin tää ehkä kuvaa tätä sunnuntaita hyvin. Ainakin tän sunnuntain fiilistä, ei jaksa tehä mitään mut sit ei kuitenkaan jaksais vaan olla. :D Nyt mun pitää alkaa pakkamaan kamoja, sillä huomenna oottais aamuvuoro töissä ja meen sieltä suoraan salille. Palataan toivottavasti pian! :)

4 kommenttia:

 1. Hahaha voin kuvitella ton sun ja remin episodin ja sen et nakke vaan mauraa taustalla :DD mut hei, eilisiä iltoja uudestaaaan ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se meni just noin! :D joo ehdottomasti <3

   Poista
 2. Oi kuulostaapa hyvältä toi granaattiomena salaatissa, pitääkin kokeilla! :)

  VastaaPoista