sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Flowers make my day

IMG_6752 IMG_6787

En tiiä, mitä kirjottaisin kun pää lyö ihan tyhjää! Viime päivinä oon ollut koulussa, töissä, viettänyt aikaa Nikon kanssa ja tehnyt koulutehtäviä, eli ihan perusjuttuja. Mulla alkaa olemaan taas miljoona asiaa, joita pitää tehdä, mutta olo ei oo yhtään niin stressaantunut kuin syksyllä. Kyllä huomaa, miten toi aurinko antaa energiaa! Ees se ei saanut mua masentumaan (ihan kauheesti), että mun seuraava vapaapäivä on 10.2. :D Ihanaa, kohta on helmikuu ja se on mulle se virallinen kevään eka kuukausi!
 IMG_6719 IMG_6793

Ostin perjantaina tän vuoden ekat tulppaanit. Ei oo mitään parempaa kuin siivottu koti ja tuoreet kukat (voiks kukat olla tuoreita?). Asiasta toiseen, meidän Lontoon reissuun on muuten enää kuukausi! En malttais oottaa, haluun päästä niin kovasti uudestaan esim. Victoria's secretille.. Lisäks toivon, että siellä ois nahkatakkikelit, jotta valokuvista tulis hienompia.  ;)
 IMG_6814

Yllä vielä tän päivän fiiliksiä. Alotin lukemaan tota kirjaa alkuviikolla ja ekana lukukertana nukahdin kolmesti! Oon aina miettinyt, et miten kukaan voi muka nukahtaa lukiessa, mut testattu on. Helposti onnistuu..

Nyt palaan awkwardin pariin, kivaa ens viikkoa! 

16 kommenttia:

 1. Viime vuonna olin lontoossa huhtikuussa nahkatakilla ja oli ihan pirun kylmä.. Kannattaa siis varautua monilla neuleilla tai paksulla takilla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua no pitää kattoa säätiedotuksia ennen lähtöä! :) viime vuonna kun oltiin tammikuun alussa niin kaks tyttöä tuli Lontooseen meidän kaa samalla lennolla ja niillä oli sillon vaan nahkatakit päällä ja Lauran kaa katottiin niitä kauhistellen kun vanhat mummot :D

   Poista
  2. Me kans oltiin huhtikuun alussa viime vuonna ja sillon oli justiin vähän viileempi ajanjakso meneillään. Oltiin ihan jäässä meidän kevättakeilla ja paikalliset veti samaan aikaan tyyliin balleriinoissa ilman sukkia :D

   Poista
  3. Okei no nyt mua alko jännittää :D

   Poista
  4. Täällä kans yks joka oli viime huhtikuun alussa Lontoossa aiva jäässä,jopa villakangastakissa. Mukavaa kevään odotusta :)!

   Poista
  5. Oho no meillä oli viimeks kyllä sellaset perus syksy/kevät takit ja paleli vähän, mut toisaalta metrollahan siellä suurimmaks osaks liikutaan :) kiitos samoin!

   Poista
 2. Keväässä on kyllä just parasta lisääntyvä valo ja tulppaanit! :)

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mieli on paljon virkeempi kun näkee auringon :)

   Poista
 3. Kyllä kevät tekee terää, huomaa itsekin taas miten kevään tulo ja joulusta yli pääseminen auttaa töissä jaksamiseen ja kouluihin hakuihin panostamiseen :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :) tsemppiä kouluhakuun! :)

   Poista
 4. Eikää säki katot awkwardia! Mitä tykkäät siitä? :D Mä oon kattonu sen sarjan jo kolmesti läpi enkä vaan kyllästy, saatikaan jaksais enää odottaa uusia jaksoja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katon sen aina sunnuntaisin mtv:ltä! :) ja tykkään kyllä, sellanen kiva teinisarja ;D

   Poista
 5. tuli vain mieleen et kun oot puhunu siitä säästämisestä matkaa varten, niin miten sulla kaiken säästämisen keskellä on varaa kukkiin ja uusiin meikkeihin? ite luokittelisin ne ns. "turhiin tavaroihin". mut kukin tyylillään totta kai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kukat oli 5 euroa ja meikit kaikki tarjouksessa ;D mutta siis oon säästänyt niistä vähän isommista ja kalliimmista jutuista esim ripsienpidennyksistä ja tehny nyt paljon enemmän töitä :)

   Poista
 6. tällä sun blogilla on ihanan positiivinen ja piristävä vaikutus ! rakastan lukee sun tekstejä ja kuvatki on aina ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana kuulla, siihen pyrinkin! :) kiitos!

   Poista